Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
30.04.2009, 09:13.49

Nechápu význam =ukotvení= na Parabole

Nechápu účel a význam ukotvení nějakého tematu, nyní "Koncerty na 3sat 1.5. se blíží (# 1675)". Dle mě je to absolutně zbytečné.
uživatel
mispi
30.04.2009, 09:18.03

RE: Nechápu význam =ukotvení= na Parabole

U mě naopak, já to vítám a je dobře to tu zavěsit a dík za seznam koncertů ve zprávičkách.
uživatel
pep9k
30.04.2009, 09:28.51

Při jakémkoliv dotazu, který zde byl již dříve řešený, je dotazovaný odkázán na to, že si má projít dřívější diskuzi. Není toto "ukotvování tematu" omezování a protěžování?
uživatel
mispi
30.04.2009, 09:51.06

Myslím si to samé, je to zbytečnost. A´t je první vždy ten nejčerstvější příspěvek.
uživatel
Dejf
30.04.2009, 10:47.56

Na to tam máš tu sponku, abys viděl že je to zavěšené téma, před které se žádný příspěvek nedostane.
Koho ta informace nezajímá, tak je přejde.
Ten koho to zajímá si informaci přečte a kdo rychle zapomíná, může si tu informaci číst každý den.
uživatel
colombo
30.04.2009, 10:59.59

Trochu to může plést (jako že nic nového k přečtení pokud si neuvědomíš, že nové jsou pod ním), ale časem se dá na to zvyknout :))
uživatel
Xon
30.04.2009, 12:11.05

To "ukotveni" je podle nas dobra vec, davaji se tam nejake aktualni top temata a jakmile jejich aktualnost pomine tak se "ukotveni" zrusi. Komu tomu vadi ma smulu ... je zajimave, ze nekteri ctetari maji "takoveto problemy", a co takhle napsat neco k satelitni problematice misto kravin, ze je zase tma apod.
uživatel
007
30.04.2009, 13:03.33

Ona je tma?A ja hloupa myslela,že je teprve poledne. :((
uživatel
betisa
30.04.2009, 13:57.28

pro 007

Znovu opakuji, že při jakémkoliv dotazu, který zde byl již dříve řešený, je dotazovaný slušně odkázán na to, že si má projít dřívější diskuzi. Není toto "ukotvování tematu" omezování a protěžování něčeho, co některé nezajímá? Ať také tito "kotváci" kouknout do historie.
uživatel
mispi
30.04.2009, 14:38.32

mispi

Ty a čo myslíš , že tie tvoje drísty nás tu zaujímajú , či čo ? Nevieš sa zjavne zmestiť do kože. Buď rád , že si vôbec tu a zbytočne tu neprovokuj. Ak nie si spokojný tak ťahaj na iné fórum a tam sa vyplač. Sústavne ,nie ste z ničím spokojný. Ani sami zo sebou. Samé vyplakávanie , a problémy. A čo v tej hystórii,tiež len drísty. Mať tak vaše poblémy. Tu si na parabole , kde sa vymieňajú skúsennosti a nie kde čo je prišpendlené. To je vec admina a nie teba. Mne to vyhovuje,aspoň na to nezabudnem. Ak máš z tým problém ,zaraď spiatočku ,alebo vypni pc, bude to tak lepšie.
uživatel
oneeeee
30.04.2009, 15:21.08

@oneeeee

Ale si sa rozohnil :))) Mňa skôr štve ten "úžasný" výkon našich krasokorčuliarov na MS v hokeji...to snáď ani nie je pravda.
uživatel
Milan C
30.04.2009, 15:36.56

...něco pochválit to NE, ale neustále něco kritizovat to ANO!!!
Pokud se jedná o informaci, která může být ku prospěchu většiny čtenářů, tak proč ne!!!
Stejně bych zapoměl, že je to 1.5. , takto to je na očích.
Věřím, že to v noci 1. zmizne, tak jako dříve, když to nebude aktuální.
@oneeeee
pokakal bych se smích, kdyby drýsty byly s Y (já to nevím ve slovníku to není), ale v jednom příspěvku po dlouhé době to napsat 3x to jsi fakt fajnšmekr :laughing: :laughing:
uživatel
Babui
30.04.2009, 15:42.46

docela mě udivuje kolik vášní vzbudí jeden úplně bezcennej dotaz, to že se to každému nemusí líbit je více než jasné, dle chuti každého soudruha ;) , vždyť to číst nemusel, ale zrovna tenhle špendlík se mě osobně zdá být velice přínosný. Je mi záhadou proč to dokáže nasrat tolik lidí. :laughing:
uživatel
poky1
30.04.2009, 16:38.42

nasere to jenom bl... ;)
uživatel
Tomik535
30.04.2009, 20:45.30

@oneeeee

Lepe bych to nenapsal R^ R^ R^

@Babui: Zmizne, protoze pak uz to pozbude na aktualnosti, v tom je ten smysl ...
uživatel
007
30.04.2009, 21:38.21

@007

jj já to chápu a netvrdím nic jiného :8)
uživatel
Babui