Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
12.05.2009, 16:36.57

Ještě jednou stv3,markíza

Včera se tu probíralo že to běží na českých kartách,zápisy a do kdy to půjde.já jsem na webu skylinku dal kontrolu své karty a jak jsou tam ty zapl.balíčky-tak za 190 korun byla dřív nova cinema a stv1,2.a pozor přibyla tam i markýza a stv3!znamená to snad že navždy???co potom slovákům půjde nova apod.co ty regiony???
uživatel
hajas
12.05.2009, 16:40.16

RE: Ještě jednou stv3,markíza

záhadné je že na mojej modrej skylink nejde nova ani cinema :-/
uživatel
Jupi
12.05.2009, 17:15.29

stv3,markíza

Hm,prostě vím že jsou vyjímky,že popletou zápisy apod,ale tohle je skutečně zapsáno v tom balíčku na jejich webu,jo a region tam mám všude cz!uvidíme no.
uživatel
hajas
12.05.2009, 18:01.12

Na modrej Skylink nepôjde nikdy Nova,Nova Cinema ani Čt4 šport.
uživatel
lukas127
12.05.2009, 18:40.11

Nikdy nehovor nikdy

0d70 na Nove je na NC a CT 4 zatial nie ;)
uživatel
Ylva
12.05.2009, 20:15.41

hajas

Nechapu proc to stale nekoho vzrusuje a stale zaklada tohle tema, pokud ti to tak vadi ze to to jede napis cislo sve karty, osobne ti zaridim deaktivaci techto kanalu. Vsak kdyz to ma Gital tak to nikoho nevzrusuje, ale jak neco ma Skylink je kolem toho tolik povyku. Proste se zkousi a testuje a jak to bude dlouho se ukaze ...
uživatel
007
12.05.2009, 20:33.32

tyka se to pouze vip zakazniku a nahodne vybranych lidi :laughing:
uživatel
image
12.05.2009, 20:44.57

Pro 007

Slysel jste že bych říkal že mi to vadí,že to jde???Toto je forum o satelitním příjmu,to snad tady nemusím uvádět...píšu jen poznatky nic víc nic mín!nevím proč se tady množí posl .dobou odpovědi typu-odpálkování,pohrdání,a na podobné notě!mělo by to fungovat formou příspěvků poznatků,příp. otázka-odpověd.hotovo.toto mi čím dál tím víc připadá jako nějaké výlevy...a od admina???!!!to snad ne...
uživatel
hajas
12.05.2009, 21:13.37

hajas

A to snad jo. Me se nelibi, ze se opakuji stale ty same prispevky, tady neni info linka Skylinku. Zkus se trochu zamyslet nad sebou, jini jsou radi ze to jede a nerypaji do toho proc a nac. U Gitalu je to davno a nedeje se nic, oficialne je vse v poradku a od unora vesele "testuji" regiony a to do ted.
uživatel
007
12.05.2009, 21:26.28

007

Víte,každej jsme nějakej...já taky nemám něco rád...ani nedělám reklamu skylinku ani si nestěžuju,jednoduše jen podávám info...jak bych čekal i od ostatních,a to jsem už řekl,nechci to opakovat!Vím že není jednoduché mít něco na starost,něco ukočírovat,vím že se tu na parabole vyskytli jedinci různí...neustálé kody a kody to je bez debaty,ale řekněme si otevřeně,že jsou tu situace,že reakce na téma jsou mírně řečeno neadekvátní.Howq.
uživatel
hajas
12.05.2009, 22:37.27

Já mám na jedné kartě Markízu a STV3 neomezeně a na druhé kartě v balíčku HD PLUS navíc LeoTV :lookaround: :bigeyes:
uživatel
Peri
13.05.2009, 06:14.13

@hajas

Píšeš, podáváš info, jak bys čekal od ostatních??? Jsi Magor, nebo pouze líný? Informace, která zde byla podána již nesčetněkrát a vyšel o ní dokonce i článek má nulovou hodnotu. Se nediv, že to normální lidi již sere.
uživatel
Jackal
13.05.2009, 13:36.19

Jackal

No pokud jsem dobře četl a i ty psalo se jen obecně že to jde!!!nikoliv že to má někdo resp já přímo v popisu obsahu karty!!!což je věc o kus zas dál!!!no nic už nemá cenu se dál rozčilovat-je to jen další obrázek někt.lidí tady no.
uživatel
hajas
13.05.2009, 15:42.03

@HAJAS

Četl jsem dobře, psalo se, že testujou regiony a že to jde na některých kartách volně, aniž by mělo. Kdybys tak trošku zapřemýšlel, tak je jasné, že musíš mít zápisy na kartě, aby to šlo a tudíž je uvidíš i při kontrole na webu. Takže ta Tvoje "věc o kus dál" je opravdu posunující. A co se týká reakcí, nediv se, pokud jsou tu takoví papoušci jako Ty, kteří opakujou věci stále dokola, aniž by pátrali, nebo přemýěleli, což je taky obrázek některých lidí :))) :))) :)))
uživatel
Jackal
13.05.2009, 16:27.40

Stv3,markíza

No opravdu nevím,dle mě je rozdíl mít zápisy na kartě,a potom to napsaný v balíčku na str. skylinku.kolikrát mi něco šlo co nemělo,zápisy na kartě jsem taky měl ale na webu nic,ha a ted jo odborníci najděte 10 rozdílů!!!
uživatel
hajas