| 28.03.2009, 21:03.54 | |
keyshttp://******************** |
![]() George1 |
| 28.03.2009, 21:13.32 | |
RE: keysrudý 101. Idem to zapiť tatranským čajom. |
![]() oneeeee |
| 28.03.2009, 21:27.09 | |
ddddhttp://******************** |
![]() George1 |
| 28.03.2009, 21:31.33 | |
RE: keys...počuj starec .,iba totálny dement (alebo lenivec) nevie že čo a kde treba hladať...!!!! |
![]() sivko44 |
| 28.03.2009, 21:35.03 | |
George1 sudá alebo lichá ?ty si tiež ďaľší provokater. |
![]() oneeeee |
| 28.03.2009, 22:01.24 | |
RE: keysvybojoval lukrativní post :lookaround: |
![]() poky1 |
| 28.03.2009, 22:06.07 | |
poky1Doslova si tu stovku vymodlil... |
![]() D2MAC |
| 28.03.2009, 23:01.33 | |
RE:KeysA mam 0,7 litru bublinek.Nemusel jsem čekat až do půlnoci.Děkuji George 1 :laughing: |
![]() Ladislav |
| 28.03.2009, 23:59.07 | |
RE: keysNěkdy mám pocit, že by bylo lepší nějaký ten zákaz ptaní a vkládání zrušit a možná by kolem toho nebyl takový humbuk. Podle pravidla zakázaného ovoce se totiž vždy při každé změně min. deset nových bl.bečků najde.(dnes + 10 vortimondů) Kdyby nebyly 3 dny, tak bych se nedivil, ale skutečnost, že jsou vždy nové do 5 minut to jen potvrzuje. |
![]() Tomik535 |
| 29.03.2009, 10:16.29 | |
RE: keysVšak už tady poslední dobou není diskuse o ničem jiném.Něco technicky zajímavého se tady vyskytuje už pomalu méně často než pravák v lese u Prahy. Prostě to tak chtějí majitelé fóra, tak to tak mají. Nehoří. Je to jinde. Tak co. Naučte se vyčíst klíče Digi sami a nebudete se muset trápit. |
![]() Antonín |
| 29.03.2009, 10:29.34 | |
RE: keysTen, kdo tu žádá klíče, jako by měl v podpisu napsáné, že je blb. Nechápu, jak může někdo používat emulaci, když nedokáže takovou triviální věc, jako je vyhledání keys. |
![]() migr |
| 29.03.2009, 11:10.22 | |
ono se tozvrhlo nástupem Digi tv. Nikdo to tady takhle nevypadalo a nechodili sem jen somráci o klíče na Digi. Čas od času se někdo našel,kdo byl noví a nevěděl link,kde jsou klíče pro daný provider. Tak se to sem šuplo,protože nešlo o sítˇ,která nevysíla i pro čs.A v tom je právě zakopaný pes... :)) Ale divím se těm,kteří sem píší ty klíče.Pravidla jsou jasná a každý,kdo umí číst,tak mu to snad i musí dojít,jak pak dopadne! Ale Georg1-tomu se divím.Nebyl tu první den-ale zase je jubilant v Black listu :))) |
![]() jamess96 |
| 29.03.2009, 12:14.19 | |
@AntonínVazeny pane, pak jeste nechapu co tady delate. Ne majitele tohoto fora, ale lide jako Vy , kteri pomlouvaji nase forum, viz na cssf, nemusim tom snad sem kopirovat ty Vase slavne vyroky, aby si ostani ctenari udelali obrazek.Na cssf kazdy pastne key na digi a no problemo, i kdyz je to take v pravidlech zakazane. Ale moderatori (Antonin atd.) to prehlizi a pak neni zadny problem, ten bude mit az Tomik ... Rv |
![]() 007 |
| 29.03.2009, 13:27.18 | |
RE: keysCo dělám nebo nedělám je docela moje věc, kam chodím, co píšu, názor na to, co dělám, mne zajímá od mých šéfů, mých kamarádů a pak od lidí, kterých si vážím.Klíče nikdy nikde nezveřejňuji. Z principiálních důvodů, které místní legrační politiku přesahují asi jako Himaláje Sněžku. P.S. O tomto fóru si nic špatného nemyslím, ale to nelze stejně prohlásit o 007. |
![]() Antonín |
| 29.03.2009, 14:14.28 | |
