Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
07.04.2009, 23:31.24

Diskuse k Článkům

Zdravím. Jak se tak dívám ,tak pokud přibude na tomto serveru článek ke Skylinku, tak je mnohdy k tomu takovaá diskuse, že ji musí redakce brzo zamknout. Proč asi? S takovou si ji nekteří, co pracují ani nestihnou přečíst,viz dnes k soutěži Skylink. Že by zase úřadoval technik alias ondra700, což je dle mého názoru jedna a tatáž osoba, neboť když nediskutuje nějakou dobu jeden, nediskutuje ani druhy. A co na to redakce?
uživatel
libor129
08.04.2009, 00:37.16

RE: Diskuse k Článkům

to je 007 alias admin co ma rad poradek?
uživatel
Hollys
08.04.2009, 07:38.05

Hollys

Hele chytroline a za co je mam jako vyhodit ? Ze se mezi sebou trochu postuchujou, no a co ... za chvilu taky nikdo nezbude, Vlada jste uz vystvali, tak chcete pokracovat dal ...

libor129: nechces me pujcit kristalovou kouli, kdyz tak vis kdo je kdo ?
uživatel
007
08.04.2009, 08:57.18

Jo jo pořádek musí být řekla babička a kopla (nevhodné slovo) pod postel.
uživatel
hrnek
08.04.2009, 09:14.57

Kazen a poradek je to hlavni!a aspoň minimální slušnost
uživatel
vladnaico
08.04.2009, 09:42.21

a taky francie. a black block
www.youtube.com/watch?v=MJ6O_grFBE4
uživatel
pavlace
08.04.2009, 12:20.11

vladnaico ...moooc vtipny, ale neco k satelitni tematice nemas, ze ne ...

pavlace ....typycky spam

Sakra ten black list se nam zaplnuje ...
uživatel
007
08.04.2009, 12:54.11

něco pro poučení

teď jsem hovořil z češtinářkou a konzultoval jsem slovo spravit-zpravit, z důvodu, že jsem už tak z česko-slovenského webu zblblý, tak jsem si nebyl jistý:
Spravit-kolo,PC, stroj
Zpravit (informace).
Zajímavé je, že když něco zapravuji, tak se "Z" prý lépe opravuji... :)))
uživatel
Babui
08.04.2009, 14:52.12

stalo by asi za uvazeni rozdeleni diskuze na odbornou a volnou, ktera by se po urcitem case mazala. predeslo by se problemum s bananovnikem a vseobecnou nelibosti s nesvobodnym plkanim zde na foru. admin by mohl podnetne a ty opacne tema presunovat tam kde by pro ne bylo adekvatnejsi misto a nemel by s tim tolik prace. pomoci nejakeho scriptu by slo vyresit i digikeys , neb tato temata maji vzdy pdobnou hlavicku a tu by to samo mazalo. asi by na to stacil neveliky slovnik . pokud hodlate jakous takous odbornost zde udrzet , musite zacit u sebe. sebekritika je jedina moznost. velke mnozstvi moderatoru neni systemove resenim.
uživatel
bublajs
08.04.2009, 16:19.23

@bublajs

pro tebe jsem chlapečku vybral pár ukázek z mojich vlastních příspěvků, aby sis příště odpustil ty jedovatý poznámky k mojí osobě, který prezentuješ v tomhle tématu:
https://www.parabola.cz/forum/topic-35846/1/

... já jsem nikdy nepsal, že jsem odborník. a na témata s názvem Pro odborníky... zásadně nereaguju
... Já nejsem žádnej expert nebo prodejce ...
... nevím, nejsem odborník ...
... Nejsem sice odborník ...
uživatel
pavlace
08.04.2009, 16:28.22

a ještě jeden (bylo těch upozornění mnohem víc, ale těžký všechny vyhledat):

... hm tak to asi ve skutečnosti nebudeš můj pravidelný čtenář, když se podivuješ těmhle úletům a máš mě za znalce v satelitní problematice ...
uživatel
pavlace
08.04.2009, 16:32.31

zdar pavlice, prď na to, ty jsi mě také vytočil s tím nízkým bitrate na skylinku, vždy jsi měl správný nebo k diskusi vhodný názor, ale to co jsi předvedl naposledy, tak nad tím mi rozum stál...bohužel Rv
Jinak Ti přeji hodně příjemných chvil strávených na tomto jistě skvělém webu R^
uživatel
Babui
08.04.2009, 16:50.25

