Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
21.07.2009, 08:37.49

HD prijimac vyber

Planujem kupit HD prijimac, ktory ba mal mat tieto parametre:
vystup aspon 1080i, podporuje Gital al.Skylink, je ho mozne rozsirit na Irdeto, ked nan prejdu G al. SL, nemusi Emulovat, moze/nemusi mat HDD, resp. moze mat externy alebo vlozitelny, je mi jedno, na akom operacnom systeme, resp. jadre bezi, mal by byt spolahlivy, nezamrzat, nechcem prijimac s prepalenym softverom na iny prijimac, ma bez problemov podporovat cesku a slov. diakritiku. Cena by mala koncit okolo 400 eur.
Dakujem za konstruktivne rady, resp. postrehy, kto ma s ktorym skusenosti.
uživatel
Walter
21.07.2009, 10:20.57

HD receiver

INVERTO SC5 - FULL HD(1920x1080p), 2x CI slot * nahrávání přes usb, bezchybná komunikace se všemi CI moduly, podpora české a slovenské diaktriky*rychlé přepínání programů v různých kódovacích systémech R^ Z dosavadní praxe prodeje a instalace:nejkvalitnější a cenově dostupný
uživatel
mini
21.07.2009, 10:37.16

RE: HD prijimac vyber

Doteraz používam Redion 300, v dobe, keď som ho kupoval, som mal pocit, ze je dobry, ale našlo sa na nom niekolko chyb, ktore mi zacinaju vadit, preto mam trochu obavy z pristrojov menej znamych znaciek, co je to za pristroj? Vtedy som ho kupoval kvoli Premiere, ORF, neskor som zistil, ze ide aj digi, ale s tym som skoncil, emu ma uz nejako netrapi, chcem len spolahlivy pristroj, ktory po vypadku elektriky nezabudne, ze ma kartu, resp. nemiesa favoritne kanaly.
uživatel
Walter
21.07.2009, 11:01.52

HD receiver

Máš-li icq neb skype - dám podrobné info R^
uživatel
mini
21.07.2009, 11:43.39

Vantage HD 6000, Vantage HD 7100. Značkové, kvalitní HW, známé, spolehlivé .....
uživatel
Zip
21.07.2009, 12:33.21

HD prijimac vyber

Ano,tak jak uvádí Zip R^ ,Dvě iniv.čtečky dva sloty na CI modul,navíc EMU,a kvalitní HD příjem,možnost přes USB nahrátí přes flash,nebo DVD,stáhnout do PC a vytvářet si své DVD.Jinak co jsi psal splňuje vše.Navíc perfekt v něm chodí modul POLSAT s kartou N3,což u Octagonu 918 HD třeba nelze říci,jsou tam problémy ten modul otevřít.
uživatel
hery
21.07.2009, 12:48.12

polsat nejako nepotrebujem, ma aj nejake muchy? alebo je to naozaj bezporuchove? Este jedna vec, co sa mi stala, pri pouzivani Digi Hyundai sa mi dialkovym ovladacom spusta aj Redion 300, ale uplne ine funkcie, takze to musim vzdy zakryt, ked ho nejdem pouzivat. Nemozu sa stat taketo veci na Vantage?
uživatel
Walter
21.07.2009, 12:54.02

A co technisat Technisat Digit HD8S silver
uživatel
Walter
21.07.2009, 13:13.59

Mám technisat digicorder hd s2, naprostá spokojenost.
uživatel
cgyfan
21.07.2009, 14:57.28

Walter

A co technisat Technisat Digit HD8S silver:
I tento mám odzkoušený,karty cryptoworks mimo systém Conax musí být v modulech,to čtečka neztráví,možná až bude nějaký nový SW ,jinak bez EMU,ale HD obraz ok,ovladání jednoduché.Jinak pro Tvé účely taky dobrý a levnější než Vantage.Jinak Vantage používám už přes rok a půl a jsem spokojen,žádné anomálie,co uvádíš u Tvého přistroje jsem nikdy nezaznamenal.Ale protože má uni čtečky dvě a bez problému a bez modulů dekodují všechny zatím mnou používané systémy/od Irdeta,cryptoworks,CONAX,N3-modul a karty,Viacess/dávám přednost vždy VANTAGE.S EMU tvoří dokonalý HD přístroj.Nemluvě o perfektním otevírání modulů./např.Diablo a moduly N3 s kartou,i modul Cryptoworks/ :8) :8) :8)
uživatel
hery
21.07.2009, 16:05.56

Lenze ja uz nejako nestiham to emu, stale menit kody a podobne, pri digi ma to omrzelo, lebo mam ofiko digi kvoli jetiu a minimaxu pre dceru na hyunadi a na redione mam gitalku, ide mi o bezne pozeranie, asi by som to EMU nevyuzil. Premiere skoncilo a ORF tiez, este planujem v buducnosti MTV kartu, ale ta ide myslim do toho technisatu rovno, nie, to je Conax. Aspon sa mi vidi.
uživatel
Walter
21.07.2009, 19:32.26

dle tvého zadání rozhodně Technisat Digit HD8-S
uživatel
Babui
21.07.2009, 21:04.36

Walter

Dálkáč od Vantage Ti rozhodně nebude ovládat Tvůj Redion, tyto anomálie jsou jen u nejrůznějších Turecko-činských krámů!
MTV Karta ve Vantage jistě pojede v interních čtečkách (nemám kartu k dispozici).
A Emu, nikdo Tě nenutí tuto vlastnost používat, prostě je tam a lze ji bezproblémů ignorovat. Také Emu u Vantage nepoužívám, vyjímečně KD na 23,5E.
uživatel
Zip