| 21.04.2009, 06:42.30 | |
záznam z dvd rekorderu panasonic na dvdzdravím všechny a prosím o pomoc.mám v paměti dvd rekorderu panasonic nahravky a ty jsem maximální rychlostí vypálil na dvd nosič.Poslal je známému a oni mu nefungují.!! Kde je chyba?? Díky za Vaše zkušenosti. |
![]() pajka |
| 21.04.2009, 06:47.37 | |
RE: záznam z dvd rekorderu panasonic na dvdVypalovat nosiče maximální rychlostí není právě moudré. Ne každý přehrávač dokáže takové nosiče spolehlivě přečíst. Jinou možnou příčinou ale může být taková maličkost jako, že jsi ty nosiče neuzavřel. Pak by bylo vhodné přečíst si návod! |
![]() Enik |
| 21.04.2009, 15:09.08 | |
RE: záznam z dvd rekorderu panasonic na dvdalebo on používa + a ty - |
![]() Igor |
| 21.04.2009, 16:54.45 | |
RE: záznam z dvd rekorderu panasonic na dvdTaky je možnost, že jsi nahrál pořad a vypálil v režimu EP 8h na dvouhodinové jednovrstvé DVD a to taky některý přehrávače nedokážou přehrát. |
![]() manitou |
| 21.04.2009, 18:52.30 | |
Já to dělám jinakJá osobně zaznamenám pořad na DVD-RAM, a ten pak v PC v software PowerProducer Gold zpracuji (odstraním reklamy a podobně) a vypálím na DVD. A to nízkou rychlostí (času je dost). A nikdy nebyl problém v DVD přehrávačích. |
![]() joscer |
| 21.04.2009, 20:01.49 | |
RE: záznam z dvd rekorderu panasonic na dvdMám pocit že disky nejsou finalizované.Je to vlastnost DVD recordérů,nejde o rychlost vypalování ale o finalizaci disku jinak jinde nejde přehrát. |
![]() petr47 |
| 21.04.2009, 22:43.49 | |
RE: záznam z dvd rekorderu panasonic na dvdco vím,tak panasonici pálili stejně max.4x,ale v PC by to mělo jít zkopírovat i když není finalizován,ale jen +R |
![]() pierrepetr |
| 22.04.2009, 16:53.10 | |
RE: záznam z dvd rekorderu panasonic na dvdAhoj je úplně jedno jak to vypálíš, ale musíš uzavřít disk, pak to zkousne snad každý přehrávač i PC. Když vypaluješ tou vysokou rychlostí, tak se ti neudělají kapitoly. Vypaloval jsem takhle seriál ztraceni a na jiných dvd přehrávačích (Thomson a Sony) to fachalo úplně v poho |
![]() Folkmy |
| 22.04.2009, 16:54.02 | |
RE: záznam z dvd rekorderu panasonic na dvdAhoj je úplně jedno jak to vypálíš, ale musíš uzavřít disk, pak to zkousne snad každý přehrávač i PC. Když vypaluješ tou vysokou rychlostí, tak se ti neudělají kapitoly. Vypaloval jsem takhle seriál ztraceni a na jiných dvd přehrávačích (Thomson a Sony) to fachalo úplně v poho |
![]() Folkmy |