| 16.07.2009, 22:33.32 | |
Img.Pli 3 nová verziaAhojte.Mám dm7000S a hodil som nový img Pli 3.Manualne so tam inšt.mgcamd1,31 tar.gz.Prebehlo to ok,ale neviem ho najsť a spustiť ho.Všetko inštalujem manual cez TTComander,lebo cez orange internet sa neviem pripojiť.Za každu radu ďakujem |
![]() prjo |
| 16.07.2009, 22:42.53 | |
RE: Img.Pli 3 nová verziaCo to znamená "neviem ho najsť a spustiť ho"?Však se podívej přes total commander, jestli máš ve var/bin binárku mgcamdu, a ve var/keys config a klíče, to je takový problém? Spusť si ho přes telnet, popř. si napiš *.sh script na spouštění a kill. Nebo do telnetu napiš příkaz ps a ve spuštěných procesech uvidíš, zda je mgcamd spuštěný nebo ne... |
![]() D2MAC |
| 16.07.2009, 22:52.08 | |
RE: Img.Pli 3 nová verziaNeviem ho nájť v menu.V total comanderu ho vidím prepísal som atributy na 755 dal všetky potrebné klúče a nejde to.Pri používaní TDW 1,7 img som si to našiel pod modrým tl.navolil som potrebný emu zeleným som potvrdil a šlapalo to.V tomto img nejak nemôžem pod modrým tl.nájť čo potrebujem. |
![]() prjo |
| 16.07.2009, 22:56.24 | |
@prjoA vidíš tam aspoň common interface?Pak je třeba si zaeditovat soubor emulist.xml nebo emuprflist.xml nebo tak nějak, a ten mgcamd tam po vzoru common interface dopsat. Měl by být někde ve var/tuxbox/config či v příbuzných adresářích. |
![]() D2MAC |
| 16.07.2009, 23:59.28 | |
RE: Img.Pli 3 nová verziaPrepáč možno sa vo všetkom nesprávne vyjadrujem.Common interface v tomto img akosi nevidím.Dík za info.Znova zajtra sa o niečo pokúsim |
![]() prjo |
| 17.07.2009, 00:07.51 | |
RE: Img.Pli 3 nová verziaZkus se s tou novou image nejprve seznámit, jestli třeba to, co bylo dříve pod modrým tlačítkem teď není např. pod zeleným a podobně. Nebo nastavení EMU může být někde zašité ve skryté podnabídce skryté nabídky... |
![]() D2MAC |
| 17.07.2009, 06:22.14 | |
RE: Img.Pli 3 nová verziamam pocit že v pli je pod modrým tlačítkem software managment takže si musíš nejdřív namapovat tlačítka aby jsi tam měl softcam managment nebo jak se to tam jmenuje. |
![]() kiss |
| 17.07.2009, 10:12.37 | |
RE: Img.Pli 3 nová verziaĎakujem za každú radu.Myslím,že to menu som prešiel komplet celé cca 4 hodiny som sa v tom vŕtal a tl.som prešiel tiež všetky.Nepodarilo sa mi to.Ešte raz dik za odpovede,ale asi sa vrátim k TDW img.Ahojte |
![]() prjo |