@Babui

je mi jasný, že těch nenávistnejch reakcí tam bylo mnohem víc a naprostá většina, umím číst poměrně dobře. ale to co píšeš není vůbec pravda. já jsem vůbec neměl ve většině správný a k diskuzi vhodný názory. ale snažil jsem se nepsat agresivně a pohrdavě. snažil jsem se i nadávat ve směšný a odlehčený podobě.
uživatel
pavlace
08.04.2009, 17:10.27

@pavlace

především promiň za zkomolený nick...pavlace - opravuji.
Nehovoř, tedy nepiš o nenávisti, tak to určitě není, ale jak napsal tuším poky1 "o mrtvých jen dobře"
uživatel
Babui
08.04.2009, 17:12.49

patří asi k realitě dnešní doby, že někoho rozzuří mnohem víc vytrhaný zábradlí a počmáraná zeď, než když nějakej drzej a agresivní fízl v přilbě a chráničích mlátí ženskou
uživatel
pavlace
08.04.2009, 17:22.53

pochopeno ad.1 i ad.2 tedy poslední a nebudu to komentovat...
uživatel
Babui
08.04.2009, 17:26.00

urážet výrobky, služby a pakety --- OK
urážet někoho, kdo nemůže reagovat --- NOT OK
uživatel
pavlace
08.04.2009, 19:22.31

já se taky přidám, za tvé poslední výroky bych Tě nejradši kopl do pérdele, ještě když to ani nemáš!!! :bomb:
uživatel
poky1
08.04.2009, 19:35.20

v podstatě je to pravda. ten bitrate je fakticky výrazně nižší, než FTA HD programy jako Arte, Anixe, ITV nebo BBC. a když se jedná o ty konkrétní čísla, tak blbostí se tam napsalo víc. dokonce i antonín tam napsal výjimečně nesmyslný čísla. a potom byl kvůli nějaký kravině taky vykopnutej a taky ho potom dost nevybíravě uráželi, když k tomu neměl možnost nic napsat. je to nefér.
uživatel
pavlace
08.04.2009, 19:42.45

a podporovat se více nicky, to je už silná káva, tohle totiž nepochopím Rv
uživatel
poky1
08.04.2009, 19:46.05

to sou právě ty lži a výmysly, synku. já jsem nikdy nepoužíval víc nicků najednou, ale vždycky delší dobu jenom jeden. a už vůbec né v jednom tématu na podporu čehokoliv. já nic na prodej nemám a nic neprodávám, ani v ničem nepodnikám.
uživatel
pavlace
08.04.2009, 19:48.20

nevím komu říkáš synu a lžeš jako poslanec
uživatel
poky1
08.04.2009, 19:53.19

dokonce ani admin 007 nikdy nevrdil, že jsem používal víc nicků NAJEDNOU.
uživatel
pavlace
08.04.2009, 20:10.22

a když jde o tu občasnou změnu nicků, tak to se třeba tady na fóru nerado vidí, ale třeba na jinejch fórech je jim to celkem jedno a tam to respektujou, že prostě pro změnu a pro zábavu si můžeš nickname měnit jak chceš. ale nevím co by to mělo za smysl diskutovat sám se sebou. jedině pro prodejce by to mělo význam. jinak ne!
uživatel
pavlace
08.04.2009, 20:20.34

pavlace

Ahoj prosimte chtel jsem se te zeptat uz jsem to predtim nestihl jak to vypada v Kladne z dvb-t jde mi hlavne o mus 4-je tam dosah z Prahy dik Lukas.
uživatel
lak
08.04.2009, 20:35.38

