| 10.06.2009, 19:03.55 | |
PrimacNajblizsej buducnosti chcem kupovat primac DVB-sMoje naroky: 1. SD primac, nemusi byt HD 2.HDMI 3.nahravanie na usb (pozeranie na iny kanal a nahravanie s ineho kanalu) - kupil by som si showbox ale ten nema funkciu taku mozno novym FW. 4.Musi byt podpora novych FW ako napr. showbox, zatial jediny primac co bezi AU digi od 4.6 09 5.podpora EMU 6.cena max. do 4000SK - 132,77eur Co sa mi zatial pozdava tak opticum 7300. alebo uz bez HDMI a nahravania USB showbox. Budem za kaydu radu vdacny |
![]() qwertyn |
| 10.06.2009, 19:06.19 | |
RE: PrimacSD primac------------fanoušek sd TV prima hezký :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
![]() bigj |
| 10.06.2009, 19:35.04 | |
bigjMyslíš si, že každý, kdo kupuje přijímač, musí nutně vzít HD aby byl jako IN nebo co? Třeba to má být k druhé televizi, nebo je borec limitovaný cenou, nebo to má pro děcka, nebo došel k názoru, že teď mu na tři roky stačí SD a pak si koupí HD přijímač za třetinu - možných variant je asi 350... Trochu mi ty postoje kolem HD techniky přijdou jako kolem těch televizních přijímačů. To je furt plazma huj, LCD fuj, ale když budeš kupovat televizi děckám do pokoje, a nebo pro svou 70letou bábinu, taky vezmeš špičkovou plazmu? Takže tak. |
![]() Louskacek |
| 10.06.2009, 19:47.32 | |
AZ_BOX720azbox usb 720 R^ |
![]() wwwe |
| 10.06.2009, 19:56.35 | |
RE: PrimacSD přijímač a HDMI..blbost,zbytečnost,marketingový tah..Na některých HD přijímačích jsme viděl SD signál hezčí přes scart.. Pravdilo to není.. ale mnozí si mylně myslí že HDMI je spása.. |
![]() pat |
| 10.06.2009, 20:09.41 | |
BIGIa na co konkrétně budeš čubrnět v tom HD,ˇkdybys mu to aspoň vysvětlil! |
![]() spyko |
| 10.06.2009, 20:38.24 | |
RE:Na co HD : když pomineme budoucnost a čt + nova hd volně + pár programu na satu v HD tak snad kvuli FEC 9/10 anebo (MPEG-4) na 40,0°E Express AM-1.Ale záleží na každém je to jenom a jenom jeho rozhodnutí. |
![]() habr |
| 10.06.2009, 20:40.32 | |
RE: PrimacTak tak HD je, ale v plenkách. Louskacek to napsal super! Ještě by mě zajímalo co tak všichni nahrávají? Vždyt se vše opakuje a většinou pěkny kolotoč i na různých stanicích. Tak proč by to muselo umět nahrávat jednu tv a zároveň nahrávat druhou tv? To je opravdu taková nutnost? |
![]() juzek |
| 10.06.2009, 21:12.20 | |
RE: PrimacLouskacek to napsal prima! Ne, že můj postřeh mnoho znamená, myslím ale, že s dalšími příspěvky je to stručný přehled o situaci HD u nás. |
![]() knawi |
| 10.06.2009, 21:29.45 | |
RE: PrimacHD už není v žádnejch plínkách, ale jako revoluční věc, která vyžaduje změnu veškerýho vybavení u diváka i na vysílací straně, tak i proto nelze čekat, že mi budou nejrůznější evropský stanice zásobovat 24 hodin denně kvalitníma pořadama v nativním ejč-dý. jako kulisa se pořád výborně hodí oblíbené digi emu a to bude platit ještě hodně dlouho. ale novej přijímač se nekupuje na tři měsíce a olympiádu bych na digi-tv nesledoval, kdyby mě mučili, když poběží v HD na ARD/ZDF a taky na ČT v cs linku |
