Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.04.2009, 01:47.21

OPENBOX X800 = OPENBOX 540

Je to možné??? Na nemenovanom fóre som sa dočítal že by bolo možne cez JTAG Prerobiť OPENBOX X800 na OPENBOX 540 ale nikde som zatiaľ nenašiel bin. súbor pre OPENBOX 540 na odskúšanie - ak by to bolo možné tak OPENBOX žije ďalej a pokračujeme aj s AU, a v Slovenčine.
uživatel
satmonter
05.04.2009, 02:07.52

RE: OPENBOX X800 = OPENBOX 540

a preco sa neopytas na tom nemenovanom fore, ale pytas sa tuto nas co nic nevieme, ha ?
uživatel
Vlado Fogo
05.04.2009, 03:20.15

to jsi skutečně tak ubohý servisák, že reaguješ na každou čičovinu?
Uvědom si, že toto diskusní forum je založeno na amaterismu, tedy hobby k satelitní technice, který nemá s tvým profesionálním komerčním postojem k věcem vůbec nic společného.
Od toho aby se řídila diskuse "nějakým směrem" jsou moderátoři, pokud se chceš jím stát tak prosím, máš možnost-nikdo ti v tom nebrání a né, aby jsi tady neustále po někom vyjížděl (ve tvém věku :laughing: )a hojil si své mindráky!!!

Co sem pořád lezež, když nemáš nic k věci?

I pro mě je zajímavý fakt co napsal tazatel, i když jsem openboxe viděl naposledy z rychlíku, ale rád si přečtu zajímavost a názor ostatních.

Spousta čtenářů ví co jsi zač...
Jak by se ti líbilo, kdy po každé tvé reakci nebo příspěvku ti hodil na hlavu ty tvoje komerční oposky, jak jsi se vnucoval, aby jsi utržil peníz, jak jsi plakal a dával věci na pravou míru, co že se to v tvém regionu děje, že po tobě všichni jedou, že máš tolik kontrol...
bla bla bla...
Jo určitě jsou na tebe všichni zvědaví...Já NE :fuming:
uživatel
Babui
05.04.2009, 04:28.57

Vlado Fogo

Toto je forum o sat technice a diskuse o všem co ktomu patří.Už několikrát jsem zde na foru upozorňoval na nevhodné reakce typu uživatele Vlado Fogo a není sám,kdo se nesmyslně zapojují do diskuse,aniž by chtěli ostatním účastníkům pomoci.Jejich reakce je pouze úšklebek a přidávání idiotských smajlíků,které spíše ukazují na mentalitu IQ jejich vlastnich.Myslím,že i moderátor tohoto fora by mněl konat a to ne jenom při změně kodů na paketu DIGI-TV.Na jiných forech to berou jako klasické SPAM-(ování),proto si to účastníci včas rozmyslí.Ale to musí prvně pár uživatelů opravdu forum nedobrovolně opustit,nazval bych to jako prevence.Ne jenom o tom psát a nekonat.A ještě mi dovolte dokončit toto:Vlado Fogo-tento uživatel je pravděpodobně duševně nemocný.Jeho reakce jsou tak šílené,že by už neměl otravovat život všem slušným lidem.Vlado Fogo-bereš na tu svou chorobu nějaké léky?Zda ano,prosím dodržovat dávkování.Závěrem,čest a sláva všem "zapáleným"amatérům,odborníkům a příznivcům satelitního vysílání a všeho co k dané problematice,či koníčku patří.
Enjoy R^
uživatel
marco37
05.04.2009, 08:06.42

Babui lépe a pravdivě to nešlo napsat R^
Tenhle parazit je shopen zlikvidovat každý thread a každé forum.
Když vzpomenu kolik "zla" a "urážek" nadělal kdysi na jeho "CSSF"...Pak už mu bylo naznačeno aby tam nelezl a že není zájem a časem to opravdu pochopil a už ho tam vidět opravdu není a je tam klid.
Tady je situace trochu jiná tady je velkým chráněncem(a ne že neeee to je vidět) jako "ohorožený druh".Protože i extra "blby" a "zlomyslné lidi" není dobré zcela zlikvidovat a je dobré je mít a občas někde použít.
Už i "agent" používá jeho slovník jako "Cerep" nebo "Hnilo" atd...
No nic hlavně že to počasi se zlepšilo ;) a už to dýchá jarem a létem
uživatel
pat
05.04.2009, 08:07.06

satmonter to je velmi zaujimave mna by to tiez velmi zaujimalo
ci je mozne prerobit 810 a pouzit tam au,ak sa nieco nove dozvies prosim informuj ma mozes aj na mail potfaj.jan@zoznam.sk dakujem za kazdy tvoj odkaz.
uživatel
pokilisko
05.04.2009, 09:20.34

