Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.05.2009, 08:22.01

registrace Skylink karty v zahraničí

na jednom německém fóru mají zájem o české (resp. slovenské) skylink karty. píšu jim to dobře, že registrace je možná i bez kontaktu v ČR nebo SK? podle toho co jsem slyšel, tak skylink (i gital) celou věc natolik zjednodušili, že je možný - pokud se k tý kartě cizinec dostane - sám si jí v zahraničí zaregistrovat. jediný co potřebuje, tak je nějaká česká adresa. je to směšný, ale asi to tak bude.
uživatel
vortimond
04.05.2009, 08:27.47

RE:registrace Skylink karty v zahraničí

Ano je to tak,záleží jen na svědomí dotyčného,zdali uvádí pravdivé nebo klamavé informace.Sky link to moc neřeší-zavazuješ se potvrzením karty pro používání v ČR nebo SK ty,ne oni. ;)
uživatel
RTVSAT
04.05.2009, 08:34.38

RE: registrace Skylink karty v zahraničí

oni tomu nechtějí moc věřit. já už jsem jim vysvětloval, že si podle všeho můžou bez problémů i předplácet pay-tv balíčky přímo z pohodlí domova. možná dokonce, že jim někteří internet prodejci pošlou tu kartu i do zahraničí.
uživatel
vortimond
04.05.2009, 09:10.01

vortimond

kludne nechaj na seba kontakt , ja nemam najmensi moralny problem na svoju adresu sk zaregistrovat takto karty, uz minule som tu pisal , ze cele autorske prava su velka blbost ,lebo su v rozpore z jednotnym trhom EU a neobstalo by to ani na sude . EU je raz jeden trh a preto sa nemoze ani sirenie tv programov obmedzovat na urcite uzemie a ineho obcana EU obmedzovat prijimom len preto ze uz byva za ciarou toho uzemia to je absurdne...
potom ako je mozne ze lokalne tv nemaju tiez autorske pravo len na svoj okres-kraj ??
pravnikov na tieto tv monopoly :fuming:
uživatel
viliamko
04.05.2009, 09:20.55

když si tu kartu někde seženou, což není problém, tak si jí můžou klidně potom doma zaregistrovat na pražskou adresu nějakýho paneláku podle map. je to tak. akorát jim tam pak příde dopis od skylinku s nabídkou na předplatný pay-tv a někdo se bude divit, že žádnou kartu nekupoval. :)))
uživatel
vortimond
04.05.2009, 09:32.25

vortimond

no to by som ale skor povazoval za riziko , pretoze ak narazis na nejakeho iniciativneho blbca,tak ten sa moze este stazovat ze si nic neobjednal a potom ten prevadzkovatel tu kartu blokne..takze takto nahodne by som to isto nerobil
uživatel
viliamko
04.05.2009, 09:35.18

to je pravda. ale když tam bude jméno někoho, kdo tam nebydlí, tak pošťák to většinou položí někde poblíž schránek a nechá to tam ležet. a pak to někdo zahodí do koše.
uživatel
vortimond
04.05.2009, 09:56.29

mě by docela zajímalo, jestli už nějakou kartu zablokovali. protože pro ně je každá aktivní karta potenciální abonent pro jejich pay-tv balíčky. docela mi překvapilo, že aktivní zůstávají i starý karty na 1 rok (sezóna) za 1000 Kč a že si na nich můžete kdykoliv předplatit třeba HD-plus a přitom tam nemáte ani ČT a Primu. já jsem myslel, že bych musel po roce těch 1000 Kč rozhodně doplatit.
uživatel
vortimond
04.05.2009, 10:55.35

a me by zase zajimalo to nemecke forum, kde maji zajem o sky link, napis ve zkratce, ktere to je.
uživatel
docdoutnik
04.05.2009, 11:38.36

Mne zase zajímá ORF,pokud nebude z no public-public do konce roku,tak si ji možná objednám, :) :)
uživatel
zzaner
04.05.2009, 12:16.47

No a až se zase někdy budou zadarmo ty karty měnit (v případě Hack) přijdou na neexistující adresu nebo tomu kdo si ji nezaplatil. A němci budou :bigeyes:
uživatel
Standa2
04.05.2009, 15:57.13

docdoutnik: oni se zajímají, no. nemají ty český karty za něco úžasnýho, ale zajímají se. když píšu, že má někdo zájem, tak tím nechci říct, že tisíce němců nemyslí na nic jinýho, než jak se dostat ke skylink kartám.
uživatel
vortimond
04.05.2009, 19:31.03

@vortimond

ja ti vubec nechci vyvracet, co pises, vim, ze maji zajem, hlavne o fotbal, protoze ceska TV, dava vice prenosu z bundesligy nez nemecka. Chtel jsem to uplne na neco jineho.Ale pokusim se to najit.
uživatel
docdoutnik