Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.04.2009, 19:27.08

Kvalita SkyLink vs Magio vs Ostatne

Ahojte, uvazujem casom prejst z Digi na inu platformu. Samozrejme uvazujem nad kombinaciou Skylink SK a Gital CZ, a k tomu Multi alebo UPC kvoli detskym programom a dokumentom.
Lenze to je zbytocna investicia do Multibeam paraboly, dvoch kariet, a navyse do Multi a UPC je cca 600 mesacne.
Nie je pre mna lepsie dat si rovno Magio od T-COMu?
Za 420 korun mam tri rozne baliky okrem klasiky, cize dokumenty, detske a mix. A satelit ako bonus
No ale spytat som sa chcel ku kvalite. Viem ze zatial to vyhrava Skylink, potom Gital, UPC a Digi su des. Ale to plati len pre hlavne kanaly, tie dodatocne su asi dost kvalitovo podobne. A vie niekto ako je na tom Magio?
Lebo nie je problem napr. jednorazovo Skylink, a na vsetko ostatne Magio.
uživatel
emkac
19.04.2009, 21:11.45

RE: Kvalita SkyLink vs Magio vs Ostatne

Zdravím,každý v pojme kvalita uznáva niečo iné, z môjho pohľadu kvalita má odpovedať aj cene t.j. začínali sme analógom,prechádzame na tzv. terestriál a tu treba uvažovať nad tým čo je vlastne kvalitnejšie, terestriál, satelitné vysielanie, HD, alebo prenos opto káblom. Je ťažko niekomu vnucovať čo je najlepšie a tak každý jednotlivec si musí vybrať to svoje, čo chce a hlavne kto čo ponúka a za koľko. Všetko má svoje pre a svoje proti, napr. prenos opto káblom nepozná vplyv počasia ako terestriálne a sat. vysielanie ale však záleží odkiaľ je zdroj prenosu....
uživatel
Dukeso
20.04.2009, 12:28.32

RE: Kvalita SkyLink vs Magio vs Ostatne

Magio môžem odporučiť. Mal som donedávna UPD Direct a teraz mám MAGIO a kvalita sa nedá ani porovnať ! Magio je vynikajúca služba + programový sprievodca bez chýb ako v UPC !
uživatel
Paterliny