08.04.2009, 07:42.18 | |
Přesný časMám AB a rozštelovává se mi čas poměrně dost. Mám ještě starý Strong a tam je to naprosto v pohodě. V nestavení u AB, jsem nic nenašel ohledně času a signálu. Myslím tím, že by se mi čas šteloval automaticky dle signálu. Není to blbost co bych vyžadoval od signálu? |
![]() JirkaLoz |
08.04.2009, 08:11.50 | |
RE: Přesný časJaký AB přijímač? Zkus přesněji specifikovat. V každém přijímači je volba nastavení datumu a času - manuálně nebo automaticky. V automatickém režimu si přijímač čas bere z přijímaného streamu, takže by čas měl být v pořádku. Pokud ne, tak je chyba ve firmwaru... |
![]() Dusan |
08.04.2009, 08:34.49 | |
RE: Přesný časAB prijímače sú v tomto fakt nepodarené. Mal som AB-COM 510 SKY, teraz AB-DSR 350XX a rovnaký problém. Hodiny sa spomalia aj o 5 min. za deň, ale potom už nespomaľujú. Skúšal som rôzne nastavenia (automaivký/manuálny posun na letný/zimný čas) a nič mu nepomáhalo. Riešim to tak, že si hodiny manuálne nastavím o 5 min. dopredu a potom sa sami "spravia". |
![]() Crescenzio |
08.04.2009, 10:53.13 | |
RE: Přesný časMam taky AB-SR 350xxx jak píše "Crescenzio" ale mě se to zpomaluje stále den co den. |
![]() JirkaLoz |