| 13.07.2009, 15:13.42 | |
Emitor Combolook ColorZdravim,vedel by mi niekto poradit, aky software pouzit na spojenie meraku Emitor Combolook Color a PC (operacny system XP Pro)? Chcel by som urobit zoznam druzic a kmitoctov avsak akosi ziadne cd s ovladacmi a softwarom nebolo dodane. I stranka vyrobcu spomina software, avsak ziaden link ci blizsie info nie su dostupne.. Mozno to bude zniet hlupo, avsak je vobec mozny nejaky edit?? Snad ti, co pouzivaju Satlook Micro by mi na to vedeli dat odpoved. Mnohokrat vdaka za akykolvek podnet. Sato |
![]() sato |
| 13.07.2009, 15:21.32 | |
RE: Emitor Combolook ColorJá jsem z té skupiny co používají Satlook Micro a k Satlookovi editor settingu mám.Dostal jsem ho od jedno člena z místní diskuse.V readme souboru k tomuto editoru je jakási emailovka, provděpodobně na tvůrce editoru, večer až se podívám do svého PC, tak ti sem onu adresu hodim. Více ti asi nepomohu. |
![]() Saxon |
| 29.07.2009, 17:36.41 | |
Satlook Micro SM369Dobrý den,měřák používám již asi 4 roky a vše bylo v pohodě.Poslední dobou však nastal problém s přepínáním monobloků TWIN.Tak jsem nahrál nový SW SM369,který je na stránkách výrobce.Problém s přepínáním monobloků TWIN však pokračuje.Normální monobloky přepíná v pohodě. Starší SW nemohu najít.Prosím jestli má někdo zkušenost, který SW by byl nejvhodnější a kde by se dal sehnat o radu. |
![]() stepanek |