Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
31.03.2009, 08:46.10

AzBox HD Premium

Máte někdo tento přijímač ?? zajímá mne hlavně kvalita obrazu přes HDMI, a jestli jde na stažený soft.
nějaké EMU na Hotbirdu, nebo Astře, (bez dalšího modulu)
uživatel
jona
31.03.2009, 08:47.59

@ jona - dodatek

samozřejmně ty recenze tady na Parabole jsem četl, zajímá mně názor někoho kdo ho provozuje doma :)
uživatel
jona
31.03.2009, 08:53.00

RE: AzBox HD Premium

to byly recenze ? ja sem cet akorat jakejsi manual. prislo mi jako kdyby ho sem dovozce napastoval, pac ho nestiha vytisknout a dodat spolu s prijimacem. doufam ze se tady v tom duchu bude pokracovat a budou se tady objevovat manualy na dalsi strojky.
co to je kvalita pres hdmi ? kvalita pres hdmi je jedna a ta sama u vsech prijimacu. necekane digitalni :)
uživatel
bublajs
31.03.2009, 09:49.06

azbox

Bolo by zaujimave ak by niekto porovnal obrazovu kvalitu AZboxu napr. s DM70XX . Samozrejme uscaling SD kanalov cez hdmi. HD prijimac nekupujeme len na hd .
uživatel
mate
31.03.2009, 09:52.46

obraz SD zatim nic moc a PVR dela problemy. Vycteno z nem.forum. Rv
uživatel
docdoutnik
31.03.2009, 10:58.28

EMU jede, PVR podle nahraneho SW, signal SD /sledovano na Philips 42PFL5603D/ podle me super (Skylink).
uživatel
Nick1612
31.03.2009, 11:17.42

a Multimediaplayer ti bezi dobre???
uživatel
docdoutnik
31.03.2009, 11:44.10

zatim jsem nenarazil na soubor, ktery by neprehral ,,, ale samozrejme jsem netestoval vse, ale jen semtam neco ,,,
uživatel
Nick1612
31.03.2009, 11:48.15

no, ja bych radsi pockal, jak to bude chodit s druhym tunerem a jak se to softwarove dal vyvine. :8)
uživatel
docdoutnik
31.03.2009, 11:53.17

no porad to neni finalni verze a pocitam, ze asni jeste nekolik tydnu nebude-muj nazor... jinak jak se to doladi, bude to super masinka!
uživatel
Nick1612
31.03.2009, 13:49.51

kdyz se to doladi a vsechno bude fungovat tak to bude dobry stroj za dobre penize. R^
uživatel
docdoutnik
31.03.2009, 13:57.21

To znamená,tak po roce,dle toho jak se bude prodávat,pokud ne??Nějak si to výrobci ulehčují.
uživatel
zzaner
31.03.2009, 14:18.11

presne tak,testujeme jim tady betapristroje, ale za plnou cenu! Rv :laughing:
uživatel
docdoutnik
31.03.2009, 14:42.09

Hugo z Portugalska rikal mañana (doslovy preklad zitra), ale u neho je ten pojem dost siroky, proste dela se na tom a az ti bude tak to bude .... obraz na SD i HD byl dobry, na dvoutuner zatim zapomen.

@bublajs: No snad na ten Azbox Elite byla recenze radna a vecna, ano u toho Premia to vzal kolega trochu "pomaleji" ... takovy maly serial na pokracovani.
uživatel
007
31.03.2009, 15:04.01

007: me to prijde jak manual pro uplny tululum. celej ten clanek je vicemene o nicem. kdyz si vemu manual k ipboxu tak je to uplne to samy. necekane se tam dozvim jak aktualizovat firmware a dokonce jak mam naladit stanice. jako kdyby to byla funkce kterou zadnej jinej prijimac neumi. dokazal bych pochopit smysl, kdyby v prvni vete bylo napsano neco ve smyslu, dovozce zapomel dodat manual, takze pokud vidite satelitni prijimac poprve v zivote, tak vam predvedem co mate delat. kdyz uz ste zvolili takovou retoriku, tak doufam ze budete dodavat manualy na dalsi pristroje, neb naladit transporder ci pustit teletext asi bude hodne narocne. asi sem nekde jinde, ale od recenze , zvlast od vas bych ocekaval nejaky zasadnejsi informace nez ze EPG zobrazuje program nebo teletext funguje. zkuste se zamyslet nad tim, jestli by nebylo vhodnejsi vlozit sily do vetsi invence nez do mazani antoninu,vortimondu a dalsich . peknej den
uživatel
bublajs
31.03.2009, 17:35.31

to bublajs

súhlas.hlavne so záverom! R^
uživatel
notna
31.03.2009, 19:23.42

@bublajs,notna

Hmm zrejme sis neprecetl co jsem napsal, recenze byla pro verzi ELITE. Premium je ten samy model, nahrava se do neho ten samy firmware, jediny rozdil je v moznosti pripojeni HDD a WIFI. Autor proto zvolil jiny zpusob jak ctenare s prijimacem seznamit, jinak by uz musel opsat to co tady uz bylo napsano.

Jinak moznosti jsou otevrene pro vsechny ctenare, kritizovat dovede kazdy, ale napsat nejaky clanek a venovat tomu patricne usili, cas, techniku a vedomosti, to udela jen malokdo (zadarmo).
uživatel
007
31.03.2009, 20:14.53

ja umim cist docela dobre. tema ma jasny nadpis, tak diskutuji k veci. kdyz uz je tedy rec o verzi elite a srovnavani s verzi premium tak to je jako podobne jako porovnavat cervenou fabii s modrou , ktera ma akorat lepsi vybavu. kuli tomu ovsem nebudu sepisovat clanek, jak se radi jednicka dvojka nebo nedejboze kde mam hledat tlacitko na stahovani oken.
kritizovat dovede kazdy ??? kazdy opravdu ne. jeste min je ovsem lidi kteri dokazou vyuzit objektivni kritiku k sebereflexi .
uživatel
bublajs
31.03.2009, 21:43.16

Muzu s tebou jen souhlasit, treba si to autor vezme k srdci ... ale nemohu to nijak ovlivnit.
uživatel
007
31.03.2009, 22:37.41

Měl se prodávat loni v březnu, pro soft problémy odloženo a slibován další termín "podzim" (opět odloženo na předvánoční trh) opět ni. Ted se spouští betaprodej ale doladěno opět není! Polské stránky hovoří o mnoha problémech u PREMIUM wifi ještě ani nefunguje, jen lan. Surfovaní na tom pohodlné jak osmičky boty na devítkách nohách.
uživatel
juzek
01.04.2009, 22:03.51

@Juzek

zajímalo by mně jestli ten kdo psal tuto recenzi může potvrdit že to wifi nejde (hlavně kvůli tomu WIFI si ho chci koupit)
uživatel
jona