| 12.06.2009, 16:42.39 | |
DVB-T VS SAT SKY LINKJe vyšší kvalita SD vysílání přez satelit (SKYLINK) než pozemní vysílání DVB-T? Mám Panasonic TH 42PX 80 EA + Ferguson 7318. Uvažuji o koupi karty Skylink případně HD přijímače s HDMI. Zlepší se kvalita obrazu? |
![]() coach |
| 12.06.2009, 16:50.21 | |
RE: DVB-T VS SAT SKY LINKZáleží na mnoha věcech, na přijímači, datovém toku, propjení v televizi. U mě je oraz lepší přes HDMI. Ze satu je bezesporu nejlepší ČT, Nova a oststní pak lepší v terestriálu. Každopádně je vždy lepší mít více zdrojů signálu. |
![]() alda10 |
| 12.06.2009, 16:53.54 | |
RE: DVB-T VS SAT SKY LINKRozhodně je většina stanic v lepší kvalitě na satelitu. A těžko bude na své televizi koukat na Novu v SD když ji může sledovat v HD. |
![]() Oskarek1 |
| 12.06.2009, 17:20.10 | |
re :No tak to nevím,ano,technicky by měl být lepší satelit,ale prakticky je tomu spíše naopak.ČT má na satelitu královký prostor,ale přijde rychlá scéna,nebo přechod a na okamžik se to rozpadá.Je to vidět dobře na ČT24,když je dlouhý záběr ze studia,tak to najednou začne "téct" Viděl jsem u pár lidí na Panasonic plasmách digitál z Kletě a říkejte si co chcete,DVB-T bylo hezčí než ČT na satelitu,to je dáno i tím,že televize má svůj převodník a nejde to do ní z "venku" Nova SD je v DVB-T lepší,Prima tak nastejno,Prima COOL a Barrandov jsou na satelitu otřesné. |
![]() lubbik |
| 12.06.2009, 19:58.19 | |
RE: DVB-T VS SAT SKY LINKKdyž to tam je přes HDMI, tak je to úplně jedno a jedině, že by ta TV byla šrot... |
![]() technikTKR |