Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.05.2009, 15:06.07

History Channel HD-silná káva

Sledujem už niekoľko hodín History Channel HD a zvuková stopa maďarská ide pre maďarských spoluobčanov v pohode.Zvuková stopa CZ, ide len anglicky.To je fakt blbé od SkyLinku,nie? Skôr ide maďarčina,ako naša rodná reč /česká resp.slovenská /!!!
uživatel
Milan C
11.05.2009, 15:16.56

RE: History Channel HD-silná káva

To je dosť blbé ked už zato platíme nie?Ja som to sledoval celý výkend ani jeden program v Češtine ani Slovenčine.
uživatel
krasavec
11.05.2009, 15:20.13

Nič proti Maďarom,to nie. Ale pustiť skôr stopu maďarskú? No neviem,neviem.Že by sa SkyLink chcel premenovať HunLink? :)
uživatel
Milan C
11.05.2009, 15:24.07

Asi tam nepracujú žiadny narodniari :laughing:
uživatel
krasavec
11.05.2009, 15:31.33

Je to škoda, protože je to výborný program...
uživatel
PetrT
11.05.2009, 15:32.47

nebo na Hungaroring :laughing: oni jsou z těch maďarů dočista vyšinutý. oni si myslí, že se ty karty (ať už legálně nebo pololegálně) budou prodávat i přímo do maďarska po deseti-tisících. to teda určitě. nabídka T-Home nebo Hello HD je mnohem lepší už jenom proto, že nabízejí HBO HD, což je jediná sledovatelná stanice, kde je k vidění taky něco jinýho krom sportu a dokumentů.
uživatel
vortimond
11.05.2009, 15:42.11

vortimond

Snad jsi si nezaplatil také HD.??! :)))
uživatel
zzaner
11.05.2009, 15:43.22

Skôr ide o Slovenkych spoluobčanov na juhu Slovenska až po Košice je ich tam dosť čo nevedia Slovensky ani ceknuť. :fuming:
uživatel
krasavec
11.05.2009, 15:47.28

a myslíte, že mají nouzi o maďarský programy. rozhodně ne. to je stejně naivní jako si myslet, že němec žijící v praze nemá co sledovat na satu.
uživatel
vortimond
11.05.2009, 15:55.04

Nic mě po tom není,ale připadá mně smutné,když občan Slovenska,neumí svou řeč. :)
uživatel
zzaner
11.05.2009, 15:56.12

problém je len v tom, že maďari nás predbehli v dabingu. V ničom problém neni, maďari majú History HD v ich rodnom jazyku už veľmi dávno. A my ? Počkať treba do leta, pretože tento kanál sa u nás ešte nikdy nedaboval.A nadabovať x hodín dopredu tiež nie je žiadna rýchlovka.
uživatel
jarino1978
11.05.2009, 15:57.45

Už ideme do plitiky nechajme to tak,možno až pominie hosp.kríza bude aj HBO HD v Slovenčine i ostatné kanále. :)))
uživatel
krasavec
11.05.2009, 16:03.58

RE.History Channel HD-silná káva

Přes víkend jsem jel ofico kartu T-Home.Musím ač nerad konstatovat,že takovou pestrou nabídku u nás nikdo nenabízí.Mají stejně obyvatel co Češi.Takže z nějakého důvodu se tam satelitním ploatformám daří lépe než u nás Rv
uživatel
garrrry
11.05.2009, 16:07.07

Neříkej mě,že jsou větší čumilové než u nás. :))) R^
uživatel
zzaner
11.05.2009, 16:09.48

Sorry:platformám...
uživatel
garrrry
11.05.2009, 16:12.40

Asi tam bude více předplatitelů,si myslím...
uživatel
garrrry
11.05.2009, 16:32.05

RE:...

niekedy sa fakt divim ked ceski sat fanuskovia hodnotia madarsku komunitu:-))), mate tam vobec neakeho madara ako narodnostnu mensinu? :sly:

co ja poznam par po madarsky hovoriacich obcanov, tak History Discovery a podobne channels, zrovna tak ako i u nas patria k mensinovym channels, o ktore ma zaujem len malinka skupina obyvatelov
o co je zaujem je Cool TV, TV2, RTL Klub atd atd
takze mensinove channels ala History nepritiahnu madarsky hovoriacich spoluobcanov, az po rozsireni na channels, ktore tvoria i v madarsku sledovanost potom mozme o tomto uvazovat
... a verte alebo nie na Slovensku zije cez 500tisic obyvatelov madarskej narodnosti, ktori by madarske channels privitali ... a skylink nie je charita, ale ide im len a len o zisk, a tato komunita u nas dokaze opat rozhybat vody, takze nadavat sice mozete, ale nic s tym neurobite ;)
inak pre mladsiu generaciu cz sat fans, ktori uz moc neovladaju sk language (use google translator)
pekny den!
uživatel
alfasex
11.05.2009, 16:49.10

podle toho co se píše, tak skylink sice nabídne asi pět programů pro maďary, ale třeba cool tv se tam asi těžko vejde. takže je otázka, koho taková mini nabídka může přitáhnout, když je tady:
1. digi emu
2. oficiální nabídka hu stanic v digi
3. upc direct a vlastní koupenej přijímač
4. pár programů volně
5. možnost dojednat přes známý v maďarsku předplatný hu platforem
uživatel
vortimond
11.05.2009, 16:56.51

