27.03.2009, 19:41.42 | |
@Rambozrovna jsem otestoval vyuzené výrobky od Boba.Má to moc dobrý. |
![]() Old21 |
27.03.2009, 21:16.24 | |
Old21A je tam i krkovice perfekt vyuzená??????jestli jo tak beru 10 kg,piš na email HERY120@email.cz a domluvíme se:laughing: :laughing: :laughing: a zas to není o sat.příjmu,a už to tady zas nějaký expert napíše!!! |
![]() hery |
27.03.2009, 21:23.35 | |
RE: @Ramboale patří to k satelitnímu příjmu, bez dobrého jídla se dělá špatně :) ;) |
![]() netace |
27.03.2009, 21:37.19 | |
RE: @Rambozrovna projíždím orbit a zakusuji dobře vyuzenou klobásu,něco jsem si odvezl i domů |
![]() Old21 |
27.03.2009, 22:01.47 | |
RE: @Rambo Téma: Fergusony žijí!!!díky Oldo za poklonu R^ , hlavně když chutná, právě testuji nový soft na Naše oblíbené fergusony HF 8800-8900 HDTV.Takže pánové - nový alternativní firmwer 11.19.0F, právě teď z dílny čistokrevného fergusona při orig. ID koncovka 247 - soft obsahuje sdílení přes 4 protokoly, stačí nastavit kabel a ,,,víte co. Karty - všechny cryptoworks CZ-SK OK včetně skylinku (TT) Pro Heryho: irdeto do 1 sekundy :bigeyes: Setting - kontrola stop na thoru 50/50 po nápravě vše drží jak má i po přeladění stroje. Obraz SD - jak říkají němci "Top Bild" dívatelné nadnárodní platformy Obraz HD - bez komentáře R^ Tak chlapci dobrou chuť |
![]() Babui |
27.03.2009, 22:09.02 | |
babuibyl jsem na jedno, dvě, tři škopíčky, nálada je lepší a 100%mě nějakej "divnej vrchní" nemůže rozházet. Ale mi dva se stejně jednou domluvíme a musíme se sejít. Hery by taky pasoval že jo? To by bylo aby se neurodilo. Doufám že mi schováš klobásky? |
![]() Rambo |
27.03.2009, 22:21.52 | |
Ramboklobasy jsou pořád,ale ta krkovice ohřátá na grilu,nebo povařená tak hodinku v pekači je lepší než kopanec,jinak jsem malinko ztratil zda -Ti vše ok ,jede a zda jsi stejně aktivní v sat.příjmech,rád koukám na gute tv laune,goldstar,tv oranje to jsou moje prográmky a s tím ještě žiju. |
![]() hery |
27.03.2009, 22:34.24 | |
RE: @Rambojá už jedu vše na HD. Koupil jsem Umaxe, teď ještě bednu a samozřejmě velké dilema - buď mi brácha přiveze Qbox HD, nebo půjdu do Dreamu 8000. Musel jsem koupit další Tera Disk, už ty nahrávky nemám kam dávat. a právě se mi líbilo jak popisoval 007 ten Dream. Jinak CI šlape dobře, chytám to co potřebuji a chystám se i na SkyLink v HD. Mě se hodně líbí History Chnl HD a Discovery HD. Jen mě mrzí že se nedá u nás chytit Sci-fi HD. |
![]() Rambo |
27.03.2009, 22:43.33 | |
@RamboNejsem sice takový odborník na SAT, ale pokud Babui nabídne něco, čehož základem je švestka, ať v pevném skupenství, jak napsal, nebo v tekutém (třeba z valašska), tak jse ochoten přežít i Babuiho AUDIO UPC, které skrývá v kuchyni (pokud Babuika je jeho partnerka) R^ :))) R^ :))) |
![]() Jackal |
27.03.2009, 23:02.28 | |
Babui, Hery, Jackalšvestka v jakémkoliv stavu (hlavně tekutém) je velmi zajímavý úkaz. A od Babuie 100% určitě. Chutná na steakách, zvlášť na drobno a pěkně osmažené, ale už jako decentní doplněk těsně před doděláním. A myslím že by ani na audio nedošlo. Sedět pěkně u grilu, pozvolna opékat, natahovat vůni masíčka a k tomu lahvinku něčeho velmi dobrého, řekni že by jsi si nedal? |
![]() Rambo |
27.03.2009, 23:10.57 | |
@Rambo:laughing: :laughing:@Rambo setkání je otázkou jednání mezi Herym, mou maličkostí,Tomíkem, Saxonem, Pokym1,Fuzakem, možná jsem neměl tolik jmenovat, abych se nikoho nedotknul a redakcí, která to ještě neví, ale tuší atd. @hery ty jsi bez komentáře a jsi OK R^ @Šakal :laughing: :laughing: tak kolego co ti mám na to říct... švestka v pevném na uzení... Babuika je moje partnerka... upc v kuchyni? no občas na MGM, ale hlavně tam valí jako kulisa a zdroj našich příjmů Bloomberg, s tím, že jsem bohužel dnes musel stáhnout z kuchyně HD stroj Mascom HD2100 za účelem donuceného prodeje, takže v kuchyni na LCD je zdrojem dat Babuiky zamilovaný AZ Box s demo programy... Rv tedy na čas... v ložnici si Babuika chrochtá na HD plasmě Samsung s fergusonem 8800 HDTV se všemi ingrediencemi co k tomu patří a v obyváku má to samé... |
![]() Babui |
28.03.2009, 00:48.42 | |
RE: @RamboKuwa Bobe není ti trapně si takhle sám žrát.. :laughing:My dáme zítra při fotbálku jenom tatarák :crying: Jak se tam poznáme :))) Teda kromě mě, jsem moc nápadnej, zvuk šesti válců a jeden přihlblej padouch v baworáku bude nepřehlédnutelnej už z okruhu několika mil :razz: |
![]() Tomik535 |
28.03.2009, 01:12.28 | |
RE: @Rambono vidíš a já tam budu smrdět naftou z octavie :laughing:ne vážně musíme se domluvit, už si to slibujeme od prosince. Chce to samozřejmě takové fanoušky, co nic nechtějí, všechno mají, nic nepotřebují a vyznají se, to bychom se pak z toho nevymotali a vím o čem mluvím, lidé jsou děsně otravní... přátelské setkání a osobní seznámení dle nicků by nebylo naškodu, zítra brnknu |
![]() Babui |
28.03.2009, 01:25.05 | |
RE: @RamboNavrhuji zákaz jediného slova podobnému satelitu.Postačí mi chlast, žrádlo, ženský a kolektivní karaoke.. :laughing: |
![]() Tomik535 |
28.03.2009, 01:28.12 | |
RE: @RamboAhoj chlapci jsem rad ze u vas panuje aspon dobra nalada po te dnesni smrsti tady .Asi nejaka spatna konspilace hvezd nebo co.Uzijte si vikend.Lukas |
![]() lak |
28.03.2009, 06:26.54 | |
@BabuiPřesně tak, švestkou v pevném stavu jsem myslel to z té udírny a AUDIO UPC, to byl jen pokus o vtip. Přeji Ti dobrou chuť R^ :))) |
![]() Jackal |