Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
02.05.2009, 22:03.27

lcd plazma a stare akvarko

zdravim lidi..jen sem se chtel podelit o sve dojmy z dnesnich hd tv...dnes sem byl kukat v elektre(dost velkem)a nemuzu si pomoct ale ty tv maj podle mne obraz k pobliti..kdyz zrovna tam neni pretlaceny zdroj(a nekdy ani to nepomuze) je obraz vsechno jine nez to co se prezentuje jako neuveritelna ostrost a bla...a nahodou sem u kamose dnes zhledl stare akvarko 80 cm tesla..a nevim ale moc sem nepil...proc se mi zdal ten obraz ostrejsi????
chci koupit nove tv ale nevim...sem dost sklaman..mam pockat na nove technologie? treba nove LED?
dik a moc se nenaserte:)
uživatel
bibinko
02.05.2009, 22:56.33

RE: lcd plazma a stare akvarko

Pokud ti "nevoní" určité TV v určité cenové hladině tak se poohlídni po jiném typu zobrazovače nebo počkej na nějakou zázračnou technologii nebo změn "tvůj" zdroj signálu.....Pěkný hvězdičkový digitální večer.
uživatel
Kamil_k4
03.05.2009, 03:34.16

RE: lcd plazma a stare akvarko

http://images.google.com
heslo: vintage tv
uživatel
vortimond
03.05.2009, 09:20.52

bibinko, bibinko

nekupuj si žádný nový televizor, ponech si svůj starý, a rovněž si nikdy nekupuj BR přehrávač, to už bys neunes vůbec a švihlo by to s tebou ;P
uživatel
Nervoš
05.05.2009, 02:37.47

mno...

Předevčírem jsem viděl v ,,akci´´ TV LCD Sharp v ceně max. asi 12 000 Kč. se zabudovaným set-top boxem. Analog přimázlý, digitál samá kostička nejen při pohybu.Prostě hnus. Sousedka Panasonic CRT 50 Hz, 4:3, 4 roky starý, set-top box Sencor a obraz super. Chce to poněkud ,,přitlačit´´na financích. To nebyl samozřejmě jediný příklad. Pak jsem viděl crt nějaký ...Tech z Kauflandu v akci. A to už bylo příliš!!! Rv
uživatel
HiFiOK