Skús vojsť do Audio a pohraj sa zo stopami P a L.Travel má napr.v jednom SK a v druhom Hu
uživatel
Igor
11.05.2009, 17:44.37

maďarské stopy jsou opravdu mířeny na 10% menšinu na slovensku, ono by to ve finále mohlo zahrnovat i 150 tisíc domácností, což není zanedbatelné...
Rozumím Vortimond, kdy se pozastavuje nad nemožností příjmu HBO HD...prostě tento kanál zde chybí jako sůl a říkejte si o něm co chcete (viz. programová nabídka Filmbox HD Rv )
Pro Igor:
to je sice správný postřeh, ale vzhledem k tématu úplně mimo
uživatel
Babui
11.05.2009, 18:51.49

RE: vortimond

mno ale pokud by takhle Skylink uvazoval, tak tym padem by nemnel snahu se vubec rozsirovat ani pro cz a sk abonenti

jako chapu kam miris, ale kdyz to nadnesu, tak "madari" na Slovensku bejvaji nekdy i hybnou silou proc jit k volbam :laughing:
uživatel
alfasex
11.05.2009, 19:27.21

Od května 70% česky?? Asi ne !!!
Za dnešek jsem nechytl ani jeden česky a to jsem si to hlídal.
Ach jo.....
uživatel
Jarpet
11.05.2009, 19:41.13

Co nadelame, jeste ze jsem si to HD predplatil jen na dva mesice. Treba si to zase nekdy v budoucnu predplatim, kazdopadne mi vadi absence CZ stop u ostatnich programu a filmova nabidka Filmboxu je otresna, porad to same a zadne filmove trhaky.
uživatel
flukes
11.05.2009, 20:48.14

Sdílím s vámi vaše rozřarování. Mám HD zaplaceno na rok a skoro si také myslím, že to byla chyba. Film box má hezký obraz, ale to věčné opakování filmů je spíše bída, dva anglicky mluvící taky nic pro Čecha a ten operní ..... hmmmm.
Přátelům bych nemohl předplacení HD balíčku doporučit, fakt ne.
uživatel
Nervoš
11.05.2009, 21:36.58

Ať je tu nějakej neufrflanej a neubrečenej názor.
Asi jsem jedinej. kdo si užívá original zvukový doprovod nezmršený dabingem. pro zbytek přihodit titule a budou spokojený všichni. Snad až na Nováky, který zbaštej jakejkoliv hrůzadabing.
uživatel
meduzka
11.05.2009, 22:57.51

Fakt

je,že nepřítomnost cz dabingu v HD nabídce dost lidí odradí od abonence.
uživatel
hobo
12.05.2009, 00:07.24

vysílání je určeno pro předplatitele z česka a slovenska.
Tím je dáno, že český či slovenský dabing je na místě. Anglická stopa je pozitivum, ale bez výše uvedené to prostě nejde Rv
uživatel
Babui
12.05.2009, 01:10.38

Babui: Pro skandinávské země to zřejmě neplatí.Anglická či jakákoliv jiná originální stopa je pro mě jediné pozitivum.Stejně jako možnost volby zvukového doprovodu u DVD, Blu-ray, kde jsem si taky možnost sledování autorského díla zaplatil.Můj skromný názor je ten, že dabing ničí nebo naprosto předělá původní dílo a proto by měla být originální stopa číslo jedna, titulky číslo dvě a dabing až na posledním místě ať je spokojen každý. Díky informacím předem jsem si právě díky původnimu znění HD programy zaplatil. History HD, Brava TV HD jsou u mě top programy. Co takhle např.nadabovat operu???? Taky blbost. U sportu taky nikomu nevadí originál, proč by tomu mělo být nejinak i u zbytku? Samovzdělávání taky nikoho nezabylo, s titulkama nebo bez.Přiznávám, že kompletní možnost audio volby tu chybí.
uživatel
meduzka
12.05.2009, 21:49.39

A stačí tak málo, naučiť sa maďarsky a mám oveľa viac kanálov k pozeraniu ;) . A čo je hlavné, nemusím na nikoho nadávať.
uživatel
bobo11