Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
27.03.2009, 09:59.10

TechniSat Digit HD8-S

Na nejmenovaném známém serveru zveřejněn podrobný článek,věnující se nahrávání na PVR a následnému zpracování v PC.
uživatel
Dropsi
27.03.2009, 10:10.29

Dropsi

Po naloudování nového softu pro funkci PVR 2.40.0-1195c-digit-hd8 jsi neměl problémy????? na ASTRA3 23,E tam dostat některé frekvence v horizontální polarizaci.Včera mi to přinesli a hrál jsem s tím krámem až do půlnoci, :))) :))) :))) :))) pro sebe bych to nechtěl ani zadarmo. :8) :8) :8) :laughing:
uživatel
hery
27.03.2009, 10:51.54

hery

Nový soft s nahráváním na HDD(včetně HD programů) používám asi dva týdny bez jakýchkoliv problémů.S laděním nových frekvencí rovněž žádné potíže.Po aktualizaci jsem ani přijímač neresetoval do továrního nastavení,jak je doporučováno(používám motor,naladěno asi 12 pozic).Obrazová i zvuková kvalita nahrávek je(zejména u HD)vynikající,zvláště ve srovnání s DVD rekordérem,na který to jde pře scart(u tohoto přijímače CVBS)
uživatel
Dropsi
27.03.2009, 10:57.24

Dropsi

To vše už mi taky chodí,trochu jsem se s tím pozlobil,ale OCTAGONU a VANTAGE HD přístrojům se to nevyrovná.Modul diablo v tom chodí,ale otvírá to pomaleji,karty SKY link pouze přes modul cryptoworks,nebo diablo/je tam četčka CONAX u přístroje.Další nevýhoda proti těm dvěma zmiňovaným přístrojům.Obraz špatný není,to není u žádného HD,ale stejně je to krám. :8) :8) :8) Ještě,že jsem ho zde měl jen jeden den :))) :))) :))) :)))
uživatel
hery
27.03.2009, 11:01.14

Technisat digit HD8

No jestli to není planá kritika zatím jsem na žádných jiných hd přijímačích lepší obraz jak SD/HD neviděl.
uživatel
MONY
27.03.2009, 11:05.49

MONY

Tak tos toho MONY viděl ještě málo!!!!!!,ale já jsem obraz nekritizoval,prostě mi ten přístroj nějak nesedí,a že už jsem jich pár v ruce měl!!!! to může být i alergické :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
hery
27.03.2009, 12:41.52

RE: TechniSat Digit HD8-S

Takže já se přidám.Vlastním Vantage7100s a Technisat HD8S.Nezaujatě mohu říci že Technisat má kvalitnější obraz,jednoznačně!!!!!!
uživatel
S34KBV
27.03.2009, 15:26.27

také jsem

ho měl nějakou dobu a nemůžu si stěžovat! Prostě moc pěkný obraz a vše fungovalo,jak mělo...
uživatel
jamess96
27.03.2009, 18:06.58

Měl jsem doma tři přijimače pro prímé srovnání na stejném televizoru.
Subjektivně měl TechniSat Digit HD8-S nejlepší obraz.
Bezproblémový provoz včetně PVR.
uživatel
kominik
27.03.2009, 18:51.59

Tak,tak,co ho měly i různí odborníci na testech,tak se všichni shodli že je to špičkový přijímač.I Pan Racz ho ohodnotil velice kladně.Hery je jediný nespokojený,asi nemá rád značku Technisat :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
S34KBV
27.03.2009, 20:18.09

@S34KBV

ono je to vcelku fajn přístroj a za ten peníz perfekt! Ale jak říkáš,hery je jediný komu nefungoval a hrál si s ním do půlnoci,jak sám písnul. Čímpak to asi bude? Přístrojem? Asi nééé :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
jamess96
27.03.2009, 20:20.36

Prave jsem ho koupil, stribrny. Nahrani noveho softu me teprve ceka. Dovolim si par ujistujicich dotazu. Predpokladam, ze pokud je ten instalacni soubor na USB disku, tak po jeho zasunuti do pristroje ho pristroj pozna a dale se jede ovladacem? Co v teto souvislosti znamena moznost upbradu pres satelit? Je to mozne? Bezne? Nemozne? Slozite? Nejnovejsi verse softu je 2.40.0-1195c, tedy ten, ktery je primo na jejich stranach? Diky za jakekoliv info.
uživatel
Hasna
27.03.2009, 20:22.32

jamess96: Proc by to nemohlo byt kusem? Stava se to prece u vsech vyrobku vsech znacek. Treba fakt mel vadny kus.
uživatel
Hasna
27.03.2009, 20:45.09

Hasna

Postupuj přesně podle návodu, který je popsán v souboru Info.txt a vše proběhne bez problémů.
uživatel
kominik
27.03.2009, 20:53.50

