Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
25.05.2009, 12:02.54

Programový magazím - papírový

Poraďte prosím papírový magazím, který bych měl objednat starším rodičům. Potřebuji, aby v něm bylo co nejvíc programů ze Skylinku s balíčkem Multi. Nejsou technicky zaměření a tak potřebují papír. Internet a EPG nezvládají.
uživatel
PJK
25.05.2009, 12:09.18

RE: Programový magazím - papírový

račte si vybrat:
http://www.televize.cz/program/ :)))
zajdi do stánku PNS a prolistuj, máš dost na výběr
uživatel
poky1
25.05.2009, 12:10.08

vlastně v odkazu to můžeš prolistovat taky ;)
uživatel
poky1
25.05.2009, 12:11.53

to ti můžu poradit jako profesionální roznašeč :))) nejen infekčních chorob, ale taky denního tisku a časopisů, že třeba TV STAR není vůbec špatnej. ale přímo na skylink multi nevím. ale celkově je to jeden z nejlepších každopádně.
uživatel
vortimond
25.05.2009, 12:13.55

abych napsal úplné info v mém okolí nejvíc letí čvrteční MF a jejich příloha
uživatel
poky1
25.05.2009, 12:18.33

čtvrteční mf dnes není taky špatná, ale nechápu proč berou tolik páteční deníky bohemia s tím (nevhodné slovo)ním tv magazínem a sobotní právo. jinak z časáků berou nejvíc televizi, ale ten tv star je mnohem lepší.
uživatel
vortimond
25.05.2009, 12:18.37

TV STAR R^
uživatel
juzek
25.05.2009, 13:32.43

RE:Programový magazín-papírový

Mě se osvěčil Mini magazín na 14 dní za 10Kč.Ale asi pro starší lidi nevýhodný,má malé písmo.Jinak má všechny Skylink programy.Je též i Maxi magazín,ale ten já neznám co má za obsah.Nejlépe,jak už tu bylo řečeno,zajít do trafiky a vyhledat si.
uživatel
ba193
25.05.2009, 13:42.09

Asi zkusim Mini. Díky za radu. Mám právě problém, že nechodím a asi ještě několik týdnů nebudu, takže se z lesa do civilizace a do trafiky těžko dostanu a na internetu jsou nic neříkající údaje o počtech programů, ale u žádného magazínu jsem nenašel seznam. Buď taky nejsem internetový typ, nebo to tam fakt není.
uživatel
PJK
25.05.2009, 13:45.12

TV Star, je velký, přehledný a jsou v něm i zahraniční stanice. I když třeba na sobotu slibovali na Pro7 Svět řeky (dost dobré SF) a místo toho tam běžel HOOK.
uživatel
monikash
25.05.2009, 15:09.34

Provozuji také novinové stánky "trošku" a nejprodávanější TV Magazín a TV STAR a čtvrteční příloha Mladé fronty.
Ale celkové lidi kupujou čím dál méně... :))
zdar
uživatel
pat
25.05.2009, 15:18.20

PJK

Jednoznačně ti také doporučuji TV Star.Také jsem před časem hledal programový magazín,ve kterém bude co nejvíce programů ze Skylinku a zvláště z Multi.Prohledal jsem jich dost a ten Star je jednoznačně nejlepší. Kromě Sport 5 a History Channel je tam úplně všechno co požaduješ,na rozdíl od jiných zde jmenovaných.
uživatel
BIDLO
25.05.2009, 16:18.45

Jinač muj názor je ten že kdo má trvalý a jednoduchý přístup k internetu nebo přijímač co umí "pořádně a správně" zobrazit EPG !!! tak už ten tištěný program ani nepotřebuje.
ale chápu že starší uživatelé kteří tyto možnosti nemají nebo se jich "bojí" s tím se u duchodců hodně setkávám.Tak tištěný program kde si mužou tužkou označit kdy dávají ESMERALDU atd. pro ně zustane to nejlepší na světe.
uživatel
pat
25.05.2009, 19:39.29

TV STAR

to bude nejlepší volba,předplatit,je to až do domu,
a je tam sleva -16kč za výtisk R^
uživatel
amrox
25.05.2009, 19:49.23

No tak to bude TV star. Zkusím ho sehnat v trafice a když bude dobrý, objednám ho. Dík
uživatel
PJK