Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
06.07.2009, 18:29.24

Diaľkové ovládanie

Prosím o radu,moje diaľkové ovládanie na opensat začalo štrajkovať.Vymenila som nové baterky,ale nepomohlo.Ide tak na polovicu.Po 20 pokusoch sa mi podarí opensat zapnúť,prepínanie programov ide len na vyššie čísla,nazad na nižšie nejde,keď dám MENU,ďalej s ním nepohnem.Všetko som vypla na 15 min.,ale nič.Budem musieť kúpiť nový ovládač?Ďakujem za každú radu. :crying:
uživatel
luba
06.07.2009, 18:37.06

RE: Diaľkové ovládanie

už jsem to taky dělal rozdělat a plošňák utřít suchým hadříkem
uživatel
slapet
06.07.2009, 18:38.30

Ja by som ho najprv vyčistil. Medzi tlačidlami a plošným spojom po dlhšej dobe používania dochádza k zaleptaniu uhlíka /je lesklý a aj na plošáku/ a samotné stlačenie nespojí obvod
na plošnom spoji. Stačí obyčajná voda a fenom vysušiť. Mechanické utieranie môže zotrieť aktívnu časť uhlíka.
uživatel
oneeeee
06.07.2009, 19:13.25

diaĽkové ovládanie

Veľmi pekne vám ďakujem,urobila som to podľa vašich rád,a ono to FUNGUJE !!! :laughing: R^ Rv
uživatel
luba
06.07.2009, 21:28.15

dialkove ovladanie

Ja pouzivam cistou vodu s troskou jaru jak na tistak tak na kontakty vodive gumy.Pak oplachnu vlaznou cistou vodou osusim fenem,smontuji a zase funguje.
uživatel
pivnik
07.07.2009, 09:17.51

Já používám na vyčištění vodivé gumy v DO obyčejnou teplou jarovou vodu a pak to vyfoukám tlak.vzduchem.
uživatel
Baron