Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
12.05.2009, 18:03.20

čtečka karet ferguson

zdravim.mam ferdu 8800hd soft 1.19.3a a při vloženi karty TT ji ctečka nenačte a ani v ni nefunguje.když ji vložim do Diabla 2,3 tam funguje bez problemu,tak jsem se chtel zeptat jestli tento soft podporuje tuto uni čtečku.diky
uživatel
viaces
12.05.2009, 18:12.00

ctecka karet ferguson

Dej tam soft 11.19.0F A Pujde ti karta gital i skylink R^ R^ R^
uživatel
TOUST
12.05.2009, 18:20.26

RE: čtečka karet ferguson

rad bych ale nechci tam davat umu soft když jedu na Diablo 2,3
uživatel
viaces
12.05.2009, 20:44.53

RE: čtečka karet ferguson

ahoj tak to je na pováženou, protože to na továrním softu musí fungovat, když funguje polsat v N3 v uničtečce no to by bylo, aby nebylo.
1.Kartička se dává čipem dolů
2.Tu emulaci zkus a pokud nepojede je chyba ve čtečce
3.Klíče se z emulace dají ladně vymazat, nebo poslat prázdný softcam, tedy kromě KD
uživatel
Babui
12.05.2009, 21:08.22

@babui

ahoj.je to přesne tak jak píšeš,tvoje rady nikdy nesklamou stejně tě chlape obdivuju jak to tady všechno stihaš,chodit do rachoty,v pruběhu dne tady odpovidat na dotazi,a ješte ted ktomu zařizuješ to setkani,klouboui dolu R^ R^ škoda že natebe nemam nejaký kontakt chtěl bych stebou pořešit jeden problem,který nechci řešit přes toto forum,kdybys byl pro a chtelo se ti tak mě dej vedět byl bych ti vděčnejzatim dik R^
uživatel
viaces
12.05.2009, 21:16.54

@viaces

:laughing: :laughing: díky za upřímnost R^ Lidé co mě znají, tak se také řežou smíchy, ale to ty nemůžeš vědět, hlavně , že Ti to pomohlo.
Jsem zaměstnancem jedné nejmenované společnosti a mojí pracovní náplní je nakupovat a prodávat podílové jednotky jednotlivých fondů, takže až na nucené porady :fuming: pracuji v teple svého domova a vše řídím on-line. Proto je to pro mne malina.
Jediné co nesnáším je lidská vyčůranost a arogance, to pak mlčim...
Měj se hezky
PS: Napiš do hlasování kam by jsi chtěl jet na Setkání, pokud nemůžeš nemusíš tedy hlasovat a já Ti odpovím na Tvůj soukromý dotaz
uživatel
Babui
12.05.2009, 21:49.58

@babui

Myslim si že je to zasloužená upřimnost,že tady delaš maximum proto aby tady byli lidi spokojeny,a tak nejak to tady fungovalo.vim když jsem začínal s Humaxem 5400 tak tady fungoval Omega,taky dobrej chlapek,myslim si že určitě viš okom mluvim,ten se tady nemalo naradil,je dobře že takový lidi jsou a mezi sebou si pomahaj.s tim setkanim to byl dobrý napad,urči te se na uvedeny email ozvu , taky bych chtel poznat lidi kteři si tady pišou,at vezlim nebo v dobrým,zatim se měj a budu rád když si namě udělaš chvilku,zatim ahoj R^
uživatel
viaces
12.05.2009, 21:57.04

@viaces

jj není problém, také jsem kdysi začínal a studoval, ptal se a skládal si mozaiku dohromady.
PS: Omega je nářez R^
uživatel
Babui