Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.06.2009, 13:03.55

Eltasat a reklamace

Zdravím, jaké máte zkušenosti s touto firmou a reklamacemi? Já nic moc, posílal jsem tam Topfield TF6000CR, rok starý, který se sám od sebe vypnul (zdroj), ale reklamace nebyla uznána, protože podle nich byl údajně politý a zdroj z oxidovaný, což bohužel se nemohlo stát mě, protože jsem ho měl v místech kde voda v žádném případě kápnout nemůže.
uživatel
Bob24
11.06.2009, 13:19.04

RE: Eltasat a reklamace

Divná firma... jednou jsem u nich poptával cennově docela větší množství zboží a odpověděli my že objemové zakázky je nezajímají že dělají jen "drobotinu"..nechápu..
Všude jinde se pak strhali a předháněli v nabídkách.
uživatel
pat
11.06.2009, 13:27.12

Ale co teď s tím?
uživatel
Bob24
11.06.2009, 13:59.04

Nevzdávej to, napiš reklamaci znovu, když na to nebudou slyšet, pohroz jim že to budeš řešit přes media, např. ČT1, pořad Černé ovce a pod.
uživatel
simon
11.06.2009, 14:29.37

re :

No serióznost každé firmy poznáš při prvním problému.Kdyby to bylo na mě,tak ten přístroj lidem opravím na vlastní náklady a jsem do budoucna chytřejší.
Já mám teď problém s tím kompletem Opticum multiroom,teď volal chlapík,že se to seká,takže je jasné,že se špatně sdílí karta.Zase se vypustilo to světa nevyzkoušené zařízení.
uživatel
lubbik
11.06.2009, 16:27.50

s eltasatem nemám skoro problémy a drobotinu zrovna neberu, sem tam něco chybí v dodávkách, vždy po urgenci po telefonu vše v pořádku
uživatel
poky1
11.06.2009, 20:22.19

Já z Eltasatu beru docela hodně jak komplety tak i jednotlivé díly.....NIkdy žádný problém...nikdy nic nechybělo..a reklamace vždy vyřízeny do 30dnů.....
Pár krát jsem reklamoval Openbox 810 nechtěně byl skratován výstup 12V ,vždy reklamace v pořádku...
V poledne jsem objednal a druhý den ráno jsem měl zboží doma....
Ceny podle mého velice pěkné..s porovnáním proti Omko.cz - tady draho.....
uživatel
pcword
11.06.2009, 22:33.28

Na Eltasat nedám dopustit, ceny příznivé, zboží do druhého dne doma a zatím mi poslali pouze jednou nefunkční receiver a reklamace byla do týdne vyřešena. Oproti Kenexu porovnávám neporovnatelné.
uživatel
Jackass
12.06.2009, 02:43.31

bezproblémová firma
uživatel
pierrepetr