30.03.2009, 00:50.37 | |
Zlobí PVR, ale jen některé stanice...Zdravím,koupil jsem PVR Koscom - SD zařízení s PVR přes USB. Zkoušel jsem různé FW, zkoušel jsem 3,5" USB HDD (WD My Book) i 2GB USB Flash... Přední i zadní USB vstup. Resumé je takové, že některé stanice při nahrání (je jedno, zda typu timeshift nebo pouze nahrávání bez dalšího zatěžování přístroje jakoukoliv činností) trošku zasekávají - obraz i zvuk... Je to dost nepříjemné, ale je to skutečně jen u menšiny stanic. Při přehrávání v PC se však tato chyba neprojevuje ... takže chyba by měla být na straně přehrávání nikoliv nahrávání... Přístroj nahrává do souboru všechny jazykové mutace, titulky a asi i teletext... Netuším, jaký má která stanice bitrate, ale prozatím můžu napsat tyto seznamy stanic (emu digi): Chyba se nejvíce projevuje u: ČT1, Prima Chyba se občas nebo mírně projevuje u: ČT2, Nova, STV1, STV2, DoQ Chyba se neprojevila u: HBO, HBO2, Viasat History, ČT24, McBox, Eurosport, Eurosport 2, VH1, AXN, ČT4 sport, Joj Plus, STV3, Sport1, Zone Romantica seznam zkusím dál rozšiřovat... nemám zatím možnost srovnání se Skylinkem ani DVBT (Skylink bude v týdnu, až natočím parabolu). Koscom je kupovaný přes internet, tudíž bych na něj přinejhorším uplatnil záruku vrácení peněz do 14dní. PS: v jeden okamžik byl celý přístroj jakýsi zpomalený a zhasnul mu display - pomohlo až vypnutí/zapnutí. Jinak veskrze spokojenost. Děkuji. |
![]() fahrus |
30.03.2009, 03:05.37 | |
RE: Zlobí PVR, ale jen některé stanice...Tak dlouho jsi tady zjišťoval co a jak,pak koupíš šrot a ještě vadnej,pokud vykazuje to co popisuješ ,není to vlastnost(pokud to není napsáno v manuále),ale vada.Vadu uplatníš v záruční době. |
![]() pierrepetr |
30.03.2009, 08:26.11 | |
Zlobí PVR...To neni vada pristroja,ale skôr fw.Ovela drahsie stb maju tiez problemy s ukladanim streamu pri nevyladenom fw.A na niektore programy zo skylinku,z astry 19,2 atd zabudni.Ked ti to blbne pri programoch z Digi s nizkym bitrate,pri uvedenom fw si niekde ani neskrtnes. |
![]() Kasr |
30.03.2009, 09:35.55 | |
koscom 5400koscom neni srot! otastuj nejnovejsi soft SPVR5400_07-01-2009_1.17.28.www.super-sat.info/index.php?&direction=0&order=mod&directory=Kosc@m/SPVR-5400 |
![]() marceles |
30.03.2009, 20:39.45 | |
RE: Zlobí PVR, ale jen některé stanice...pierrepetr ... právě, že jsem zjišťoval, četl a v rámci nějakého daného cenového rámce jsem našel ten údajně nejlepší. V diskuzích na téma PVR i nadále pokračuju, protože když se ukáže, že to Koscom neumí = že to není vada kusu, tak ho vrátím a vezmu jiný výrobekKasr - netušíš, které kanály v Digi nebo FTA na Thor/Intelsat mají nejvyšší datové toky? Právě, že si nejsem jistý, jestli je to právě ten zakopaný pes ... viz moje nové téma "co má společného těchto 6 programů" marceles - sice mám TSPVR a ne jen SPVR, ale FW 17.28 tam byl už od prodejce - přesto jsem zkusil downgrade, tovární nastavení, přeinstalaci atp... |
![]() fahrus |
31.03.2009, 12:18.03 | |
RE:tak to ti neporadim, mozna si kup. tohle http://show-box.cz/taky umi emu a je to rekorder http://www.openboxforum.cz/ |
![]() marceles |