| 02.06.2009, 20:28.38 | |
Motor SG2100F - ukroucené maticeZdar lidi, dneska jsem byl u známého se podívat na satelit, prý, že mu to blbne při natáčení na jiné družice motor a vypadává signál po natočení. Tak jsem zkusil dát kabel z motoru kabel na lnb a lnb je v pořádku, jenomže při šroubování f-konektoru na matici motoru mi vypadlo do ruky šroubení na f-konektory. Nevíte kde by se dali sehnat ty letovací f-ka na ten plošňák? a nebo, jak to udělat, aby ten motor byl znova funkční? Dík za pomoc, kdo se ozve. |
![]() netace |
| 02.06.2009, 20:39.21 | |
RE: Motor SG2100F - ukroucené maticemrkni na tento odkaz:http://www.ges.cz/?page=index&of=1&gcat=XCBAI&inc=detail&gesid=GES06700108 V GME ty konektory na netu nemají. V GESu je mají. |
![]() colombo |
| 02.06.2009, 20:52.39 | |
RE: Motor SG2100F - ukroucené maticeDěkuji ti, já už jsem přemýšlel, že bych tam šoupnulhttp://www.omko.cz/?kod=KNFP , koukám, že se mu to pěkně prodraží - jenom 140kč poštovný + 1 FB EPW za 39kč a on tam bude muset dát oba. |
![]() netace |
| 02.06.2009, 21:18.15 | |
RE: Motor SG2100F - ukroucené maticeTak pokud to máš blízko, tak si udělej výlet. Já jezdím do Brna 25km na kole :-)Udělám něco pro sebe a ušetřím pár korun - kromě těch občerstvovacích zastávek. A dobírka taky není tak hrozná. A nebo někdo z okolí kdo cestuje, tak ten ti to může koupit. Ty konektory do panelu bych tam necpal. Nebude to mít stabilitu a asi ho při první přiležitosti protočíš (uvolníš matici). |
![]() colombo |
| 02.06.2009, 21:31.13 | |
RE: Motor SG2100F - ukroucené maticeNejbližší to mám do Prahy 90km a stejně do Plzně +/- km, takže mi nic jiného nezbyde než přes dobírku. Teď mu akorát chci zavolat, aby věděl na kolik ho to příjde.Jinak, když jsem přemýšlel nad těmi F-konektory do panelu, tak mě to také napadlo to by muselo být kontra, ale zase už by tam nebylo místo na F-konektor s koaxialem. |
![]() netace |
| 02.06.2009, 21:37.52 | |
RE: Motor SG2100F - ukroucené maticeJeště jsem se chtěl zeptat, jestli k vůli těm vadným f-konektorům mohl jít z televize vysoký brum a občas nějaký prasknutí, nebo jak bych to popsal. |
![]() netace |
| 02.06.2009, 23:06.18 | |
Témajenomže při šroubování f-konektoru na matici motoru mi vypadlo do ruky šroubení na f-konektory .Tak a to by sme mněli ! Atˇ tˇi pošlou celej tištˇák a máš to za 5 min. No já semto vyřešil tak že sem se na TY plastoví skurv. rači vy.. podívejse tam, to budeš koukat jenom Tim bílím: myslim do motoru tim bílim Motor SG2100F ..pokudˇje v záruce tak nic nerozlepuj a pozdravuj výrobce nejseš první. Co sis to vube dovolil utahovat efko bez dozoru ?! Prstama no to je vrchol! |
![]() VYDRA004 |
| 03.06.2009, 00:36.16 | |
@VYDRA004promiň, asi jsem tě trochu nepochopil"No já semto vyřešil tak že sem se na TY plastoví skurv. rači vy.. podívejse tam, to budeš koukat jenom Tim bílím: myslim do motoru tim bílim Motor SG2100F .." Jinak myslím, že v záruce ten motor už nemá. A jak můžeš vědět, že nepoužívám toto http://www.omko.cz/?kod=KASKLECASRO |
![]() netace |
| 03.06.2009, 08:08.42 | |
RE: Motor SG2100F - ukroucené maticeZmíněný F-konektor mají v NEDIS KERR s.r.o. za 18.-Kčobjednávací číslo FC-017.Jinak "VYDRA004" taky tomu co napsal nerozumím.Jestli je odborník jako češtinář,tak potěš Pán Bůh. |
![]() hobza |