TechniSat Digit HD8-S

Vím hoši rejpete kvůli obrazu v HD I SD,ale jestli jste dobře četli,tak toto jsem nenapadl!!!!!!!!!!!
Mám rád přístroje v EMU,pracující se čtečkou OK cryptowoks,a né že budu používat další moduly na to abych otevřel kartu SKYLINK a proto je ten technisat na dvě věci!!!!!!,Jinak neumí sdílení a proto ten OCTAGON je za ty peníze o proti technisatu třída,navíc jsem na tuto značku asi alergický už jen z důvodů,že tady musím stále udržovat diabla těm hochům,kteří si to pořídili,a jinak z HD na THOR CANAL digitál by nechytli NIC!!!,tak už radší přestaňte,vždyť ani nevíte,že na tyto záležitosti u OCTAGONU to diablo není potřeba,Víc už se dnes nemíním vyjadřovat/ztráta času/,až se to technisat naučí,tak mě vzbuďte :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :)))
uživatel
hery
27.03.2009, 21:08.49

jamess96

jamessi ty kousku,aby sis nepřidal,že????přijeď na kafe myslím to kámarádsky,až to vše tady uvidíš co je zde za arsenál, tak si rád o tom s námi popovídaš,víc už se fakt nebudu vyjadřovat.Dobrou noc!!!!!!
uživatel
hery
27.03.2009, 21:14.31

Fajn, vsak Ti snad nikdo nic nebere ani nevnucuje. Kazdy dava prednost tomu co mu vyhovuje a to je dobře. Ja osobne o zadnou z tech vlastnosti o kterych pises nemam zajem, ale chapu, ze nekdo jiny zajem ma.
Nevidím, kvuli tomu zadny duvod, abych hanil jiny prijimac,kdyz je taky dobry. Budu se radeji bavit o konkretnich vlastnostech..
Tak at Ti dobre Tvuj satelit dela radost :)
uživatel
kominik
27.03.2009, 21:19.43

@hery

díky za pozvání-vážím si toho!!! R^
uživatel
jamess96
27.03.2009, 21:20.06

hery má pravdu, ale

Hery má pravdu. Také jsem váhal, jaký druhý přijímač pořídit. Nakonec jsem však vybral Technisat HD8 i přes prokazatelné nevýhody správně uváděné Herym. On ten obraz se mi zdá opravdu dobrý i na SD a to rozhodlo. Nahrávání na Flash je naprosto nehlučné a úspěšné na základě postupu dle firmy Omko.
uživatel
samorost
27.03.2009, 21:26.09

kominik

poprve vidím správný názor na věc,to musím hodnotit velice kladně,ale kamaráde mě vadí věci,že si
ten dotyčný koupí přístroj a pak chce vše!!!!!!!a to dovedou jenom přístroje,které jsem jmenoval výše a neumí to technisat.A vysvětluj to (nevhodné slovo)ovi!!!!
uživatel
hery
27.03.2009, 21:26.48

samorost

Souhlas, myslim, že nahrávání na Flasch má budoucnost a je možná zatím trochu nedoceněné.
uživatel
kominik
27.03.2009, 21:31.26

hery

To chápu v tomto s Tebou souhlasim.
uživatel
kominik
27.03.2009, 21:40.35

samorost

Ty snad jediný jsi pochopil co jsem chtěl vyjádřit.Ten přístroj není špatný když se budem bavit o kvalitě obrazu a celého provozu i když se omnlouvám,měl jsem malé problémy to uvést tak jak to má být.To se mi u jiných přístrojů nestalo.ALE v EMU NEDOVEDE NIC!!!!v provozu HDD je na tom VANTAGE 8000S HD myslím na špičkovém 1.místě,
tomu ten technisat nemůže konkurovat./kdybych měl vyjmenovat výhody tak budu psát jak blbec,věř mi/a proto radší užívej co Tě baví a hlavně,že jsi spojený!!!
uživatel
hery
27.03.2009, 23:12.00

Jen bych podotknul,že srovnáváte špičkově vybavený Vantge 8000S,ale za dvojnásobnou cenu proti Technisatu HD8S(v prosici jsem ho koupil za 7100 Kč).Komu jde především o pěkný obraz,zejména v HD,bude asi spokojen.
uživatel
Dropsi
28.03.2009, 14:48.21

Ja osobne zrovna technisaty taky moc nemusim, ale tento model se opravdu povedl. Jedine co se trochu nepovedlo je ta rezence na tom nejmenovanem serveru. Protoze tam mam zakaz psat reakce, tak to napisi zde:

ad1) tady chybi jedna zasadni vec, jaka je prenosova rychlost mezi HDD pripojenym v technisatu a PC, pak me tam zarazila ta posledni veta v tom odtavci, o nepredvidatelnem chovani VSECH sat. prijimacu pri sdileni souboru ... nevim kolik jich ten pan mel v ruce, ze takovou kravinu muze napsat.

ad2)system FAT32 je sice super, ale co se stane s nahravkami nad 4 GB ?? To uz tu napsane neni, umi to nejak technisat delit pri tom kopirovani na druhy HDD, ktery je ve FAT32 (pochybuju), to je velke omezeni a u HD zaznamu ta situace urcite nastane.

ad3)Existuje spustu jinych programu nez je Mediaport, ktere si poradi s TS streamam, umi i poradne strihat a nemusim se nic prejmenovat.

Pak ty posledni vety ..ach Boze muj ...velikost nahrateho souboru je zavisla na bitrate daneho programu, takze nemuzu napsat ze hodina filmu bude velika tolik a tolik ...

Dale zde chybi jaky typ HDD byl pouzit, zda bylo treba externi napajeni atd, zda je zde funkce automatickeho uspani disku atd ...
uživatel
007