Vlado Fogo

Měl už bys zajít k psychoušovi. Proč reaguješ, když nepomůžeš? Pokud ti z toho nekape tak se chováš jak ubožák. Jak by ti někdo ukradl kšeft. Mám rád osobnosti každý jsme jiný, ale ty už to přeháníš s tou zhovadilostí.
uživatel
juzek
05.04.2009, 09:27.46

No ja mam obavu, ze tu 540 nikdo u nas nevidel, oficialni dodavatel me sdelil, ze openboxy uz nechcou dovazet i duvody proc tomu tak chteji ...

pat: Musim zareagovat, i kdyz to povazuji za zbytecne. Je ale zajimave, ze vsechny jeho pripevky na CSSF zustaly nedotceny, i kdyz nekolikrat zadal jejich smazani. Odpoved je jednoducha, protoze mely velkou informacni hodnotu, takze asi kvuli tomu to nebylo ... je zajimave jak si mnozi lide vsimaji meho slovniku, tem bych doporucoval spise zvysovat znalosti z oboru satelitni techniky a pak nebudou mit na takove blbosti cas.
uživatel
007
05.04.2009, 09:45.49

K tématu : nejdeto

každý má trochu jiný HW
uživatel
showboy
05.04.2009, 09:48.15

Re: Odpoved je jednoducha, protoze mely velkou informacni hodnotu
Dovolím si upozornit, že tady VFvy příspěvky mají ve většině případů nulovou informační hodnotu a navíc jako přidaná hodnota je v těchto jeho příspěvcích arogance a pohrdání druhými. Opravdu by pravidla měla platit pro všechny.
uživatel
kuba
05.04.2009, 09:48.35

007

By mě zajímalo, která firma nechce vydělavat? Jaký důvod to má?
uživatel
juzek
05.04.2009, 09:59.04

Babui,marco37,pat,juzek souhlas R^
uživatel
miku
05.04.2009, 10:06.21

kuba: Byl jsi nekdy na CSSF foru ? Asi ne a zkus si precist jeho prispevky nekolik let nazpatek, pak mozna zmenis nazor.

juzek: Ale chteji vydelat, ale na Showboxu, Dreamsky, Azboxu. Openbox si nedokaze ochranit svou licencni znamku, viz padelky techto pristroju, navic si mysli, ze tyhle stroje uz nejsou z hlediska hardwaru "in".
uživatel
007
05.04.2009, 10:55.22

Nechci se zastávat narážek VF. Ale beru fórum takové jaké je. I s tím lepším, i s tím horším. Kdo z nás může o sobě říct, že všechny jeho příspěvky mají vysokou informační hodnotu pro většinu ostatních. Snad někteří takoví jsou, čest výjimkám.
To mi spíš vadí Bohoušci. I když třeba nikoho neurazil, informační hodnota vždycky nula, jen svými výplody spamoval. VF když chce, tak umí poradit, daní za to je jeho občasné tvrdší vyjadřování, stejně jako byly za Antonínovy rady třeba politické komentáře (dle mě byly chybou jeho skryté narážky na admina), nebo třeba za mé skromné, občasné tlachání s kamarády, pro druhé naprosto o ničem.
Je jasné, že styl tohoto fóra tkvící v téměř okamžitých odpovědích pro uživatele online nejspíš neudrží diskuzi jen v technických mezích, známých třeba z jiných diskusí, kde je na odpověď týden čas, protože tam nikdo není..
Práci zdarma zdejším moderátorům vůbec nezávidím.

Jak už přede mnou někdo napsal, užívejme raději sluníčka.
uživatel
Tomik535
05.04.2009, 11:02.01

Pro 007

Nikdo VF satelitní profesionalitu nebere.Jen se poukazuje,že
se chová jak hovado.Zorbas je obdobná špička tady u nás.Ale
chová se jináč nebo nereague.Znám ho osobně.Občas k němu zajedu pro nějaký matroš nebo právě předelání jedné značky na
druhou.V životě mě neurazil i když ví že jsem amatér.Na tyhle
reakce typu VF by mě zajímaly reakce redakce.

