Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
12.05.2009, 10:09.52

Setkání Staré Splavy ( Máchovo jezero)

kdo má zájem o setkání na Macháči, hlasujte zde.
uživatel
Rambo
12.05.2009, 10:10.15

RE: Setkání Staré Splavy ( Máchovo jezero)

jsem pro
uživatel
Rambo
12.05.2009, 13:44.57

Tím hlasováním jste to celé P.....i.
Někdo tady navrhne, že uspořádá setkání na Mácháči a vzápětí, místo abyste ho podpořili, vyvoláte hlasování o dalších dvou místech. Je v tom jen zmatek a vyšumí to ještě než to hlasování vyhodnotíte.
Já navrhuji Vanspeedovi, ať na hlasování kašle a pokračuje v přípravě. Já na Mácháč na jedno odpoledne přijedu, když se to povede.
uživatel
Hujer
12.05.2009, 14:09.43

setkani stare splavy

ahoj vzhledem ke smazani hlasovani o starych splavech plati puvodni ma nabidka i s terminem.jirka jablonec
uživatel
vanspeed
12.05.2009, 14:19.20

Myslím, že hlasování (přehnanaá demokracie) nemá smysl. Je třeba pevně určit čas a místo. Samozřejmě je riziko, že nepřijede nikdo, ale to nevyřeší ani žádné hlasování.
Takže pokud to máš ošetřeno tak, že když nikdo nepřijede, nebo jen málo lidí, tak kvůli tomu nebudeš mít žádné mimořádné náklady, jdi do toho.
Paráda by byla, kdyby tam mohla být instalována nějaká větší parabola třeba i s C-pásmem.
uživatel
Hujer
13.05.2009, 23:06.45

Hujer

ahoj bohuzel s tou parabolou se to nestihne.Pri pristim srazu bude k dispozici 240cm pro c band i ku band a to hned vedle penzionu kde muzeme spat a stravovat se.jirka jablonec
uživatel
vanspeed