| 03.04.2009, 10:49.07 | |
Kredit na Skylink CZUvažuji o předplacení kreditu na Skylink CZ na jejich účet, a potom si aktivovat programy přes internet, podle potřeby. Něco podobného jako má Gital na kupony. Něco na jejich stránce o tom píšou. Chtěl jsem víc informací a tak jsem jim asi před měsícem napsal mail, ale nedostal jsem bohužel žádnou odpověď. Dotaz jsem zopakoval a nic. Tak se ptám na tomto foru jestli s tím má někdo zkušenost? Děkuji za informace. |
![]() olin22 |
| 03.04.2009, 11:09.09 | |
RE: Kredit na Skylink CZkua a co je na tom na nepochopenie. kupis kartu cez web zaregistrujes a internet bankingom zaplatis ten balik co pozadujes .. co chces okolo toho obkecavat ? |
![]() Vlado Fogo |
| 03.04.2009, 11:21.37 | |
RE: Kredit na Skylink CZNěco na jejich stránce o tom píšou.....a co a kde ? |
![]() Tondach |
| 03.04.2009, 11:26.08 | |
olin22O moznosti previest peniaze na uzivatelsky ucet a potom si predplatit to co chces u Skylinku neviem...da sa len zaplatit a hned ti to aktivuju,podla toho za co platis |
![]() Blooddog |
| 03.04.2009, 12:21.08 | |
RE: Kredit na Skylink CZPo přihlášení zákazníka je tam možnost Nabít kredit. Chtěl jsem vědět jestli s tím má někdo zkušenosti a jak mu to funguje. Standartní postup objednání a platby poštovou pokážkou nebo do KB jsou mi jasné. Myslím, že nejsem sám, koho by to zajímalo. |
![]() olin22 |
| 03.04.2009, 12:36.32 | |
RE: Kredit na Skylink CZMáš na mysli přihlášení do e-shopu ? Jiné přihlášení zákazníka tam nevidím. |
![]() Tondach |
| 03.04.2009, 12:46.41 | |
RE: Kredit na Skylink CZSkor mysli prihlasenie do spravy kariet |
![]() Blooddog |
| 03.04.2009, 12:50.40 | |
RE: Kredit na Skylink CZPo přihlášení do správy karet je tam možnost Nabít KREDIT uživatele, tam se zobrazí číslo účtu a variabilní symbol, zadá částka. Pak se přes internetové bankovnictví zaplatí a tím se zvedne ten zaplacený kredit. Pak už se jen přes správu karet objednají požadované programy. Funguje bezvadně |
![]() powery |
| 03.04.2009, 12:52.39 | |
Mam to prakticky oskusane.Toto je postup na skylink.sk, na .cz to bude asi podobne.Ked si vytvoris ucet a prihlasis sa, zvolis si "dobit kredit". Zobrazia sa udaje o cisle uctu Skylink a variabily symbol. Ty si zvolis sumu, ktorou si chces dobit kredit. Potom zadas prikaz svojej banke (napr. cez internetbanking) a prevedies pozadovanu ciastu na ucet Skylink-u s danym variabilnym symbolom. Ked nabehnu peniaze (2-3 dni), potom si mozes po prihlaseni zvolit "objednavka programov" a vybrat si pozadovany program. Po odsuhlaseni sa ti odpocita suma z kreditu. Vyhodou je, ze nepotrebujes ist na postu, nemusis vediet VS pre konkretny program, co si chces vybrat - vyberas si priamo z ponuky. Nevyhodou je tazkopadnost - nie je online platba napr. pomocou VISA, musis zadat prikaz na prevod penazi zo svojho uctu. Staci takto ? :))) |
![]() vado |
| 03.04.2009, 12:59.54 | |
RE: Kredit na Skylink CZbyl jsem rychlejší ;) |
![]() powery |
| 03.04.2009, 14:42.37 | |
@vadoa co je na tom tazkopadne ?? ked mas ucet v tej istej banke mas tam kredit do minuty.. podstatne je vediet obsluhovat internetbanking.. ostatne je len klikacka |
![]() Vlado Fogo |
| 03.04.2009, 14:53.31 | |
@VFJa konkretne nemam ucet v rovnakej banke, prevod trval 2 dni. Ono na to, ze to robim 1x rocne, sa to da vydrzat.Pohodlnejsie by to bolo, ak by tam mohla byt priama platba kreditkou, nieco ako v beznych inet sopoch. Mas to tam hned a nepotrebujes startovat IB. Co im vytykam, ze aj ked od teba pytaju dost vela osobnych udajov, nemaju rozbehnutu ssl komunikaciu. Ked som sa ich (asi pred pol rokom) pytal, ci to v ramci zvysenia bezpecnosti rozbehnu, odpovedali vseobecnymi frazami o tom, ze na bezpecnosti udajov im vzdy zalezi. :-/ |
![]() vado |
| 03.04.2009, 14:57.52 | |
@powery, @vadoPřesně na to co jste napsali jsem se ptal. Děkuji. |
![]() olin22 |
| 03.04.2009, 21:36.26 | |
Ja na to pouzivampar rokov internetbanking a 2 dni na prevod a vse ok ( SLSP jaska pokial mam na ucte prasule ) |
![]() Ylva |
| 03.04.2009, 22:00.49 | |
To si vymyslelihezký sponzoring! |
![]() spyko |
| 04.04.2009, 11:18.17 | |
RE: Kredit na Skylink CZnedelej si to slozity pokut si chci zaplatit sluzbu vemu slozenku priklad v utery zaplatim ve ctvrtek cucim platim to na poste. R^ |
![]() image |