S pozdravem mudr.sat
uživatel
mudrsat
05.04.2009, 11:17.25

to že zde vznikají podobné příspěvky obden o něčem vypovídá. (vždy po reakcích VF)
A proč jsou příspěvky na cssf nevymazané? asi proto že je nemažou, zůstávají tam i jiné 3,14čoviny. :8)
uživatel
poky1
05.04.2009, 11:37.13

poky1

Nikto tu nemá rád Vlada Foga , viac ako ty. Je pre teba nočná mora. Ak to takto pôjde ďalej ,v Ostrave pribudne jeden infark navyše. Všimol som si , že aj ty reaguješ na podobné príspevky , rovnako. Nič v zlom , ale aj ja a je nás viac.
No z tvojej strany , je to už choroba ,a ako príčina tejto choroby , je dlhé vysedávanie pri počítači. :laughing: Dá sa to ešte liečiť. 1: nereagovať ,2: nevysedávať pri pc a za 3: zabudnúť ,čo som od neho chcel.
uživatel
oneeeee
05.04.2009, 11:41.01

co bude u chacharů je mi volný a těmi pravidly by se měl řídit on a TY svým podpisem. ;)
uživatel
poky1
05.04.2009, 11:41.44

Nic nového.Stejný trend,který jak již vám dříve 007 napsal bude pokračovat.Chráněnec zůstane chráněncem.
uživatel
lachtan
05.04.2009, 11:48.11

Můžeme to tu psát stále dokola ,ale stejně se nic nebude dít . Asi bude nejlepší nereagovat a pouze se u skleničky dobrého sektu bavit.
Parabolu jsem si uložil mezi neoblíbené jako forky.cz ,sranda.cz , (nevhodné slovo).cz a jiné :laughing: :laughing:
uživatel
Karlos1
05.04.2009, 11:51.17

mudrsat: Snad ti staci nazor muj jako admina tohoto fora. Co se VF tyka je vse OK, kazdy je nejaky, zadna pravidla neporusil. A kdyz se z cisteho nebe objevi nejaky hnilo s cerepem a hned chce vsechno na stribrnem podnose no tak reaguje trochu ostreji. Staci ?

poky1: Nekolikrat zadal Tomika o smazani, kdyz jsou prece na nic a presto to tam nechal ... takze to pozadi bude trochu jinak ...
uživatel
007
05.04.2009, 11:56.41

007

Já narážel na sekci Nagravision. ;)
uživatel
poky1
05.04.2009, 13:16.20

Ano !! jak píše 007 tak VF je vlastně OK a ani pravidla neporušuje ale svým chováním,štípáním,provokováním,lehkým urážením,schazováním atd...uživatalé tady tak OTRAVUJE že sem bud přestanou chodit(jak už se u hodně lidí stalo)nebo to tu vypadá tak jak vypadá a dohaduje se to tu vlastně ob každý druhý příspěvek.
Kdysi jsem jezdil do Dejvic do jednoho Sport Baru a tam chodilo taky jedno takový Hovado co se znalo výborně s vedoucím a ač byl OK a pravidla neporušoval tak neustále provokoval...
Když se všichni chtěly koukat na fotbal tak on chtěl hrát na kytaru a zpívat,když všem pivo chutnalo tak pro něj bylo kyselé a dohadoval se s oblsluhou,když se mu někdo nelíbil tak vvyolal šikovně hádku a která někdy přešla do potyčky atd..Prostě KRETEN !!
Vedoucí jsme na to několikrát a dlouhou dobu upzornovali ale byl to kámoš a prý je fajn "zákazník" a že se nám pořád něco nelíbí..
Nakonec to dopadlo tak že do obrovsky navštěvovaného Sport Baru chodilo kvůli HOVADU méně a méně lidí až tam nechodlil nikdo...Bar se zavřel.
Dnes tam mají Vietnamci Abibas mikiny,deštníky a boty za 150kč.
Ten Bar tenkrát opravdu zlikvidovalo to Hovado co znalo vedoucího který splakal nad výdělkem a dnes co vím dělá řidiče tramvaje.
Samozřejmě dnes je jiná doba a Parabola díky VF těžko zkrachuje..
Ale kdyby byla závislá na tom kolik se prodá piv,rumu,a džusu tak by už určitě měla problémy a menší tržby !!
Hlavně to sluníčko venku
:))) :)))
uživatel
pat
05.04.2009, 13:41.22

A co zas tohle má společného s tématem OPENBOX X800 = OPENBOX 540? Nic jsem se nedozvěděl a přesto tolik odpovědí! Zbytečné a plané řeči jako vždy...
uživatel
Casio
05.04.2009, 14:02.49

