Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
21.04.2009, 06:42.30

záznam z dvd rekorderu panasonic na dvd

zdravím všechny a prosím o pomoc.mám v paměti dvd rekorderu panasonic nahravky a ty jsem maximální rychlostí vypálil na dvd nosič.Poslal je známému a oni mu nefungují.!! Kde je chyba?? Díky za Vaše zkušenosti.
uživatel
pajka
21.04.2009, 06:47.37

RE: záznam z dvd rekorderu panasonic na dvd

Vypalovat nosiče maximální rychlostí není právě moudré. Ne každý přehrávač dokáže takové nosiče spolehlivě přečíst. Jinou možnou příčinou ale může být taková maličkost jako, že jsi ty nosiče neuzavřel. Pak by bylo vhodné přečíst si návod!
uživatel
Enik
21.04.2009, 15:09.08

alebo on používa + a ty -
uživatel
Igor
21.04.2009, 16:54.45

Taky je možnost, že jsi nahrál pořad a vypálil v režimu EP 8h na dvouhodinové jednovrstvé DVD a to taky některý přehrávače nedokážou přehrát.
uživatel
manitou
21.04.2009, 18:52.30

Já to dělám jinak

Já osobně zaznamenám pořad na DVD-RAM, a ten pak v PC v software PowerProducer Gold zpracuji (odstraním reklamy a podobně) a vypálím na DVD. A to nízkou rychlostí (času je dost). A nikdy nebyl problém v DVD přehrávačích.
uživatel
joscer
21.04.2009, 20:01.49

Mám pocit že disky nejsou finalizované.Je to vlastnost DVD recordérů,nejde o rychlost vypalování ale o finalizaci disku jinak jinde nejde přehrát.
uživatel
petr47
21.04.2009, 22:43.49

co vím,tak panasonici pálili stejně max.4x,ale v PC by to mělo jít zkopírovat i když není finalizován,ale jen +R
uživatel
pierrepetr
22.04.2009, 16:53.10

Ahoj je úplně jedno jak to vypálíš, ale musíš uzavřít disk, pak to zkousne snad každý přehrávač i PC. Když vypaluješ tou vysokou rychlostí, tak se ti neudělají kapitoly. Vypaloval jsem takhle seriál ztraceni a na jiných dvd přehrávačích (Thomson a Sony) to fachalo úplně v poho
uživatel
Folkmy
22.04.2009, 16:54.02

Ahoj je úplně jedno jak to vypálíš, ale musíš uzavřít disk, pak to zkousne snad každý přehrávač i PC. Když vypaluješ tou vysokou rychlostí, tak se ti neudělají kapitoly. Vypaloval jsem takhle seriál ztraceni a na jiných dvd přehrávačích (Thomson a Sony) to fachalo úplně v poho
uživatel
Folkmy