Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
14.05.2009, 23:11.50

CS Link v HD již brzy

dnes dopoledne telefonický rozhovor s operátorkou ve společnosti CS Link (volali oni), začátek rozhovoru mě docela potěšil:
" Dobrý den, plánujeme pronajmutí dalšího TP pro TV stanice s HD..."

Jednalo se zatím o průzkum a sbírání dat nakolik se prodávají, prodávaly a budou prodávat po zavedení HD programů a třeba jaké programy by zákazníci uvítali.
Neměli jste někdo podobný telefon ??
uživatel
veris
14.05.2009, 23:26.09

re:CS Link v HD již brzy

bohužel ne a to jim spravuji databázi 29 karet...
díky za info R^
uživatel
Babui
15.05.2009, 00:32.25

RE: CS Link v HD již brzy

Pošlu ti jubilejní číslo, ať to máš kulatý :razz: ;)
uživatel
Tomik535
15.05.2009, 00:45.07

:laughing: obvolávají klienty a nabízí za 191,-Kč měsíčně géčko...
uživatel
Babui
15.05.2009, 00:52.31

To je dobrý, ne? Ušetří 8 korun oproti standardní roční ceně!
Dobrá hospodyně pro pírko i přes plot...
uživatel
Tomik535
15.05.2009, 02:16.19

pro začátek úplně stačí kdyby zařadili do nabídky HBO, Nat Geo a Eurosport. k tomu oblíbenou Novu, pochopitelně to nemůže chybět, a nemusejí mít vůbec obavy, že by si toho zájemci o hd nevšimli.
uživatel
vortimond
15.05.2009, 02:49.57

ale dali alespoň 1 měsíc HBO zdarma po registraci
uživatel
pierrepetr
15.05.2009, 06:26.17

re :

Na některých kartách HBO měsíc jede.Je to uvedeno na obálce,jde ve všech případech o kusy s komlety z marketů.Jinak se jim nedivím,že HD obezřetně zvažují,Obsadit celý TP pěti-šesti programy a ve finále je vysílat skoro do zdi,to je na velké zvážení.Jinak předplatitelů "G" je opravdu dost,krize nekrize,lidi ty dvě stovky každý měsíc nějak vyšetří,je tam pro každého něco.S tím HD TP bych tomu věřil,neboť ČT jistě nebude mít zájem tahat svůj signál až do Bratislavy na uplink,takže CS link bude potřebovat další TP a ten budou chtít obsadit.Programy Eurosport,obě Novy,HBO HD,to pro začátek stačí.Promo smyčku Filmbox asi nemá cenu zařazovat.
uživatel
lubbik
15.05.2009, 09:30.35

Ano, volali, ale pokud jsem řekl, že mě zajímá pouze HD, tak rychle hovor ukončili. Jinak mám taky kartu skylink a prvotní nadšení z HD rychle vyprchalo. Ne, za ty peníze a to co na HD vidím, tak to opravdu nemám zájem. Ono velmi nalákají promo smyčky v HD kvalitě, ale co potom skutečně běží, to je nebe a dudy.
uživatel
kuba
15.05.2009, 09:37.41

Operátorka si dělá průzkum, zda by lidé uvítali Novu HD a od září ČT1 HD, nic víc v tom nehledejte. Ale rád bych se mýlil. :8)
uživatel
Dejf
15.05.2009, 11:09.01

CS-link

Taky mne kontaktoval operátor CS-linku.Využil jsem příležitosti a zeptal se na zařazení Sportu1 a Sportu2,jak dříve slibovali.Říkal,že probíhají jednání.Ale jednají nějak moc dlouho... Rv
uživatel
garrrry
15.05.2009, 11:23.42

garrrry

Já jsem se totéž dozvěděl někdy začátkem dubna, obávám se, že bez nového TP (a zdražení Géčka na úroveň Skylinku) to nepůjde. Bohužel naděje, že by je třeba Skylink předběhl vinou "maďarizace" značně klesla. Na konkurenčním serveru se Dejf zmiňuje o podzimu, tak uvidíme...
uživatel
Chercheur
15.05.2009, 11:46.54

Chercheur

Hlavní tahák těchto programů španělská primera division a italská serie A za čtrnáct dní končí.Pomalu bude končit i NHL v hokeji.Přes léto je okurková sezona,takže si taky myslím,že bychom se mohli dočkat snad někdy v srpnu,kdy se bude rozjíždět nová fotbalová sezona...Ale je otázka,u které satelitní platformy...
uživatel
garrrry
15.05.2009, 15:49.54

all

podla mna je tam toho sportu prilis vela
uživatel
pykaso
16.05.2009, 08:40.59

pykaso

Přidávat se bude to, po čem je poptávka, což je u Sportu 1 a 2 nezpochybnitelný fakt.
uživatel
Chercheur
16.05.2009, 15:29.25

Jak píše garrry sezona pomalu končí a Sport1 pořád nikde,tak uvidíme.Snad ho přidají když na vánoce bylo v letáku že Sport1 na Gitalu bude.
uživatel
jackino
16.05.2009, 17:37.51

Chercheur

hm ano?myslis ze sport 1 vedie .v ankete, ktory program by ste este chceli mat v hd baliku?...?urcite nie ..v hd balicku su dva opakujem dva sportove programy a stale ste nenazraty nemyslis ze najlepsie je ked tam bude z kazdeho nieco...7programov v hd a z toho 3 sportove?treba dat priestor kazdemu R^
uživatel
pykaso