Casio

Dozvedel si se, ze to nejde. Bohuzel toho nekteri ctenari vyuzili a odklonili se od tematu a me se ptaly, slusnoti bylo odpovedet.
uživatel
007
05.04.2009, 14:09.20

To myslíš odpověď od autora showboy, "každý má trochu jiný HW" ? Tak krátká odpověď ničím nepodložená se mi nezdá až tak pravdivá...
uživatel
Casio
05.04.2009, 14:22.49

@pat

typujem ze krcmu si zlikvidoval ty . a co tak kukam dozadu v prispevkoch tak nic odborne som od teba necital, leda tak si sem tam niekomu prisvedcil

@Babui
od toho aby sa diskusia riadila urcitym smerom treba aby aj diskutujuci mali nejaku uroven a to co sat u deje posledne - myslim tym provokacie, zamerne zakladanie priblblych temat od niektorych uzivatelov co su na ban-liste a zaregistruju sa pod novym nickom nie je tiez dobre.. ja viem ze je vam za Antoninom, smutno a ze pri prvej prilezitosti, kedy mozte zarypat bud do mna alebo do 007 sa tu zhrcite ako muchy okolo ho vna, ale ja nie som ten co tu robi zle ..
BTW: nechapem co pises o oposkach, ked sa ja zaregistrujem pod novym nickom napisem ze nejaky kseftarik menom Babui mi predal kedysi v roku 2005 oposky po 5000 ceskych a nasledne sa budem na to odvolavat budes tu do 2 mesiacov znamy ako kseftar babui .. rozlisuj bezne klamstva a ohovarky od reality . Kopec ludi tu pise hovadiny len koli tomu ze som im nieco nedal, nepustil, pripadne neporadil .. ale kua hadam si nebudem pustat svoje know-how !!

@marco37
na chorobu sa sice daju brat lieky, ale na demenciu veru nie .. jak je to u teba ?

@juzek
a ty este zijes ?? ja ze uz si zavaleny tymi polskymi shitmi Fergnusnonmi .. a co sa tyka toho kapani, nejak si nespominam ze by si bol pustil nejaky svoj vytvor zadarminko .. ale ono to tak byva zlodej krici chytte zlodeja

@satmonter
prvorade ked chces aby ti niekto poradil je napisat co najpresnejsie svoj problem, cize tu stacilo uviest : na fore xyz som cital ze je mozne prerobit to ... na to .. moze sa na to niekto znaly pozriet .. a ver tomu ze by som sa bol aj napriek tomu ze mam malo casu kukol ..
uživatel
Vlado Fogo
05.04.2009, 14:32.47

hele Vlado radši jdi opravovat ty svoje závaly :))) nebo uděláš z bonda grafomana, už jsi známej snad po všech fórech :)))

007: musím uznat že odvaha Ti nechybí, myslím návštěvu AB..., jde poznat že mnohem více lidí sdílí stejnej názor
uživatel
poky1
05.04.2009, 14:36.54

@VF

A co by jsi ode mě chtěl slyšet odborného ?? já odoborník nejsem.Ani se na něj nepasuju
ale ty odbornoti co píšeš Ty tu mužu tady psát taky.
"Pepo a co se tak obrátit na toho kdo Ti ten cerep prodal"
"A co my tu s tím s tím Tvým problémem"
"Hnilo a co takhle použít google"
A jiné a jiné odbornosti co tu píšeš
Plus vyloženě trapné a zákeřné pokusy a vyřízení konkurence jak si tu asi před 3 měsíci psal o člověku XXXX jak je špatný,špatně vyřizuje reklamace atd....
Ale už toho necháme a lidi to opravdu nebaví.Názor na Tebe mám ten je jasný.
A jak si sám napsal a odahdnul.Vidím na monitoru tvuj nick VF a udělá se my okamžitě vyrážka po celém těle,naskáče kopřivka a husí kůže.
uživatel
pat
05.04.2009, 14:46.52

poky1

I negativni reklama je reklama. Ale ja si za svym nazorem stojim a dovedu si ho obhajit kdekoliv i na cizi(no spise nepratelske)pude. A pokud neco pos*ru, tak to na ferovku taky priznam, ja nejsem neomylny robot. A budete se divit, ze dokonce se nacham i presvedcit, ze muj nazor neni spravny, ale k tomu musi byt hodne padnych argumentu a faktu a ne smyslenek a dohad.
uživatel
007
05.04.2009, 14:49.44

pat

To bude alergicka reakce, zkousel si Zyrtec ? A nebo to jednoduse vynechat a cist az dal ...
uživatel
007
05.04.2009, 14:54.50

