31.03.2009, 22:06.07 | |
Co koupit? jakou satelitni?Zdarpar pribuznejch ma digi.tv zajimal by mne vas nazor? pokud mozno tech co plati :-)) (taky mam par veci pres warez a vim ze clovek si toho potom nevazi). Jde mi o to, ze UPC mi prijde moc drahy, O2 TV nehrozi (mam adsl 3mbit od jine firmy) .. zvazoval jsem CS Link + Gecko .. ale to je prave ono. zaplatit 5K za pristroje a jeste 200 mesicne.. to mi prijde zlatej digi.tv ktery mne pronajmou pristroje zadarmo (chci dual) a platim 250 mesicne za 50 programu.. Jen kdyby to tak dlouho netrvalo nez se ozvou :( hansi1 - napis mi na mejl vnmost@seznam.cz nebo icq 10905813 diky.. |
![]() rodier |
31.03.2009, 22:10.23 | |
RE: Co koupit? jakou satelitni?skoro zadarmo tak co bysi čekal že ti digi někdo přinese pod nos na zlatém podnosu? :laughing: |
![]() alda |
31.03.2009, 22:52.31 | |
úhlopříčkazvažujete digitv a do jaké televize jej budete pouštět :)obsahuje 50programů ale které vyžedujete konkrétně ? pochybuji, že budete sledovat vše.. jak je to s programy Barandov a Prima cool, počítají se zařezením do digi ? jestli ne řešil by jste navíc pozemák atd.. mimo jiné chcete dual od digi, ale cena kompletu pro dva účastníky je kolem 8000,- s cslinkem, digi neberte hezký večer |
![]() veris |
01.04.2009, 22:34.53 | |
coze?coze? to nechapu?ano chci dual od digi, protoze pri vyuziti akce a smlouvy na rok, je pronajem zarizeni zdarma. jen za montaz chtej asi litra.. dual protoze k sobe to chci do 1. patra do pokoje a rodicum do prizemi do obejvaku :) takze zadne porizovaci naklady, to mne laka.. Co vyzaduji? V podstate celej zaklad (ct1/2/24/sport/nova/nova/prima)..protoze tady uz chytame vzduchem akorat ct1+nova+spatne prima. no a k tomu bych rad kvuli tatovi nova sport + ostatni sport kanaly, pro mne nejaky ty serialovy (jo, u cs linku mne laka AXN a AXN Scifi a ted Prima Cool. to je asi to hlavni), aspon 1 kanal pro deti (mame tady casto na hlidani 3-10 let..) k duhu prpijdou i dokumentarni (cestovatelske) a naka reality TV :-DD (honicky, bouracky..) nepotrebuju hbo.. a tyhle.. to je zbytecny (premiery stahuju z netu) |
![]() rodier |
01.04.2009, 22:42.02 | |
ad tv..ad TV .. neni fuk do jake TV to budu poustet?no zatim mame normalni 60cm Crt philips ale v patek dojdu pro 81CM LCD :) s dvb-t .. pokud bysme na normalni stresni RD antenku neco na tom dvb-t tady v Moste chytili.. tak treba se na celou pay TV vykaslu.. |
![]() rodier |