Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.05.2009, 15:23.06

Ferguson HF 8900 (Babui)

Dal jsem tam ten 11.19.4D obraz se mi zda stejny jak na HD tak na SD akorat mi dalce nefungujou ta barevna tlacitka zda se ze se ty druzice radi za sebou do podkolonky Vse to by bylo dobre protoze bych nemusel prepinat tak jako predtim a navolovat druzice mel bych ty programy pouze v jedne rade a i rychlost prepinani u kodovanych cs programu je o poznani rychlejsi ale to rozpadani bohuzel zustava i kdyz ne tak casto neni k tomuto softu nejakej txt? jinak dik za tvoji radu jako vzdy pomohla na 100% R^
uživatel
skohy
09.05.2009, 22:43.31

re:Ferguson HF 8900 (Babui)

ahoj skohy, dnes jsem prožil velmi krásný den...takže jsem jsem právě dorazil domů.
k věci:
Barevná tlačítka nefungují záměrně, nový soft je přesně přepsán z továrního, kde se správně zobrazuje kvalita signálu, konečně správně rozpozná crypt, zvykni si na použití tlačítek na kolečku.
co se týká HD programů jak vidíš tak softem to není, ba naopak uvádíš, že ti to přepíná rychleji, takže prosímtě zaměř se na ten modul a chybu hledej u něho. Jak jsem psal již minule proveď update přes Astru1 kanál ORF. pokud budeš mít problém napiš na email, dáme to nějak dohromady.
uživatel
Babui