@007

R^ S Tebou je aspon legrace.S Tvým kámošem to je horší...to je opravdu vyvolávač pupínků :)))
Měj se.
uživatel
pat
05.04.2009, 16:29.33

Abych tedy udělal tečku, kterou jsem ráno "vyprovokoval"
@Vlado Fogo
nečekal jsem, že se zde budeš omlouvat, ale výpady na nezkušeného se dají udělat , tedy napsat jinak...
Vidím, že ti to trklo..., toliko reakce na tebe, která není poprvé, ale víš, o mě říkají v práci, že jsem arogantní, stím, že razím heslo "Oni potřebují mě, ne já je", přitom je to přesně obráceně, ale nedám to na sobě znát a stále si razím svoje a úspěšně-slušně (chování) (narážím na tvé know-how).
Nemusíš již odpovídat, jsi chlap napsal jsi co si myslíš, některé "baby" jen skučí, ale mlčí...

@pat
je to sharing
(jedu na tenis)
uživatel
Babui
05.04.2009, 17:11.37

Kurňa ti závidím, už si ani nepamatuji, kdy jsem tenis hrál naposled. :crying:
uživatel
Tomik535
05.04.2009, 17:17.10

pat...

a to sa s tou pošahanou kožou a koprivkov, čo máš každý deň , nehanbíš na ulicu , A čo na to malé deti ?
Nadôležitejšie je , neškrabať si to . :laughing:
uživatel
oneeeee
05.04.2009, 17:33.10

@oneeeee

Já to mám jen na chvilku když přečtu jeho provokativní příspěvek tak my to vyskáče a za chvíli je to pryč a když ten příspěvek je normální což VF taky někdy umí.. napsat tak my nevyskáče nic. :))) :)))
Je to zajímavý že jo ??
uživatel
pat
05.04.2009, 18:13.11

achjo, setting se nabourá při pokusu o aktivaci DVB titulků, což ovšem už neplatí při posledním softu, který se jeví OK
uživatel
poky1
05.04.2009, 18:15.09

jejda sorry, patří to jinam
uživatel
poky1
05.04.2009, 20:08.29

Super diskuze.Bavím se perfektně.
uživatel
mudrsat
05.04.2009, 20:12.56

no konkretne v tej mojej prvej odpovedi ake bolo napadanie, bolo to slusne odkazanie tam kde cerpal povodne informacie.. co mi tu s tym mame akoze urobit ked nezada ani co cital ani link kde to cital .. to je vsetko
@pat, poky a iny pokrvni pupu**
co keby ste parabolu nechali tak a sli vyplakavat na adolescent forum k tomu trencanskemu nedavno odblokovanemu chrunovi, ktory sa snazi silou mocou presadit v regione a nejak mu to nejde.. kludne si zalozte aj svoje diskusne forum trebars ritolez forum 2cdc aby nebola porusena obchodna znacka a debatujete si trebars o tom ako sa vam snazil niekto uskodit, ako vam niekto kur*i ceny skylink kariet, pripadne povolajte po par velkoobchodoch preco davaju lacnejsie ako vas nakup a vzapati podlezte este viac ... atd atd
ja tu proste budem stale a vzdy vas prekuknem, kludne si aj zaregistrujte dalsik 10 nickov a potom piste jak za vami stoja masy ludi :laughing: ;P :zombie:
uživatel
Vlado Fogo
05.04.2009, 20:18.58

Vlado Fogo

Nemas nahodou jarni deprese :bigeyes:Lukas-ne Pepik
uživatel
lak
05.04.2009, 20:32.32

VF a co takhle?

Takové řešení co jsi zde předložil je hodné tebe a tvojí družiny. ( nechám na osobním uvážení)
Co kdyby jsi otravoval někde na Slovensku, i tohle řešení se nabízí? :)))
přeji Ti klidné a suché sny :laughing:
uživatel
poky1
05.04.2009, 20:36.58

poky1

Ahoj docelame dojal ;P Vubec netusim z jake pozice nas posila jinam jeste bych to pochopil od 007 ale od nej ;P.Ale zase ma pravdu ze kdyz se bude chovat jak se chova tak tady vazne zachvily bude skoro sam.
uživatel
lak
05.04.2009, 20:40.33

laku

Já to už napsal nedávno. ;)
Měl by si uvědomit, že dělá problémy i někomu jinému a donekonečna to nejde zametat pod koberec, což ale není náš problém.
uživatel
poky1
05.04.2009, 20:56.30

