| 26.04.2009, 12:09.02 | |
DVB-T Votice příjem PelhřimověMám dotaz testuji příjem z Votic v Pelhřimově signál ukazuje 100% Multiplex 2 bohužel obraz se seká.Anténa síto + zesilovač. ¨ |
![]() pcword |
| 26.04.2009, 12:14.55 | |
RE: DVB-T Votice příjem PelhřimověKopni síto se zesilovačem do prdeele a pořiď si obyčejnou LP45a musí Ti to jít jako víno.Já bydlim ještě o 60KM dál a jde mi to za 1A. ;) |
![]() Saxon |
| 26.04.2009, 12:19.05 | |
RE: DVB-T Votice příjem PelhřimověPořádnej kabel, dobře nasměrovaná anténa a správně provést eventuelní sloučení do anténního rozvodu.Pokud slučuješ více antén UHF, je třeba použít pásmové propusti, aby se ti nemíchali do sebe přímé signály s jejich odrazy. |
![]() Saxon |
| 26.04.2009, 13:11.40 | |
re :No jde o to,kde v Pelhřimově bydlíš,je poměrně členitý.Navíc dle diagramu ČRa,který beru jako informativní,je Pelhřimov na samé hranici.Jinak kámoš jel nedávno kolem votického vysílače-a je to jistě provozorium.Sebrali spodní tři patra VKV antén a na jejich místě jsou klasické UHF "krabice".Nebyl mě ale schopný říci,zda byly opravdu rovnoměrně do všech směrů.Finální to asi bude,až tam ČT zastaví analog.Jinak Saxone-v sobotu jsem byl vlastně ve vaší zóně /Horní Dubenky-Janštejn/u chlapíka předělávat montáž satelitu,když jsem viděl tu kótu,hned jsem mu zapojil do televize anténu a naladil 49k Kleť a Jauerling AT 21,31-maximální spokojenost.Votice nic,to mě vzhledem k té kótě nemile překvapilo.Jo a ješte jsem zkusil posun DVB-T a CS Linku na ČT1.Satelit šel o nějakou milisekundu před "téčkem".U ORF jsem nemohl posoudit,karta byla doma... |
![]() lubbik |
| 26.04.2009, 13:49.16 | |
RE: DVB-T Votice příjem PelhřimověPelhřimov síto + zesilovač vše pod střechou!!!! + USB tuner a program DVBViewerMísto odkud jsem testoval je u firmy DUP směr hřbitov Bez zesilovače ani tuk... 31.6.2009 Javořice ,ale jen mult.plex 1 Pro bych rád i Votice kde je mult.plex 2 Z Jviřice nebude problém..... |
![]() pcword |
| 26.04.2009, 14:08.11 | |
RE: DVB-T Votice příjem PelhřimověSkoušel jsem v Blatný a ani ťuk. |
![]() alda |
| 26.04.2009, 14:54.10 | |
lubbikVubec netusim, kde Janstein je. :) Votice jdou u nas jak, kde.Jsem 10km od CB na zapad, nemam zadny kopce kolem a urovem signalu je srovnatelna s Jauerlingem.Jsou ovsem lokality, kde netukne Jauerling ani Votice ani ň.Pripravuju clanek o prijmu terestrialu na hranici JK a ZK, tam toho je podstatne vic... |
![]() Saxon |
| 26.04.2009, 15:15.44 | |
re : saxonTo chápu,že netušíš :8)Já tady v okolí Votice chytnul jen na jednom kopci u Javořice/Čeřínek/vrchol sjezdovky.Dle signálu usuzuji,že v Jihlavě,ani v širokém okolí Votice nepojedou.Lze to odvodit i po přepočtu z FM 97.7 105,5 95,0 93,1 mám na sedmiprvek na neutrální kótě 500m/n/mořem v místě bydliště sílu 40dB a to je málo.Aby to jelo,musí být na FM alespoň 50dB |
![]() lubbik |
| 26.04.2009, 15:34.29 | |
RE: DVB-T Votice příjem PelhřimověNam tu i VKV z Votic jede slusne.Voticky FM-ka mi kolikrat hrajou i v Rakousku cestou do Lince.Zato FM z Brotjacklriegelu mi na Supersonicu doma jedou nadherne, ale DVB-T ani tuk.Je fakt, ze 7.kanal ve vertikalu jsem nezkousel.Stejne ho maji rusit... |
![]() Saxon |