Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
16.07.2007, 10:49.14

Problém s PC

Nekomunikuje mi PC s SAt. Niekedy vypíše "vyskytol sa problém pri aplikácii programu upgrade 1.0.7 exe (loader) a odoslať alebo neodoslať hlásenie o chybe Microsoftu. Večšinou však conectic failed! Prímač je ok dal som ho z toho dôvodu do opravy. Ak preverím COM1 - 2 :: zariadenie pracuje správne.. aj pri prenose napríklad Download key sa rozvieti v loaderi zelené okienko. Mam Windows XP prof. Nemôže to súvisieť s aktualizáciami s webu? predtým mi to išlo. Obnovenie systému nepomohlo. Dík za rady.
uživatel
yyyno
16.07.2007, 11:03.07

RE: Problém s PC

Máš XP-prof.ofiko?
uživatel
zzaner
16.07.2007, 11:29.22

iste ma....si videl niekoho co nemal ??? :-) to je nelegalne :-)
uživatel
b1gLoRD
16.07.2007, 11:38.24

RE:

Asi máš nějakou divnou verzi od někoho nahranou. Stáhni si to oficiálně z warforum.cz :-) Tam je kompletní CD a nic tam nechybí.
uživatel
deltagama
16.07.2007, 11:47.48

RE:

Nebo spíš asi bude stačit kompletně přeinstalovat systém. Máš v tom asi bordel a takový ty funkce jako obnovení systému, to je tam spíš pro srandu. Přesunout všechno na jinej oddíl a ten původní naformátovat a znova nainstalovat.
uživatel
deltagama
16.07.2007, 12:27.28

ďakujem za odpovede asi budem musieť zlegalizovať W. ešte otázočka bude mi to fungovať na starom notenboku Win 95 (Toshiba) príslušný port to ma
uživatel
yyyno