poky1

nezda sa mi, ze by tu pomaly nikto nebol a nepisal, naopak usudzujuc podla poctu prispevkov tu pomaly aj ty chodis 24 hodin denne :)))
uživatel
jozef BA
05.04.2009, 20:59.07

můžeš mi říci co Tě dovedlo k tomu, že jsi mě oslovil? Co kdo dělá je pouze jeho věc a tak to snad i zůstane. Ještě chybí jeden z družiny. ;)
uživatel
poky1
05.04.2009, 21:02.28

poky1

Samo mas pravdu neni to nas problem vlasne je mi to docela jedno jen me mrzi vzdy jsem bral parabolu jako takovy sevr kde i naprosty amater najde co potrebuje a ze pokud mozno ziska nejakou novou zkusenost treba i kdyz se zepta.Ale asi jsem mel spatnej nazor asi zde nejde vubec o novacky jde zde o to aby zde zbylo jen par lidi a majiteli resp. redakci to bude stacit.Asi to tak dopadne protoze to co najdu zde se da najit i jinde.Jen me mrzi ze zde mam pocit ze info bylo vzdy kvalitni a dalo se na nej spolehnout a ne zadne neoverene informace.Lukas
uživatel
lak
05.04.2009, 21:10.30

poky1

k tomu, ze som ta oslovil ma doviedli tvoje predosle prispevky. Netreba za tym hladat nic vynimocne
uživatel
jozef BA
05.04.2009, 21:33.26

Už vidím ako z tohto , bude top téma , alebo top reakce.
Ale ... aspoň je tu zábava. Ak by sa tu malo písať len o odborných veciach , tak je nás tu málo.
uživatel
oneeeee
05.04.2009, 21:39.14

oneeeee

Ahoj jsem rad ze to beres jako zabavu.Ja te beru jako jedno ze skalnich odborniku prez dm verim ze kdyz budu potrebovat poradit ze se na tebe muzu obratit-i na tve kvalitni stranky ale nezlob se co tu vlado predvadi posledni tyden me nenechava chladnym.Jeho odpoved na drembox 7000 a internet me vazne rozzurila kazdy inteligentni clovek kdyby nechtel tak preci nemusi odpovidat nebo ne alespon takhle :fuming: Lukaas
uživatel
lak
05.04.2009, 22:00.11

lak

Vieš , napíšem to asi takto :

Každý tu vychvaľuje , čo všetko je najlepšie . Vlado Fogo je tu jedinný , kto sa aktívne zapája do diskusie. Nakolko je satelitný servisák , tak do tohto problému dosť vidí , a tak sa snaží to dať najavo , hlavne tým , čo majú záujem o kúpu nového sat. prijímača. No hlavne tých dealerov to privádza k nepríčetnosti. Potom reagujú tak ako reagujú. Vieš , ja som za , aby to niekto dal aj najavo. Čo na srdci to na jazyku . Aspoň vieme čo je zač, čo sa dá od neho očakávať ,ale hlavne nezavádza . Všimol som si , to je asi rok dozadu ako tu vystrájal cb21. Teraz je tu zriedka. Jeho oblbovanie z N3 v emu ,sa mu nepodarilo. Ani výpis z G-boxu a hlavne či to niekto skúšal. No a od tých čias , si tu viacero ľudí dáva pozor , aby sem niečo nedrisol.
uživatel
oneeeee
05.04.2009, 22:10.38

TO: Vlado Fogo

Viacerí Ti povedali svoj názor a ja sa k nim pripájam.
Ak budeš chcieť niečo napísať, najprv si prečítaj heslo od oneeee (radšej dvakrát).Potom píš,alebo len tak čítaj.
uživatel
emo53
05.04.2009, 22:12.15

oneeeee

Mas pravdu ale to ho nepravnuje ktomu aby pritak trivialni otazce jestli jde na dreamu prohlizet internet mu napsat to co napsal.jinak pri technicke-odborne otazce viz typu satu mas pravdu ale bohuzel ja jsem zasadovej at je vlado sebevetsi odbornik-servisak jiz pouze z principu jeho chovani bych si bohuzel k nemu nic nedal opravit.To bych se radsi s tim pachtil sam mou trfopajko :))) a pak to vyhodil a sel si koupit novy.Tim to nechci pochybovat samozdrejme o jeho odbornej znalostech.Jinak jsem si myslel ze vlado je starsi a inteligentni clovek ale chova se jako 17 pubertak.Lukas
uživatel
lak
05.04.2009, 22:28.31

