Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
12.07.2009, 08:29.07

Digi Tv sat.prijimac

Mal niekto uz problem so sat. prijimacom spolocnosti Digi Tv?
Ja mam Humax Digi+ III a po 11 mesiacoch mi prestal fungovat.

Vcera mi prestali ist niektore kodovane programy, tak som prijimac vypojil z elektrickej siete a po chvili zapojil ale od toho momentu prijimac nejavi znamky zivota.
Nesvieti standby kontrolka.

Vedeli by ste mi poradit aky je prip. postup pri technickej poruche prijimaca od Digi TV alebo je nejaky sposob ako spustit prijimac do prevadzky. Chcem dodat, ze som riadnym predlatitelom Digi TV. Dakujem.
uživatel
joe77
12.07.2009, 08:37.59

RE: Digi Tv sat.prijimac

Len zavolať na 0850 211112 a čakať na technika. Poprípade sa sním skontaktovať osobne ak ešte funguje, čo môže byť rýchlejšie riešenie. V horšom prípade sa načakáš.
uživatel
silverosbd
12.07.2009, 09:00.29

Vadny zdroj, normalni stav. Casto rychlejsi oporavit nez cekat na novy, ale treba uz DIGI zasobuje lepe.
uživatel
J a
12.07.2009, 09:01.03

A co tak modul Nagravision

A nebolo by rychlejsie riesenie zakupit modul Nagravision? Fungje original karta Digi TV s CI Nagravision aj v inom prijimaci?
uživatel
joe77
12.07.2009, 09:04.48

No já myslím, že nejjednodušší by bylo koupit si nějaký přijímač s emulací a slušným Digi TV AU :). S tím modulem bych to viděl černě, protože ty karty jsou párovaný s přijímačem. Asi by to šlo rozchodit v nějakém Dreamboxu, nebo něčem podobném, ale určitě to nebude úplná sranda...
uživatel
Fantomas
12.07.2009, 10:09.02

Pozri si na ich webe adresu najbližšieho zákazníckeho centra, choď tam aj s prijímačom a na počkanie ti ho vymenia alebo opravia.
uživatel
peter353
12.07.2009, 11:05.02

Digi TV sat.prijímač

Bohužiaľ to funguje asi tak, ako to uviedol peter363, súsedka štyri mesiace urgovala odstránenie poruchy, pretelefonovala majetok, potom to jej syn zaniesol do Košíc a na počkanie odstránili poruchu
uživatel
antonius
12.07.2009, 17:16.11

zozen si sikovneho ale sikovneho nie takeho co nevie cinovacku drzaz cloveka a vymen tie najvedsie kondenzatory vo zdroji potom zapni a kukaj vadne kondezatory budu hlavne tie co maju vydutu hlavycku mam aj niekde zapisane ktore to su alebo pockaj polroka oni ti ho vymenia. :laughing: R^
uživatel
jopo166