Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.04.2009, 18:59.00

prepinani obrazu lcd sharp lc 37dh65e

mam problem s prepinanim obrazu mezi dynamicky pevny a ostatnimi rezimy např.standart vždy se to prepne po cyrka 20min.na dynamicky pevny prosim poradte
uživatel
molous
19.04.2009, 19:20.20

RE: prepinani obrazu lcd sharp lc 37dh65e

řešil jsem to s jedním zákazníkem po namontování sat
odzkoušely jsme i jiné zdroje signálu ,
nakonec tv putovala do záručního servisu
a skončilo to dobropisem
uživatel
ready
19.04.2009, 19:40.43

Už jsem se s tím také setkal.

Problém je ale celkem snadno řešitelný. Tuto "vadu" vykazují televizory, které byly v prodejně předváděné v provozu. Jde totiž o vlastnos předváděcího režimu pro prodejny, který se nastavuje při uvádění televizoru do provozu. Po převozu televizoru domů je tak nutné televizor uvést do výchozího stavu "tovární nastavení." Při následném zapnutí televizoru je pak nutné nastavit provozní režim pro domácnost. Automatické přepínání vlastností obrazu a zvuku se tak vyřadí z provozu. Jde totiž o to, aby předváděný televizor v prodejně měl co možná nejvýraznější obraz, z tohoto důvodu se tento režim automaticky zalíná při provozu v prodejně. Bohužel o této vlastnosti nebývá zmínka ani v návodu.
uživatel
Enik
19.04.2009, 19:57.55

V návodu to samozřejmě je, jen lidi jsou dneska už tak zhnilí, že se jim nechce nic, natož číst.
uživatel
polulin
19.04.2009, 19:58.44

dekuji ja zadal uložit pri nastaveni televize ted jsem to dal do vychoziho stavu a zadal domu už je to ok.diky moc
uživatel
molous