![]() vortimond |
| 10.06.2009, 22:49.12 | |
RE: PrimacAky showbox ti beži AU qwertyn,čo si zaspal dobu? |
![]() jano1904 |
| 10.06.2009, 22:50.00 | |
RE: PrimacAle Digi nezaspalo. :))) |
![]() Tomik535 |
| 11.06.2009, 05:58.55 | |
PrimacAle bezi AU digi na showboxe s300. Ja sa zaujimam tak o satelitnu techniku tak mozno mesiac co citam.naco mi je drahy HD primac ked neni este tolko programov HD. Mam lcd tv samsung 82palcovy http://eshop.domoss.sk/domoss.aspx?content=PRODDETAIL&nparams=kod_id;217117. Ako pisal wwwe tiez neni spatny primac. Nahravanie je kvoli tomu ked sa divam vecer na tv a je tam vela programov co by som chcel pozerat tak nahram a na druhy kanal sa divam. neni to podmienka ale vyhoda to je. To bude primac co mi ostane a v buducnosti si kupim druhy ale HD. Digi stym kodovanim ma tazke :))) . Fakt mozno stzm HDMI je reklamny tah a je to mozno jedno ci je cez scart alebo HDMI tak je to stale SD kvalita. ide mi o to aby primac mam velku podporu co znamena vychadzanie novych FW na EMU, utilit... Co je podla mna showbox nastupca openboxov. Samozrejme bude motor atd. |
![]() qwertyn |
| 11.06.2009, 08:27.17 | |
RE: PrimacJediný přijímač s největší,stálou a zatím nekonečnou podporou je Dreambox.Ten se drží na trhu cca 7-8 let.Ostatní přijímače už dávno díky nepodpoře skončili někde v zapomění.Ale samozřejmě uživatelská priorita Dremboxu je někde jinde a určitě to není EMU nebo Digi TV AU.. ale co se týče vydávání různých blbostí,SW,ulitilit,prográmků atd...Tak tam si uživatelé přijdou na své a ošizeni určitě nejsou.Jen tak na okraj ted už vyšel na enigmu2 opět ,,famozní" prográmek "Drtič"/titulkovač kdy si k filmum at uz k tomu co běží nebo co máte na HDD pustíte CZ titulky atd..prostě blbostiček pro hračičky je na DM dost.. Kupovat přijímač s tím že "ted koupím SD kvuli DIGI AU a později přikoupím HD"je blbost na dvacátou"...tahle myšlenak nemá rozum. Kup rovnou HD a hotovo.SD zůstává a HD to umí.. ;) Bohužel ale Tvůj rozpočet na nákup 132euro..nic moc a parády s tím moc nenaděláš..viz například 2 tunerové požadavky na jeden koukat a druhý nahrávat atd.. Každopádně vše je jen muj názor ale jak už jsme psal kupovat v dnešní době SD přijímač hlavně aby uměl DIGI AU a pak plánovat dokoupení HD přijimače..nevím nevím.. Přeju hodně zdaru. |
![]() pat |
| 11.06.2009, 08:38.34 | |
RE: PrimacDreamsky ... možnost nahrávat jiný program než je sledován, pokud je z jednoho transpondéru...jediný co běží Digi AU už od 2.6 :))) |
![]() drobeček |
| 11.06.2009, 11:24.51 | |
primacTo je pravda ze ked uz kupis HD tak mas pokoj. dreambox je pre fanatikov a sprtat sa mi do toho nechce nie ze by ma nebavilo len kvoli malo casu, rodina je rodina. Ja mam kopec konickov vid. pc internet. Proste prist zapnut a kukat. No uvidime co kupim. Lubi sa mi aj AZ box HD elite ale cena??? ked nieco kupim dam vediet. ;) |
![]() qwertyn |
| 11.06.2009, 11:34.05 | |
primacAkurat som videl obrazky zo showbox HD tak na ten si pockam dufam ze bude dobra aj cena :))) |
![]() qwertyn |