lak

Každý má svojho boha, tak prečo mu ho brať ? Je nás tu viac , čo sa nevieme zmestiť do kože. Každému z nás , z odstupom času pustia nervy , keď číta tie nezmysly , čo sa tu denne vyskytujú. Sky link ,digi ,diablo a podobné veci , sa tu vyskytujú 5 x do týždňa. Pripadá mi to jasle , či dostanú cukríky , alebo nie. Na nový rok , ako každý rok , aj keď alkohol je stále drahší a stále ho slopeme, tak na 007 sa znesie kritika za to , že niekto dostal ban . A čo , každý deň sa to založilo niekolko krát. Admin kôli týmto provokáciam , pricházda aj o to posledné rodinné stretnutie , lebo to musí stále riešiť a mazať . A takto je to stále dookola.
Nemám tu proti nikomu nič , pre mňa je to odreagovanie , zábava , čo sa tu toho nadrísta a natára. Môžte s nami točiť ako len chcete , ale len jedným smerom ,druhým nie. Všetko má svoje hranice. To by to tu vyzeralo. :lookaround:
uživatel
oneeeee
05.04.2009, 22:42.19

oneeeee

Osobne tu take nic proti nikomu nemam rad si prectu prinosne prispevky souhlasim z tebou ze me tez prizpevky typu digi vadi ale s tim uz se asi nic neda delat ja osobne si platim jak digi tak mam skylink a mel jsem i upc aj sem s tim spokojen .Jinak to tu mam rad osobne se sat tech nezivim mam uplne jimy obor mam to pouze jako konicek .Jinak asi ukoncime tuto debatu zbytecne by sme se zde rozepisovaly o nicem a to bych nerad.Nema to ze sat nic spolecneho mej se .Jdu drazdit dreamboxe a mam tu porad toho ilumitionboxa tak si jdu hrat.jeste dodam ze jsem si myslel ze ten ilum.je klon dreamu a nasel jsem o tom ze to klon neni ze je to original. :8) Lukas
uživatel
lak
05.04.2009, 22:47.45

Aféra VF

Sledujem toto forum uz dlho a nezaujato,takze som uz cital vela prispevkov od VF,aj som sa z nich nieco naucil(a nie len ja),takze urcite by redakcia urobila chybu,keby mu dala cervenu kartu.Ale tiez je pravda,ze na parabolu chodilo vela neznalych ludi a bola im poskytnuta rada(teraz to je vynimocne).A vo tom to je!(forum).Ano,existuje pan google,co vzdy pomôze,ale aj tak ma casto hodi na ine fora(niekedy iba tam,inde tma).Je pravda,ze najprv treba hladat a az potom sa treba pytat,ale ked dokazu poradit inde,preco tu nie?Ved by bolo pre parabolu osozne mat viac navstevnikov.Som amater,no aj ja sa nad priblblou otazkou pousmejem,ale aj ja som niekedy zacinal,aj VF niekedy zacinal,aj...
VF svoj know how si chran,to je jasne,ale nechaj tu miesto aj zaciatocnikom,aj ked teraz v dobe netu to maju jednoduche.Ked som zacinal,taku moznost som nemal.Maximalne casopisy.Ale vtedy sme este o digitale ani nesnivali.
uživatel
Kasr
06.04.2009, 04:18.14

@poky, pat, lak a inych xy ich nickov

a viete co .. kaslem na Vas, kludne sa tu (nevhodné slovo)nickujte, vypisujte si ake kdo ma uzene a klobasky a som zvedavy dokedy to vydria ti novackovia, ktorych sa terazky zastavate, zotrvat tu na fore kde im nebude mat kto dat fundovanu radu..
odomna uz tu ziadnu radu a prispevok bude len taky ze si tu oslovim nejakeho odbornika, ktory tu nahodou zabludi

@jozef BA
nedavno si mal dobry postreh na CW ohladne NASN .. ak by si sa tu nahodou nudil, kludne posli maila, rad ta uvitam na mojom boarde
uživatel
Vlado Fogo
06.04.2009, 07:39.25

:))) :)))
VF už tu nebude dávat odborné rady...tak to je for hned po ránu
Takže kdo čeká na rady typu:

"Hnilo a co takhle použít google"..
"Pepo vem si svůj čerep a odnes k prodejci a neotravuj nás tu"...

