Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
02.06.2009, 12:12.24

jaký satelit byste zvolili z této nabídky? + rady

Zdravím všechny fajnšmekry - dlouhou dobu vybírám satelitní přijímač a nakonec jsem došel k několika variantám. Mohl bych vás poprosit o zkušenosti, rady, tipy a názory ohledně těchto strojů? Který byste volili vy a proč, popřípadě který ne a proč :)

Skupina č. 1
a) Vantage VT-X 221 SCI
b) Technisat Digit MF4 - SCC
c) Topfield TF 600 CR

Skupina č. 2 (vyšší třída)
a) Vantage HD - 6000 S
b) Technisat Digit 8 - S
c) Topfield TF 7700 HSCI UDB PVR ready

Z každé skupiny bych chtěl koupit jeden přijímač (do obýváku lepší, do dětského pokoje přístroj z nižší třídy).
Pokud byste mě dokázali navést, popřípadě poradit při výběru, budu vám velice vděčný.

Všem děkuji
uživatel
anubiskt
02.06.2009, 12:47.19

RE: jaký satelit byste zvolili z této nabídky?...

Skupina č.1 - A
Skupina č.2 - A

Musím doplnit, že ve skupině 1 máš Vantage Combo, což ostatní nejsou a ve druhé skupině Vantage má i novějšího bratříčka/levnějšího/ 1100S.
uživatel
Saxon
02.06.2009, 12:48.25

Pozor, omluva - Combo má jiné označení, sorry.
uživatel
Saxon
02.06.2009, 13:10.26

Osobne bych to volil v tom poradi, v jakem jsi to napsal :)
uživatel
J a
02.06.2009, 14:24.56

DM 500 deti
DM 800 obyvak
R^
uživatel
Hugo Boss
02.06.2009, 17:24.00

jaký satelit byste zvolili z této nabídky?...

já ty které si uvedl bych nechtěl:
1./ SD přístroj bych bral DREAMSKY 7500/jednocduché nahrávání softu,v menu změna keys,a spoluprace s moduly a kartou ok,možné nahravání přes USB na HDD,nebo flasch a možnost i sdílení.
2./ dle toho co chceš dělat jestli přístroj s EMU a který dobře spolupracuje s kartami a moduly tak přístroje HD
a./ VANTAGE 8000S
b./OCTAGON 918 HD
ten první využít i pro nahrátí přes USB na HDD,nebo flasch
ten druhý možné přes E-SATA na HDD a možnost sdílení
Oba výborná spolupráce s kartami různých kodovacích systémů.To je můj názor,ale musíš brát to,že každý tady bude hájit to svoje jak to znám!!!!!!!s čím má své zkušenosti. :8) :8) :8)
uživatel
hery
02.06.2009, 18:08.27

Napred napis co chces prijimat. Pokud si chces platit kartu, tak rozhodne vem pristroje ktere ji umeji sdilet(je docela zbytecne na doma kupovat dve a platit je). Za tu cenu tech dvou Vantage mas treba dva Opticum 9500HD (jsou postaveny na stejne chipove sade jako Vantage HD), propojis je bud pres RS232 nebo pres LAN a mas vystarano. Co jsem zatim cetl tak na ne nikdo nenadaval, jen si moc nerozumi s diablem, ale to uz zacina byt stejne mrtvej modul :-P Dreamsky a Octagon jsou urcite skvele stroje, ovsem ve sdileni si rozumet nebudou.
uživatel
Mirectec
02.06.2009, 21:40.08

ohledně toho dílení karet

Určitě bych si chtěl platit kartu, uvažoval jsem i o dvou do jednoho přijímače.

O sdílení jsem zatím čet jen něco málo, tak nevim, jestli bych s tím neměl problémy. Jak takové sdílení funguje? Obyčejně přes kablík?
Díky

PS - všem děkuji za předchozí reakce :)
uživatel
anubiskt
03.06.2009, 14:52.34

Sdílení karty

Existuje v rozumné cenové relaci HD přijímač, umožňující jednoduché sdílení karty na dvou přijímačích, bez nutnosti použití dalších (vnějších) zařízení, tj. nejlépe vzájemné propojení kabelem (něco jako v SD Openboxy)? Díky předem za náměty.
uživatel
PeVy