14.05.2009, 18:05.59 | |
pro p.VortomondaDobrý den,před 3 dny jsem měl dotaz na Parabole jak stáhnout stanice z přijímače Homecast 5001 CI, upravit stanici ITV HD aby jel zvuk a uložit zpět.Ochotně jste mě poradil, jak stáhnout SetEdit, ale stále tápu.Editor jsem stáhnul, ale po nainstalování mě to psalo, že se jedná o zkušební verzi a že program dokáže obsloužit pouze 20 stanic.Mám jich nastavených v přijimači cca 1000 a nerad bych o nastavení přišel.Chci se proto zeptat, zda by šlo v tomto editoru vytvořit pouze stanici ITV HD a tuto poslat do přijimače. Zařadila by se na konec seznamu v přijimači a nebo by přepsala všechny uložené stanice? Mám ještě z dřívějška HCEditV121, o kterém nevím, zda spolupracuje s mým satelitem, neboť se mě zatím nepodařilo stanice načíst.Asi dělám někde chybu. S dřívějším přijimačem Humax 5400 mě kabel spolupracoval, takže v něm to asi nebude. Byl bych vděčný za jakoukoliv radu. V práci s počítačem a satelitem se vyznám průměrně. Moc děkuji za odpověď a radu. |
![]() Jenulka |
14.05.2009, 18:37.46 | |
RE: pro p.Vortomondané obsloužit 20 stanic, ale 20 změn ten program umožňuje bez registrace. programů tam můžeš nahrát klidně 3000. po dvaceti změnách už to neuložíš. úprava parametrů se počítá jako jedna změna. |
![]() vortimond |
14.05.2009, 19:06.03 | |
RE: pro p.Vortomondaco tam máš zadat víš, ne:http://en.kingofsat.net/tp.php?tp=732 normálně tady podle toho odkazu všechny ty PIDy, SIDy, NIDy a TIDy a já nevím co všechno. musíš zaškrtnout políčko AUTO PID. to je důležitý. uložíš a nazdar. ta stanice pak bude fungovat s obrazem i zvukem - když na ní přepneš z libovolnýho HD programu (nemusí být free). |
![]() vortimond |
14.05.2009, 20:13.16 | |
RE: pro p.VortomondaVážený pane,děkuji Vám za Vaše rady.Vše se podařilo a stanice ITV HD jede i se zvukem. Jste příkladem toho, pro co má Parabola sloužit. Ještě jednou mockrát děkuji. |
![]() Jenulka |
14.05.2009, 21:50.40 | |
RE: pro p.VortomondaJeště k tomu SetEditu, pokud to není placená verze, tak musíš po editaci 19ti kanálů soubor uložit, znovu otevřít, zeditovat dalších 19 kanálů, uložit atd.. Je to sice pracnější, ale zadara. Pro častější používání to samozřejmě není řešení. |
![]() migr |