Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.04.2009, 23:03.38

Topfield 5010 PVR MP - Program nie je k dispozícii

Dobrý deň, ak by niekto vedel pomôcť, veľmi by som ocenil akúkoľvek radu pri nasledovnom probléme: Mám Topfiel 5010 pVR MP (cca 2 roky), donedávna fungovalo všetko OK. Používam karty Skylink a Gital a CI modul easy.tv od fy Mascom. Prístroj sa zvykol dosť zahrievať (zrejme od HDD). Pred pár dňami mi začal cca po 15-20 min po spustení vypisovať hlášku "Program nie je k dispozícii alebo je zablokovaný", reps. "Service is not running or scramled!". Keď som vytiahol CI modul s kartami, ten bol výrazne zahriaty, takže som ho vždy nechal pár minút vychladnúť a potom to šlapalo opäť chvíľu normálne. Myslel som, že to zahrievanie robí HDD, tak som ho odpojil a dúfal, že je problém vyriešený. Ale aj po odpojení HDD sa CI modul po niekoľkých minútach zvykne zohriať a dekódovanie programov prestane fungovať. Neviem, či je problém v prijímači, alebo v CI rozhraní, alebo prípadne v kartách (to asi nie). Všetko mám ešte v záruke, len tým, že som všetko kupoval od iných výrobcov, ani neviem, koho skôr osloviť, keď neviem problém jasne diagnostikovať. Vopred ďakujem za prípadné rady.
uživatel
dushko1978
23.04.2009, 23:44.37

RE: Topfield 5010 PVR MP - Program nie je k di...

kup nový modul,pokud to bude dělat dál,do 14 dnů ho vrátíš a už je ti jasno ,ke je chyba
uživatel
pierrepetr