| 29.03.2009, 13:42.35 | |
Pro: miks - případně pro ty co to znají.Zdarec, ty máš prej zmáknutej MULTIBOX T6. Mám tady dělat na baráku 4 stoupačky, každá má cca 40 - 60m a je na ní vždy 4x průchozí a 1x koncová ÚZ. Jak čtu na NETU, má to jen malé zesílení. Dá se nastavovat u výstupních kanálů samostatně zesílení? Dávaš k tomu ještě nějaký zesik, nebo to utáhne. Prim.signál bude z Buk.hory a chci to napasovat na kanály 6, 8, 10, 12, 22 a 24. Mohl bys mi prosím poradit. Tady, nebo na mail: vlousek zavináč seznam tečka cz |
![]() Ládys |
| 29.03.2009, 13:58.29 | |
RE: Pro: miks - případně pro ty co to znají.Ahoj, má to ještě v menu na každém kanále cca 15 dB autenátor, se kterýma se dá nastavit výstupní úroveň. Na tyhle stoupačky asi linkovej zesík budeš potřebovat, nebo kup stanici DIGIGAM 6, kterej má výstup až 105 dB a jede parádně. Jinak se známe? |
![]() miks |
| 29.03.2009, 16:44.00 | |
Pro: miksOmlouvám se za prodlevu v odpovědi, ale byl jsem na první vyjížďce na kole.Na ten DIGAM-6 jsem taky koukal, ale je to skoro za 40tis., a na té akci se musím vejít s rozpočet do 50tis. Taky se mi na tom MULTIBOX T6 líbí to, že to ven fičí ve VHF i UHF kanálech. Pokud bych chtěl použít DIGAM-6, tak bych musel mít 2ks. Zkusím k tomu MULTIBOXU sehnat nějaký šikovný kocový zesilovač do 5tis. To bych byl na 30 a 20 by zbylo na ostatní materiál a práci. Je u toho MULTIBOXU slušnej návod v češtině? MENU to bude mít asi angl. Nemáš tip, kde to dobře koupit? Myslím, že se neznáme, já jsem od Liberce a našel jsem tě tady: https://www.parabola.cz/forum/topic-27178/ Díky za info. |
![]() Ládys |
| 29.03.2009, 17:45.03 | |
RE: Pro: miks - případně pro ty co to znají.Ten DIGIGAM je dražší o tři tisíce, ale má nevíhodu, že neumí celé pásmo.... Ten Multibox umí VHF a UHF a to je paráda, tak za to dej nějakou TERRu a máš vystaráno. Něco u něj je přibalený, ale přiznám se, že jsem to ani nečetl, je to docela jednoduchý zařízko. Menu asi tři jazyky vč. angličtíny, CZ nic. Kupuju Allcom, nebo Telesat. Já jsem od Č.Budějovic a montujeme jich celkem dost. :) |
![]() miks |
| 29.03.2009, 18:47.42 | |
Pro: miks (Něco mě vyděsilo ...)Tak jsem si dal práci s hledáním tech.parametrů a na angl. stránkách výrobce, v jeho technické dokumentaci je napsáno toto:8.2.2 Výstupní kanály Pomocí tohoto menu je možné zvolit výstupní kanály pro Multibox. Je možné zvolit si všechny kanály mezi 470 až 862 MHz (E21 na E69). POZOR! Není možné volit sousední kanály. Předpokládám, že to dovozce pro "CZ" nějak upravil a jde to ven skutečně ve VHF i UHF. Nemůžeš mi prosím oskenovat, nebo poslat český překlad? |
![]() Ládys |
| 29.03.2009, 20:35.58 | |
RE: Pro: miks - případně pro ty co to znají.Zdar chlapci,ma ten miltibox T6 zvukovou normu D/K?A jak je to se spektralni cistotou?Je to ob kanal v pohode?Jaka je spolehlivost? Diky |
![]() hdpe |
| 29.03.2009, 21:41.15 | |
Pro: hdpeJá to ještě nemontoval, v nabídkách e-shopů a velkoobchodů se taky nevyznám. Někteří udávají výstup pouze v UHF a někteří udávají VHF i UHF. Asi bych tipoval že tam bude jen B/G norma, ale třeba se mýlím.Tady je jeden výpis: výstup - VF modulátor (E1-K69) , PAL , A2 FM Stereo + A2 FM Dual Stereo + NICAM stereo, výst.80dBuV. A tady druhý: Výstup: modulátor UHF (K21-K69), IEC konektor, PAL, A2 FM Stereo, A2Dual Stereo, NICAM stereo, výstupní úroveň 80dBuV. Já se v tom nevyznám, a co Ty? |
![]() Ládys |
| 30.03.2009, 11:34.54 | |
RE: Pro: miks - případně pro ty co to znají.Diky,v tom se vyznam,ale B/G nebo D/K tam jednoznacne chybi.Nicmene predpokladam tez,ze bude pouze B/G.Napsal jsem dotaz na OMKO,ale prozatim nic:) |
![]() hdpe |
| 30.03.2009, 11:48.50 | |
RE: Pro: miks - případně pro ty co to znají.Tak nekonec jsem to jiz objevil - www.a2b.se,ma to zvukovou normu jak B/G tak D/K a vystupni pasmo pouze UHF (80 dBuV). |
![]() hdpe |