12.05.2009, 21:03.32 | |
live...FREE futbal-Kuvajt sport1,2-DUBAI SPORT1,2-nem.liga,škotska,,franc.liga,MBC3 TOM a JERRY R^ :laughing: |
![]() mat |
12.05.2009, 21:18.35 | |
RE: live...to měla být jako podrážděná reakce na tohle?https://www.parabola.cz/forum/topic-37223/ BBCi je fajn. nechápu, co ti na tom vadí. F1 bez reklam je fajn, stejně jako tenis bez otravnejch reklam (viz eurosport) |
![]() vortimond |
12.05.2009, 21:25.38 | |
vorti...neviem o čo ti kráča,toto je len info",vydim,že rád podripuješ...a potom sa bavíš... Rv :sly: |
![]() mat |
12.05.2009, 21:51.34 | |
RE: live...a mimochodem filmová nabídka MBC 2 a MBC MAX je fakt excelentní, to ví každej, kdo ty programy zná. hvězdy jsou tam prostě k vidění hodně často. s přehledem lepší, než všechny kódovaný stanice co znám, který se zaměřujou na starší filmy. a jestli seš alergickej na arabský programy, filmy v originále nebo cenzuru (která je běžná i v evropě a filmy na neplacených stanicích jsou prostříhaný a krácený) tak přesto nemusíš reagovat podrážděně. ta nabídka je opravdu vynikající, není důvod k nepochopení. |
![]() vortimond |
12.05.2009, 22:01.13 | |
RE: live...no čo sa týka arab.TV,možno to sledujem dlhšie než TY,ale to je jedno,ale stále neviem o čom píšeš!!!!!!!!!možno si z.....ý,a radšej už nereaguj!!!!!!!!!! Rv - :dead: |
![]() mat |
12.05.2009, 22:14.35 | |
RE: live...ani v tom nemáš pravdu, já sleduju mbc od začátku vysílání 2002 a o satelity obecně už se zajímám spoustu let. že nemám takový znalosti (hlavně protože nejsem prodejce) se dá taky tolerovat. máš ke mně nějaký silný osobní antipatie, to je sice hezký, ale můžeš to napsat klidně přímo. |
![]() vortimond |
12.05.2009, 23:34.22 | |
RE:live...no mozna Eurosport seka reklamou, ale komentar Roberta B. pri cyklistike je k nezaplaceni, a to mi naky BBC UK hnusnej komentar nevynahradi!Giro D´Italia mam radost! |
![]() alfasex |
12.05.2009, 23:52.23 | |
RE: live...jo a proč by všechno cizí muselo bejt hned ,,hnusný,, prosím tě? to ses naučil za ty roky, co se zajímáš o sat příjem? trochu smutné. |
![]() vortimond |
13.05.2009, 01:24.15 | |
RE: live...dnes FILMBOXHD docela pobavil,nie všetko domáce je zlé.. R^ :8) |
![]() mat |
13.05.2009, 08:22.48 | |
RE: live...to jsem si nikdy ani nemyslel. spíš ten národnostní přístup ke sledování satelitních programů a odpor ke všemu neslovanskýmu mě k tomu vychoval. znáš tu hlášku z batmana:,,já jsem stvořil tebe, ty jsi nejdřív stvořil mě,, :laughing: |
![]() vortimond |
13.05.2009, 12:42.20 | |
RE: vortimondvis vubec kdo je to Robert Bakalar? asi ne, nejdriv si nastuduj a pak mi tady davej rozumi, kde kdo jak komentujea jak sem rekl BBC s jejich hnus komentarem mi muze bejt ukradena, zrovna tak jak je mi ukraden komentar u hokeje na STV a radsi si dam CT, a pri NHL si ponecham radsi ESPN America original sound ;) inak nic proti BBC, no radsi mam France24 co se tyka "News" |
![]() alfasex |
13.05.2009, 12:44.28 | |
RE:..2to mi prijde jak s MGM (pokud bylo jenom v ramci UPC) tak sem tady schytal pekne vynadano, jak se objevilo v ramci Skylink, tak je ticho po plesine, a sem zvedavej jaky ody se tady budou vypisovat po tom jak pusti MGM HD...nekteri jedinci maji opinions jak vitr fouka, ale to je na forums normal thing.. |
![]() alfasex |
13.05.2009, 13:10.20 | |
RE: live...nic proti nějakýmu R. Bakalářovi, kterýho fakt neznám a nevím kdo to je. spíš nechápu, jak může BBC komentovat Giro D´Italia nebo vůbec cyklistiku blbě, když nic takovýho nevysílá. |
![]() vortimond |