Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.06.2009, 15:19.14

DVB-T jihlava javořice

Už je spuštěn testovací provoz, nebo se neděje zatím nic ?
uživatel
Stanowi94
19.06.2009, 15:22.41

RE: DVB-T jihlava javořice

Vyčkej do 30.6.Taky se těším až otestuju Goldena.
uživatel
Ji.sat
19.06.2009, 16:18.00

30.6. už má makat trvale, mohly by začít testovat.
uživatel
Mirda2
19.06.2009, 19:59.24

re :

Nemůžou nic spustit,kanál 33 je stále obsazený.Jihlava Královský vrch ČT1,pak jsou ještě dva převaděče v Pelhřimově a Znojmě.Psal jsem dotaz,nikdo mě neodpověděl,zda se přeladí,nebo vypnou.Klasické informační ticho,to zase naštvou lidí až to vypnou,či přeladí bez upozornění ze dne na den. :(
Jinak zatím se stále vysílá do záložní UHF antény.
uživatel
lubbik
19.06.2009, 20:13.03

lubbik

Taky jsem tady na to zvedavej.U nas zase je 33 kanal s holubovskou Primou.Slibuji si po spusteni Javorice jednoantenni prijem Javorice a Votic.Urovne podobne, smer take.Predevsim pro lokality se zastinenou Kleti.A ze jich tu je!Pic
uživatel
Saxon
19.06.2009, 21:09.37

re : saxon

Nejvíce mne "fascinuje",že pár dní před spuštěním testů se stále nikdo nezmínil,zda a jak se bude u těchto převaděčů postupovat.Tu 33 tady v jihlavě sleduje tak 10% domácností,včetně STA,takže až jim to ze dne na den vypnou,nebou pohnou vysílacím kanálem,tak zase budou lidi na digitalizaci nadávat.Fakt to nechápu,přeci musí dlouhodobě vědět,že ten problém tady je a je třeba ho nějak řešit.Mohlo se to říci dopředu,co a jak bude,nééé...?!
O kolizi s Primou zdroj nemluví,pouze a hlvně Jihlava,pak Pelhřimov a Znojmo.
Měj se chlape,jinak včera jsi to v té debatě o krizi pěkně napsal s tím věkem a dovolenou a tak obecně,plně se s tebou stotožňuji,je to i můj případ..akorát mám teprve "Kristova léta" ;) a nemám ještě postaveno,přemýšlím,kam investovat,jestli do nějaké jižně položené chalupy,chaty,nebo taky domečku...?Ten tvůj vypadá dobře,tak nějak si to předsstavuji,žádnou "krávu" za pět-deset mega,to když mne potká na montáži tak ty lidi trochu lituji :O
Měj se R^
uživatel
lubbik
19.06.2009, 21:16.47

Saxon

Keď si bol na dovolenke,spomínal si že si spravil nejaké foto parabol zpod Tatier.Niekde si ich upnul?
uživatel
jank
19.06.2009, 21:19.10

lubbik

Nechci se k tomu uz vracet.Nerad bych nektere propustene lidi nasral, ja narazel na lenive lemply.S tim 33 kanalem bude jeste kazdopadne sranda, alespon bude o cem rec.Zitra jedem na prohlidku Lipenske elektrarny/podzemni utroby,Francis. turbiny atd.Pak jedu domu na horaci.Uz se tesim.Cau
uživatel
Saxon
19.06.2009, 21:26.28

jank

Zatim ne, bylo to tam same Digi, obcas Skylink, v Strbskem Plese jsem videl na strese dve E85, jinak sama terestrika z Kralovej holi.Alespon jsem to tak vypozoroval ze sedla kola.Zkusim tomu dat nejakou formu, aby to davalo nejaky celek.
uživatel
Saxon
19.06.2009, 23:00.52

@ Saxon

Keď sme u tých parabol. Keď ide vlakom z Ružomberka smerom na Poprad, tak hneď za stanicou Ružomberok prechádza vlak okolo cigánskej osady a tam je na každom druhom okne parabola DIGI TV.
uživatel
Crescenzio
20.06.2009, 08:19.23

To same ve Vetrni u C.Krumlova.Snad tricet taliru na ubytovne.Tam bych nechtel v noci menit kolo u auta.Ne nadarmo se tomu rika (nevhodné slovo) TV. :)
uživatel
Saxon
20.06.2009, 10:49.16

Ješte dotaz, bude to Vertikálně, nebo horizontálně ?
uživatel
Stanowi94
20.06.2009, 15:32.36

Bude to na 33k. Horizontálně se 100kW
uživatel
Standa2