Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.03.2009, 16:04.12

Zápisy na kartě Skylink kdo poradí?

Dobrý den, dnes mně byli aktivovány programy balíčku Multi na Skylinku. Zarazilo mne při kontrole na internetu, že mezi placené jsou v balíčku Multi zařazeny i stanice , které mají být volné.

CZ-MULTI 12M JOJ_, JOJ_PLUS, LEO_TV, MULTI_4, NOVA_cinema, Nova_sport, SPI_pack, SPORT_5, ESP, STV_1, STV_2, TV_Nova, XXX_Xtreme

Rozumí někdo Té Nově , Jojce a STV?

navíc mám podivné zápisy na kartě a programy jako Filmbox a podobně které už neměli jít stále šli. Nemájí v tom chaos? Sport 5 ani Nova sport stále nejdou.
Za jak dlouho se upraví zápisy na kartě , když to nechám spuštěné na ČT1? Příjmač mám Humax 5500.

Díky všem za rozumnou reakci a radu.
uživatel
PC1
23.03.2009, 16:16.08

PC1

Ako,ze ti nemal ist Filmbox?? Vsak ten je v Multi
uživatel
Blooddog
23.03.2009, 16:27.42

RE: Zápisy na kartě Skylink kdo poradí?

viz webu Skylink.cz:
Předplatitelé MULTI mají aktivován i příjem neplacených programů NOVA, NOVA CINEMA, STV Jednotka a STV Dvojka.

To je pro ty, kteří nedopláceli za Novu či za slovenské programy, aby jim po dobu předplaceného MULTI balíčku šly veškeré stanice..
uživatel
Zdenik
23.03.2009, 16:38.37

30 minut se zápis stále nezměnil.

Já mám ovšem kartu teprve dva měsíce. K tomu Filmboxu, ten šel i když jsem jej neměl předplacený a to mne právě překvapilo. Nova sport, Sport5 či XXX Xtreme nešli zase. Mám kartu v Humaxu už 30 minut a zápis se stále nezměnil.
uživatel
PC1
23.03.2009, 16:41.27

RE: Zápisy na kartě Skylink kdo poradí?

po aktivaci zapisy chodi asi tak 2 az 3 minut ale podle STB to muze trvat i dele...
uživatel
chocholos
23.03.2009, 16:59.03

Zápis

Díky zapnul jsem ČT1 na Humaxu 5500 a nechal pul hodinky běžet a vše už OK. Jen jsem koukal na zajímavá data v zápisech na kartě, ale věřím , že v ty dny bude vše pokračovat do doby předplacení.. Díky za Info
uživatel
PC1