Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
27.03.2009, 19:41.42

@Rambo

zrovna jsem otestoval vyuzené výrobky od Boba.Má to moc dobrý.
uživatel
Old21
27.03.2009, 21:16.24

Old21

A je tam i krkovice perfekt vyuzená??????jestli jo tak beru 10 kg,piš na email HERY120@email.cz a domluvíme se
:laughing: :laughing: :laughing:
a zas to není o sat.příjmu,a už to tady zas nějaký expert napíše!!!
uživatel
hery
27.03.2009, 21:23.35

RE: @Rambo

ale patří to k satelitnímu příjmu, bez dobrého jídla se dělá špatně :) ;)
uživatel
netace
27.03.2009, 21:37.19

zrovna projíždím orbit a zakusuji dobře vyuzenou klobásu,něco jsem si odvezl i domů
uživatel
Old21
27.03.2009, 22:01.47

RE: @Rambo Téma: Fergusony žijí!!!

díky Oldo za poklonu R^ , hlavně když chutná, právě testuji nový soft na Naše oblíbené fergusony HF 8800-8900 HDTV.
Takže pánové - nový alternativní firmwer 11.19.0F, právě teď z dílny čistokrevného fergusona při orig. ID koncovka 247 - soft obsahuje sdílení přes 4 protokoly, stačí nastavit kabel a ,,,víte co.
Karty - všechny cryptoworks CZ-SK OK včetně skylinku (TT)
Pro Heryho: irdeto do 1 sekundy :bigeyes:
Setting - kontrola stop na thoru 50/50 po nápravě vše drží jak má i po přeladění stroje.
Obraz SD - jak říkají němci "Top Bild" dívatelné nadnárodní platformy
Obraz HD - bez komentáře R^
Tak chlapci dobrou chuť
uživatel
Babui
27.03.2009, 22:09.02

babui

byl jsem na jedno, dvě, tři škopíčky, nálada je lepší a 100%
mě nějakej "divnej vrchní" nemůže rozházet. Ale mi dva se stejně jednou domluvíme a musíme se sejít. Hery by taky pasoval že jo? To by bylo aby se neurodilo.
Doufám že mi schováš klobásky?
uživatel
Rambo
27.03.2009, 22:21.52

Rambo

klobasy jsou pořád,ale ta krkovice ohřátá na grilu,nebo povařená tak hodinku v pekači je lepší než kopanec,jinak jsem malinko ztratil zda -Ti vše ok ,jede a zda jsi stejně aktivní v sat.příjmech,rád koukám na gute tv laune,goldstar,tv oranje to jsou moje prográmky a s tím ještě žiju.
uživatel
hery
27.03.2009, 22:34.24

já už jedu vše na HD. Koupil jsem Umaxe, teď ještě bednu a samozřejmě velké dilema - buď mi brácha přiveze Qbox HD, nebo půjdu do Dreamu 8000. Musel jsem koupit další Tera Disk, už ty nahrávky nemám kam dávat. a právě se mi líbilo jak popisoval 007 ten Dream. Jinak CI šlape dobře, chytám to co potřebuji a chystám se i na SkyLink v HD. Mě se hodně líbí History Chnl HD a Discovery HD. Jen mě mrzí že se nedá u nás chytit Sci-fi HD.
uživatel
Rambo
27.03.2009, 22:43.33

@Rambo

Nejsem sice takový odborník na SAT, ale pokud Babui nabídne něco, čehož základem je švestka, ať v pevném skupenství, jak napsal, nebo v tekutém (třeba z valašska), tak jse ochoten přežít i Babuiho AUDIO UPC, které skrývá v kuchyni (pokud Babuika je jeho partnerka) R^ :))) R^ :)))
uživatel
Jackal
27.03.2009, 23:02.28

Babui, Hery, Jackal

švestka v jakémkoliv stavu (hlavně tekutém) je velmi zajímavý úkaz. A od Babuie 100% určitě. Chutná na steakách, zvlášť na drobno a pěkně osmažené, ale už jako decentní doplněk těsně před doděláním. A myslím že by ani na audio nedošlo. Sedět pěkně u grilu, pozvolna opékat, natahovat vůni masíčka a k tomu lahvinku něčeho velmi dobrého, řekni že by jsi si nedal?
uživatel
Rambo
27.03.2009, 23:10.57

@Rambo

:laughing: :laughing:
@Rambo
setkání je otázkou jednání mezi Herym, mou maličkostí,Tomíkem, Saxonem, Pokym1,Fuzakem, možná jsem neměl tolik jmenovat, abych se nikoho nedotknul a redakcí, která to ještě neví, ale tuší atd.
@hery
ty jsi bez komentáře a jsi OK R^
@Šakal
:laughing: :laughing: tak kolego co ti mám na to říct...
švestka v pevném na uzení...
Babuika je moje partnerka...
upc v kuchyni? no občas na MGM, ale hlavně tam valí jako kulisa a zdroj našich příjmů Bloomberg, s tím, že jsem bohužel dnes musel stáhnout z kuchyně HD stroj Mascom HD2100 za účelem donuceného prodeje, takže v kuchyni na LCD je zdrojem dat Babuiky zamilovaný AZ Box s demo programy... Rv tedy na čas...
v ložnici si Babuika chrochtá na HD plasmě Samsung s fergusonem 8800 HDTV se všemi ingrediencemi co k tomu patří a v obyváku má to samé...
uživatel
Babui
28.03.2009, 00:48.42

Kuwa Bobe není ti trapně si takhle sám žrát.. :laughing:

My dáme zítra při fotbálku jenom tatarák :crying:

Jak se tam poznáme :)))
Teda kromě mě, jsem moc nápadnej, zvuk šesti válců a jeden přihlblej padouch v baworáku bude nepřehlédnutelnej už z okruhu několika mil :razz:
uživatel
Tomik535
28.03.2009, 01:12.28

no vidíš a já tam budu smrdět naftou z octavie :laughing:
ne vážně musíme se domluvit, už si to slibujeme od prosince.
Chce to samozřejmě takové fanoušky, co nic nechtějí, všechno mají, nic nepotřebují a vyznají se, to bychom se pak z toho nevymotali a vím o čem mluvím, lidé jsou děsně otravní...
přátelské setkání a osobní seznámení dle nicků by nebylo naškodu, zítra brnknu
uživatel
Babui
28.03.2009, 01:25.05

Navrhuji zákaz jediného slova podobnému satelitu.
Postačí mi chlast, žrádlo, ženský a kolektivní karaoke.. :laughing:
uživatel
Tomik535
28.03.2009, 01:28.12

Ahoj chlapci jsem rad ze u vas panuje aspon dobra nalada po te dnesni smrsti tady .Asi nejaka spatna konspilace hvezd nebo co.Uzijte si vikend.Lukas
uživatel
lak
28.03.2009, 06:26.54

@Babui

Přesně tak, švestkou v pevném stavu jsem myslel to z té udírny a AUDIO UPC, to byl jen pokus o vtip. Přeji Ti dobrou chuť R^ :)))
uživatel
Jackal