| 24.05.2009, 09:30.02 | |
SD přístroj s HDD a EMUProsím o radu, jaký byste doporučiji SD přijímač s hardiskem (2tunery), který by uměl EMU a pokud možno měl korektní zobrazování EPG češtiny. Vzhledem k tomu, že by měl být používán i s skylink kartou, tak aspoň CI slot či přímo CW.Nevím přesně jak v popisech přístrojů rozpoznat zda podporuje soft.emulaci. Díky za každý tip! |
![]() kaspi |
| 24.05.2009, 11:08.52 | |
SD teď raději žádný...V této době si pořizovat SD s výbavou 2 tunery se mi jeví jako nevýhodné. Nemá budoucnost.Skylink už nyní má slušný počet HD programů a ještě budou ke konci roku další. Co s tím potom s SD přijímačem naděláš? Kompromis, pokud na SD budeš trvat, je asi jen už softwarově propracovaný DM7025. HD přijímač umí SD i HD a tu budoucnost má. Dobrou zkušenost mám s AB IPboxem 9000 HD. Dobrá zpráva pro Tebe, není nijak dramaticky drahý a chodí spolehlivě. Softwarová podpora je velmi dobrá. Podívej se na satupdate.net a na stránky abcomu. Jestli nespěcháš a máš dost peněz, můžeš si i počkat na DM8000. Zatím jsou k dostání jen sporadicky, software se ale vyvíjí slibně. Více o přijímači zkušenostech s ním se můžeš dozvědět na cssf.cz. Podívej se a uvidíš. Alespoň si ujasníš co vlastně chceš. |
![]() bob.r |
| 24.05.2009, 11:37.41 | |
RE: SD přístroj s HDD a EMUS bobem souhlasV této době si pořizovat SD s výbavou 2 tunery se mi jeví jako nevýhodné. Nemá budoucnost. Ale už vůbec nesouhlas s DM7025, velká investice bez HD na krátkou dobu? A bezproblemový HD jsem ještě neviděl. Slibný AZ Boc HD Premium mne sklamal výsostně. Užasný popis co vše to umí, ale v reálu polovina fukcí nejde, přepnutí kanálu na svačinu. A ze slibů že soft bude někdy lepší se nenajíš. Nestačí jen soft emulace, hlavní je soft podpora. např. Čekat na au několik týdnu, nebo se nedočkat, nazlobí. 2 tunery emulaci pokud se nepletu neumí. Těžká to volba Jestli trváš na SD koupil bych levný sd přijímač s USB nahráváním a vyčkal na lepší HD např showbox 300, dreamsky 7500 |
![]() juzek |
| 24.05.2009, 11:55.55 | |
RE: SD přístroj s HDD a EMUZ popisu u přístrů to nepoznáš, většinou se dodávají s ofi. SW a musíš si ho přeprogramovat. Dobrou volbou jeDreamsky 7500, umí jeden program nahrávat a jiný sledovat, pokud je ze stejného transpondéru. Emulace jede včetně AU...případně podrobnosti na email... :8) |
![]() drobeček |
| 24.05.2009, 12:24.57 | |
drobečekVidím, že vlastníš již nějaký čas AZ BOX HD Elite.Koupil jsem jej pro své studující děti a taky pro nás abychom při směnování také nepřišli o některé pořady.Máme ho tři dny a zatím více tápeme.Prošel jsem některá fora,ale zatím to není to pravé ořechové.Sky link jede v pohodě.Měnili jsme několik Firmware , teď tam máme tuším 0.9.1836. Chtěl jsem se zeptat ,který fw. a pluiginy používáš a jaká je spokojenost. Díky za odpověď. |
![]() hell01 |
| 24.05.2009, 14:34.00 | |
RE: SD přístroj s HDD a EMUDej si tam poslední verzi 0.9.2032, ta je zatím jednoznačně nejlepší. Pluing nyní používám poslední verzi Multicas...spokojenost je stoupající, zvláště ten poslední FW se povedl... R^ :8) |
![]() drobeček |
| 24.05.2009, 18:30.38 | |
RE: SD přístroj s HDD a EMULacny jednotunerovy pristroj s pripojnim externeho HDD cez USB je Ferguson 6900. A dokaze aj EMU a ma aj timesift.Dvojtunerovy HD pristroj s pripojenim externeho HDD cez USB je Ferguson Ariva. Zatial je bez EMU. |
![]() PaliK |
| 24.05.2009, 20:32.08 | |
RE: SD přístroj s HDD a EMUFerguson 6900 narozdíl od dreamsky 7500 nemá LAN |
![]() juzek |
| 24.05.2009, 21:01.08 | |
drobečekTu verzi 0.9. 2032 jsme tam také měli , ale asi ne ten poslední Multicas.Zkusíme to ještě jednou.Ještě by mě zajímalo jaký používáš externí hardisk. Díky |
![]() hell01 |
| 24.05.2009, 21:44.18 | |
RE: SD přístroj s HDD a EMUDíky všem za odpovědi.Vzhledem k tomu, že to není přímo pro mě, tak vím, že HDTV není v tomto případě určitě nutné. Řešil jsem dvoutuner s HDD pro příjem skylinku. Tam jsem byl celkem přesvědčen o Technisatu Digicorder S2. Ale tak nějak mě ještě vrtá hlavou možnost natočit parabolu na rumuny (dokud to jde)... :lookaround: |
![]() kaspi |
| 25.05.2009, 03:37.44 | |
RE: SD přístroj s HDD a EMUFk6900 použij na rumuny a na zbytek kup něco pořádného. |
![]() Tomik535 |
| 25.05.2009, 12:16.25 | |
RE: SD přístroj s HDD a EMU:))) Proč ferdka6900 ? RvLepší volba Dreamsky 7500 a další stroj HD (třeba i v budoucnu) propojené LAN. Platit potom dvě karty , popřípadě s dvěmy paušálky jsou vyhozené LOVE |
![]() juzek |