@Antonín @007Pánové parabola.cz je elektonická forma tištěného časopisu, kterou jsem začal odebírat jako předplatitel začátkem 90. let a nejenom parabolu.Zdejší web je velmi poučný a naučný a patří poděkování redakci, jak je aktualizován a co je možno se každý den dozvědět, ale jedním dechem připomínám, že je to její práce (čím větší čtenost-tím více zadavatelů reklamy) přesně jako u médií a myslím si , že zrovna parabola je jako česká nova tv. Odborná fora typu CSSF se zaobírají konkrétní problematikou buď na dotaz nebo někdo sám o svých zkušenostech píše v nastavených sekcích. Zde je to zavedeno jinak a to je dobře, tedy je možno (pokud to autor povolí) diskutovat k článku nebo zprávě, která je zveřejněna. To že je zde zavedena podsekce Diskuse je věc správná, aby se mohlo diskutovat o problémech, které čtenáře zajímají z více pohledů, přesně jak bylo zavedeno dle dalších podsekcí dle typu dotazu i zkušeností, nikde není podsekce klíče, což se u jiných fórech říct nedá, proto se výše uvedené weby z i tohoto hlediska nelze srovnávat. Diskuse je zavedena volně po sobě rolujícím způsobem, kde si lze v místním vyhledávačí téma či reakce po zadání vyhledat a myslím si, že je obsaženo všemi problémy, které čtenáře mohou zajímat. Pokud se dva kohouti nesnesou, je to jejich věc a měli by si to názorově vyřídit takovým způsobem, aby nebyl zasažen chod diskuse jako takové. Svou reakci na Vás jsem napsal takovým způsobem, kde vím, při Vaší inteligenci, že pochopíte o čem vlastně parabola.cz je a vše ostatní je zanedbatelná snůžka nic neříkajících věcí. Přeji hodně dalších úspěchů při vylepšování Našeho webu, který mám velmi rád. PS: Nemám potřebu brouzdat po jiných webech (kromě rakouských) z hlediska času, ale i dobré informovanosti, ale srovnání si může udělat každý... |
![]() Babui |
| 29.03.2009, 14:25.30 | |
@AntoninNo tak jo, tak Vy si nic spatneho nemyslite o tomhle foru a tohle napsal kdo ? Jen at ostatni ctenari vedi, jak se veci maji. Jiste to co delate je Vase vec a kam chodite take, ale co pisete tady bude v souladu s pravidly tohoto fora a jak jiz Vam bylo jednou pisemne sdeleno, zadna tolerance se konat nebude. Vase nize uvedene vyjadreni bereme jakom poskozeni dobreho jmena webu, coz je zavaznym porusenim pravidel, ale k tomu by stacilo i zesmesnovani zdejsich pravidel majitele tohoto fora.Citace z cssf: autor: Antonín Největším trestem, kterým se můžete pomstít, pokud máte takovou touhu, je nepsat tam a nechodit tam a nestarat se o to, co si tam majitel tohoto cirkusu se svými medvědy dělá. Je to přece jeho věc, ne? Rozhodně nepomůže, když tady budete plakat. Mohl bych napsat, abyste psali sem, ale to bych nechtěl. Přinejmenším ne 90% toho, co se tam psalo a píše. Tady by to mělo zůstat odborné, aspoň trochu. Zkuste třeba s.a.t.c.e.n.t.r.u.m.cz, to je takový podobný chat jako byla parabola.cz. nebo d.i.g.i.z.o.n.e.cz, případně další pokecávací fóra, nebo flamujte na novinky.cz nebo idnes.cz. Tu zábavu si přece můžete snadno užít kdekoliv. Anebo požádejte Tomíka, aby udělal jednoduchou strukturu v chatu a chatujte tady. To by se mi líbilo nejvíce. Pro jedno kvítí slunce nesvítí, říkala moje babička. A ta dáma si pamatovala císaře pána a lidi, co se uměli chovat. V hodně věcech měla pravdu...třeba ji má i v této? Nebo to berte tak, že je parabola.cz sociální experiment. Něco jako Česká soda s tím supermarketem. |
![]() 007 |
| 29.03.2009, 14:31.57 | |
@BabuiJen pro informaci tento web nemel s tistenym tydenikem pod shodnym nazvem vubec nic spolecneho. Jinak z vyse uvedeneho si nazor na vec muzes udelat sam. |
![]() 007 |
| 29.03.2009, 15:11.21 | |
RE: keystaky jsem si dával do přímé spojitosti obě paraboly |
![]() poky1 |
| 29.03.2009, 15:18.45 | |
RE: keysKdo vydělává víc peněz, komerční, špageti-pořady a pro někoho stupidními soutěžemi, filmy a seriály pojatá tv Nova, nebo některá úzce specializovaná stanice s odborně vedenou, nikoho neurážející diskusí např. noe tv?Stejný názor mám na rozdíl v diskusních fórech. Mě se líbí obě. Ale když se chci hluboce vzdělávat v náboženství tak nekoukám na Novu a když se chci dovědět novinky popř. se pobavit, tak nekoukám na Noe tv. @Antonín. Přece nemůže být tak těžké se s tím smířit. |
![]() Tomik535 |