@lak

těžko přetěžko. výborně tady chodí MUX 1 a MUX 2 z Ústí - na kus drátu. signál jako prasa. a bude taky MUX 3 ze stejnýho vysílače, až navýší výkon. ten HDTV MUX 4 je snad problémovej i v samotný Praze Rv
uživatel
pavlace
08.04.2009, 20:41.59

pavlace

Ja jsem hodne blizko Prahy takze v poho ale znamej je tam od vas slibyl jsem mu ze mu kouknu na mapu pokryti a tam to neni moc podrobny tak jsem chtel vedet jaka je realita.Diky Lukas
uživatel
lak
08.04.2009, 21:08.35

pavlace

Vortimond, ale copak na webu u kolegy se ti nelibilo ? No ja vim ono tam neni s kym diskutovat, kdyz tam skoro nikdo nechodi ... a jeste zamcit ten blabol antiParabola kampan to te asi mrzelo, jen to stale nechapu proc tady ses, prece ti tam kamaradi psali "ignorovat" ten hnusnej web.

Jo to je fakt, ze jsi nikdy vice nicku soucastne nepouzival, ale v pravidlech se pise jeden uzivatel = jeden nick, to snad kazdy chape. A je jedno jestli ten nick pouziva, nepouziva, nebo ho ma zablokovany.

Jo jinak mas pravdu s tou PCR, to bys tady musel sirit nejaky extermisticky nebo rasiticky nazory a takovou radost me neudelas, ale jde to i jinak ...
uživatel
007
08.04.2009, 21:24.40

007

jo to máš pravdu, že k nějakýmu rasismu mám jako anarchista asi dokonce dál, než ty sám (nebo kdo z adminů to tady přizvukoval těm nenávistnejm kecům o cikánech). a co jako jde jinak? už to chceš zase hrotit? já jsem přišel jenom vysvětlit některý urážky a odtáhnu si zase na to konkurenční fórum. ale v případě, že mě někdo dostane do problémů, tak se pochopitelně budu bránit jak jenom to bude možný.
uživatel
pavlace
08.04.2009, 21:30.40

Vortimonde už jsi trapný. Než tu začneš vysvětlovat některý urážky, doporučil bych ti prvně trochu si srovnat v hlavě a pak se třeba zkusit vrátit.
Ty jsi dokonce anarchista? No to mi ještě od tebe chybělo.
uživatel
Tomik535
08.04.2009, 21:41.55

Vortíku, kdybych se dostal do Vaší diskuse, která je zamčená, tak bych s ledovým klidem napsal, že parabola jako taková není pouze o 007 a diskusi, ale je to hlavně informační web k satelitnímu příjmu a věcem kolem toho a parabola je pro mě osobně zdrojem rychlé informace, kterou potřebuji.
uživatel
Babui
08.04.2009, 21:43.45

vortimond

Ale co bych hrotil, jen je potreba rici ctenarum fakta a ty jsou nekdy neprijemna. Jo kdyby tva odpoved znela: ano pri registraci jsem souhlasil s pravidly a ted jsem je porusil za coz se omlouvam a uz se to nebude opakovat, tak to bych bral. Kdyz uz si napsal, ze nektere tebou uvadene udaje nebyly uplne ok, viz bitrate, ja kvuli tomu delal screeny a dal do uploadu, aby i neverici Tomasove pochopili, jak se veci maji ... stacilo rici sorry mylil jsme se, vec jsem si neoveroval a bylo to vyrizene.

Myslis, ze jsem takova svine, ze bych to neprominul, ale pokud me nekdo posle jistym smerem a ze si bude tady delat co chce, tak co si cekal ...
uživatel
007
08.04.2009, 21:46.13

nemám k tomu víc co napsat. tečka konečná. tím bysme to celý mohli ukončit a doufám, že to nebude mít nějaký naprosto zbytečný mimo-internetový dohry, protože to by mohlo být hodně nepříjemný nejenom pro mě (jak si možná někdo poměrně naivně myslí) ale vždycky to tak bývá pro obě strany. a já nemám rád zbytečnou nenávist, i když nemám nic proti provokacím. to mi nikdy nevadilo. a nikdy jsem nikým z vás nepohrdal natolik, abych vás nenáviděl.
uživatel
pavlace
09.04.2009, 10:11.52

chlapecku , moje tvrzeni o tobe ,at se ti to libi nebo ne, jsou platna a nehodlam na nic zatim menit
uživatel
bublajs