Tak ten už bude těchto odborných názorů ušetřen a má prostě smůlu je to škoda..Vladu zůstan a rad nám dál prosííím.
uživatel
pat
06.04.2009, 08:34.06

Aféra VF

VF-Aj ty,co teraz zacinaju,musia zbierat niekde informacie(nepocitam tych,co ich zaujima iba digi tv v emu-im sa fakt neoplati radit:je toho plny net).
Z niektorych tiez casom budu odbornici.Ich prispevky budu obcas poucne aj pre teba.Ale samozrejme,ako som pisal,musia si nieco nastudovat a nie hned sa pytat(napr ako nastavim multifeed,motor usals...,ved je vsade plno navodov).Takym radsej nepis nic,ako na nich vyskocit.Ja napriklad citam aj blbe temy len pre to,ze medzi diskutujucimi su zvucne mena(nicky),ze tam bude nieco poucne.A zbytocne.
uživatel
Kasr
06.04.2009, 09:24.24

re all

Mluvím jenom o vlastní zkušenosti!!!Já osobně jsem několikrát Vlada oslovil a NIKDY mě neposlal do kopru R^ Je ovšem fakt že jsem si k patřičnému tématu něco přečetl,dohledal a pak se ptal!!!Dá rozum že jsem měl hrachy že si mě vychutná :))) Ovšem musel bych to překousnout a uchlácholit se že třeba neví nic o ekvitermní regulaci :laughing: No abych se nedivil ;)
uživatel
binladin2
06.04.2009, 09:33.42

mna by len zaujimalo, co tu tych niekolkych podrazdene reagujucich iritovalo na reakcii:

"a preco sa neopytas na tom nemenovanom fore .... atd"

ten, co tu zalozil toto vlakno sa najskor dopracuje k odpovedi tam, kde o tom cital. Fakt nechapem, koho takato odpoved moze urazat

ja to skor vnimam ako osobny utok na vlada foga a uz ked nic ine, aspon sa je coho chytit a mat dovod sa opat hadat na blbinach :D
uživatel
jozef BA
06.04.2009, 10:08.38

Jeden podobnej jako VF se po netě pohyboval dost často, taky měl vědomosti, nebyl to asi žádnej blbec a přes to ho odevšad vyhodili. Proč asi??? Jo a říkal si Jaivan, Jan Man,.........atd.
uživatel
kuba
06.04.2009, 13:35.20

Afera VF

Ked novacikom tu nikto neposkytne radu,tak si najdu ine forum,kde im poradia.A sem sa nevratia.Parabole bude klesat pocet navstevnikov a inym foram stupat.
A velakrat za svoju neznalost ani nemôzu.Solidny predajca im preda stb s original fw a naznaci im,ze to dokaze s neoficialnym fw ovela viac,nech idu na parabolu.Tam sa dozvedia podrobnosti.
uživatel
Kasr
06.04.2009, 14:39.40

Solidní prodejce by neměl nic naznačit.Pokud naznačí a neudělá,není solidní!!!Jen hodí problém na jiné a sám je z obliga,pokud ten člověk začne experimentovat bez patřičných znalostí,tak má zaděláno na problém.Vůbec se nediví Vladovi že se rozčiluje,jen mě vadí že se rozčiluje na nesprávné lidi(což jsou lidi kteří se nechali nachytat neserioznímy prodejci)A pak to tu je,jak to je!!! Rv Rv :bomb:
uživatel
zzaner
06.04.2009, 16:06.40

@zzaner

Solidny predajca nikdy nepredava stb s neoficialnym fw.To by bolo aj porusenie zakona.Viem,ze väcsina to predava s emu a funkcnymi keys blbeckom(a ti su tu pri zmene keys casto).
Ale ked to niekto kupi bez emu,tak sleduje iba vsetko legalne a ked je trochu schopnejsi,tak si nieco nastuduje a potom to rozchodi v emu,neschopny to nezvladne.Samozrejme su aj vynimky.
uživatel
Kasr
06.04.2009, 16:28.46

Kasr

Ale bere riziko na sebe,zatím jiný řeknou běž na parabolu.(co je čestnější?).Pokud někomu prodá s neofiko softem a nenaučí ho s tím zacházet???To je ta tikající :bomb: .Je to jeho riziko,ale nevím proč by to měli řešit znalí.Admín má pravdu v tom,že je to diskuzní fórum a né somr fórum.
uživatel
zzaner
06.04.2009, 21:50.23

Panove z nekterych z vas se me dela spatne, tak dlouho jste do Vlada rypali, az si rekne ze se na to vykasle, vsak ma sve prace dost, on tu byt nepotrebuje ... a at somraci a hnilove zvitezi, ne nezvitezi, dokud tady budu ja, tak vyhazim jeden pod druhem a muze se registrovat treba kazdy den :fuming: :fuming:
uživatel
007