| 29.03.2009, 15:58.16 | |
007Já vím, že to nemám nikde jisté, ale dovolím si překvapeně reagovat.007 včera jsem Tě pochválil. Od doby, co jsme si vyměnili názory, jsem nabyl dojmu, že jsi více tolerantní a že Tě jen tak něco nerozhází. Stačí jedna změna key a můj dojem je ten tam. Nicméně není tam, kde byl před naší výměnou názorů. Bylo by nejlépe, kdyby Digi konečně provedli změnu systému, nebo upgrade na 3. Zbytečně totiž díky neodpovědným prodejcům různých EMU šrotů vznikají spory mezi rozumnými lidmi, třeba tu v diskusi. Když už to tedy lidem nabízejí, tak ať se o ně také postarají!!! Nevím proč jsi vůči Antonínovi tak vyletěl, napsal jen, že Ti, kteří zde požadují klíč, měli by se naučit jej hledat jinde. A v citaci z cssf také nevidím, že by tam bylo něco extra urážlivého, jak je ovšem vidět, každý máme jiný práh urážlivosti .... Dobrá rada - při změně key 2111, zavřete na 2-4 hoďky fórum a bude klid. Rozmný člověk pochopí, že si to majitel nepřeje a příjde druhý den, burana to donutí hledat jinde! |
![]() Zip |
| 29.03.2009, 16:09.46 | |
007děkuji za odpověď,web parabola.cz sleduji zhruba od roku 2000, měl jsem tehdy kabelovou tv a neměl jsem potřebu vlastnit "satelit", kabelový rozvod jsem si udělal do čtyř místností, při full nabídce. K věci: Možná by bylo dobré připomenout čtenářům (vím, že o historii je vytvořena podcekce) jak tento web vznikl, kdo se přičinil a tak trošku se dostat do Vaší kuchyně, jak se co dělá nebo dříve dělalo, prostě třeba k nějakému výročí, by to byl určitě zajímavý článek. Vycházel jsem z úvahy, protože se osobně znám s p.Hrubcem a ten tenkrát byl tuším šéfredaktor tištěné podoby časopisu Satelit,(dnes "elektronické") že situace u Vás byla stejná nebo podobná. |
![]() Babui |
| 29.03.2009, 18:18.42 | |
@BabuiNo mozna majitel webu nejaky retro clanek napise pri nejakem vyroci. Jinak jmeno toho pana co si uvedl tady moc nevyslovuj, nechci to tady blize rozebirat, protoze by se me i majiteli tohoto webu udelalo nevolno ...@zip: ale to neni tou zmenou keys, ja jsem jen dokoncil co zacal d2mac. Proc jsem vyletel, hmm tobe by se libilo kdyby tvuj web nekdo nekde pomlouval, asi ne ... ted jsem jen dostal prilezitost, protoze se opakuje to same jen v jine forme. Ja si jen dobre vzpominam na diskuse toho pana z VF a to me uplne stacilo si utvorit nazor, no a pak si prectu kdo co a jak ma mit v obyvaku a kolik reci ma umet, koho ma volit a ze vsichni kdo to tak nemaji jsou "podlide", tak se me dela zase zle ... |
![]() 007 |
| 29.03.2009, 19:15.15 | |
@007Mám naprosto stejný názor,protože když si člověk přečte názory Antonína tak to jsou všechno demagogie a zcestné názory.S těmi výrazy jako "trumberové" atd. by možná měl začít u sebe nejdřív |
![]() fanda |
| 29.03.2009, 20:09.00 | |
RE: keysNevkládejte mi do úst, co jsem nenapsal.Pokud nerozumíte tomu, co píšu, nevšímejte si toho. ROZHODNĚ NIKDY NEPIŠTE, CO JÁ!! SI MYSLÍM. Já napíšu sám, co si myslím já, vy piště, co si myslíte vy. Napsal jsem a myslím si toto o uvedených věcech: 1. Každý má umět minimálně anglicky tak, aby se mohl koukat na televizi. Kdo to neumí, neměl by ztrácet čas koukáním na TV, ale učit se. Jedině lenost brání. 2. Vzdělaný člověk musí mluvit dvěma a více jazyky. 3. S0ckomanče může volit jedině lempl. Nikdy jsem ovšem nenapsal (nikde a nikdy, nejen tady) kdo má koho a proč volit. 4. Obecně si myslím, že by vole.bní právo neměl mít každý, ale jen ten, kdo se kvalifikuje, například zkouškou. 5. Co má mít kdo v obýváku jsem nenapsal také nikdy. Napsal jsem třeba, že je nesmysl kupovat malou plochou televizi s HD rozlišením. Protože to je prostě technický fakt. Stejně trvám na podvodnosti DVD rekordérů, které z analogového PALu vytvoří uživatelům jen nepovedenou napodobeninu DVD. Taky na blbosti zlacených konektorů pro domácí nf AV. Jsou to prostě technická fakta, nikoliv nározy na to, co smí být obýváku. Tam si kupte jakou chcete kravinu, mimochodem mi ve většině českých panelákových bytů vůbec nevadí jejich spotřební elektronika, ale příšerné tzv. obývací stěny. 6. Konstatování pravdivých faktů není pomluva. Pomluva je konstatování nepravdivých faktů. Pravdivé fakty jsou tyto: - způsob zdejší reakce na klíče pro DigiTV je pokrytecký, rozuměl bych tomu, kdyby se zde nesmělo psát nic o nelegálních činnostech, ale moderátor zveřejňuje kusy kryptkomunikace ORF, a zaroveň zakazuje i jen diskusi o MOSC skoro stejné karty, je poněkud nepochopitelný. Budí to dojem svévole. - stejně teb postup nevede k nějaké lepší funkčnosti, leda ke zbytečným banům a marným diskusím jako je tato, kde jediným cílem je někoho urážet - způsob cenzury je také pokrytecký a zbytečný, některá srandovní slova to maže (jako například to voleb.ní), ale tvrdé sprosťárny a vulgrarity je možno psát neomezeně, některým uživatelům se vyčítá drobnost, některý jiným se trvale umožňuje sprosté urážení. To se mi zdá být nesprávné, ale na jistě je to v pravomoci místního majitele mít to, jak uzná za vhodné. Čímž se ovšem můj názor nijak nemění. |
![]() Antonín |
| 29.03.2009, 20:10.06 | |
RE: keysFando, proč používáš slovo, kterému nerozumíš? Názor, se kterým nesouhlasíš, nebo který se ti nelíbí, se nejmenuje demagogie. Demagogie je něco úplně jiného. Používej jenom slova, jejichž význam bezpečně ovládáš. Jinak vypadáš jako kejhající potrefená husa. |
![]() Antonín |
| 29.03.2009, 20:41.30 | |
@AntonínTohoto se chytnu, cituji:"Pravdivé fakty jsou tyto: - způsob zdejší reakce na klíče pro DigiTV je pokrytecký, rozuměl bych tomu, kdyby se zde nesmělo psát nic o nelegálních činnostech, ale moderátor zveřejňuje kusy kryptkomunikace ORF, a zaroveň zakazuje i jen diskusi o MOSC skoro stejné karty, je poněkud nepochopitelný. Budí to dojem svévole. - stejně teb postup nevede k nějaké lepší funkčnosti, leda ke zbytečným banům a marným diskusím jako je tato, kde jediným cílem je někoho urážet" To mi silně připomíná dřívější arogantní výstup Barbory Tachecí v jednom diskusním pořadu České televize, kde se rovněž oháněla pravdivými fakty, a pak zavalila, že v ČR žije 8 miliónů lidí, velká škoda, že se toho tehdejší moderátor nechytil a nezatloukl ji vhodnými argumenty do země... Takže, Antoníne, ne: "pravdivá fakta jsou tyto:...." ale "myslím si, že:...." nebo "můj názor je, že:...." vzhledem k čistě subjektivním názorům, které jsi tu za tou dvoujtečkou prezentoval, nemůže být o možné (ne)pravdě ani řeč, toto je ta demagogie, o které tu fanda mluvil. "moderátor zveřejňuje kusy kryptkomunikace ORF" Ale prosímtě, jakápak kryptkomunikace? Byl to ECM stream, ten si může nalogovat kdokoliv a kdykoliv, na tom není nic nelegálního, dále k tomu ECM streamu byly přiloženy 2 dekódované contorlwords, na tom rovněž není nic nelegálního - zobrazení controlwords umožňuje mnoho sat přijímačů. Toto v žádném případě nemůžeš srovnávat s nelegální MOSC, ještě k tomu navíc MOSC karty domácí platformy... |
![]() D2MAC |
| 29.03.2009, 20:59.44 | |
RE: keysJa si myslim, ze na case tohle vlakno uzavrit, kazdy soudny clovek si udela nazor sam. A opet urazeni clena fora, tentokrat Fandy, jak pan Antonin vi cemu Fanda rozumi a cemu ne. Neboj Fando ted se te zastanu ja. Je konec trumberu a jeli-manu a dalsich vyrazu, pohar prave pretekl pane Antonine, mate padaka!Rozebirat tech 6 vyroku nebudu ...jen jeden priklad: Vzdělaný člověk musí mluvit dvěma a více jazyky. Ne musi ale mel by, musi jenom umrit. Vyrok tri je urazlivy pro velkou skupinu lidi atd. Rv Rv Rv |
![]() 007 |