21.07.2009, 21:26.05 | |
jaký DVBT STB? Opiumex?Prosím o radu - sháním pro příbuzné (ženy) set-top-box na příjem DVB-T v Praze (u Šáreckého údolí) ... už několik měsíců si užívají analogovou tmu ve strachu, že koupí nekvalitní STB R^V Electroworldu je široký sortiment Opiumex (zřejmě český výrobce) - stojí za zvážení? Jaký, cenově dostupný STB byste mohli s klidným svědomím doporučit, když je program sledován jen na 55cm CRT (přes scart) ? Jakou druhou alternativu byste doporučili, pokud by měl STB bezproblémově zvládat PVR funkci? Děkuju za rady. |
![]() fahrus |
21.07.2009, 21:49.27 | |
Technisat Digipal TX2Sice neumi PVR, ale jinak je skvely. |
![]() Saxon |
21.07.2009, 21:53.54 | |
RE: jaký DVBT STB? Opiumex?Taky můžu doporučit, zatím se mi osvědčil nejlépehttp://www.eltasat.cz/dvb-t-pristroje/technisat-digipal-2-tx-ulc |
![]() netace |
21.07.2009, 22:11.40 | |
RE: jaký DVBT STB? Opiumex?tento technisat jsem kupoval pred rokem potencialni tchyni abych mel jistotu dobre rady :)uvazuju jeste o TechniSat DIGIT MF4-T (s podporou MPEG4 a CI sloty), ale na nej se asi nezmuzou... prekvapily me hodne vysoke ceny ciste dvbt pvr (mam doma DVBT/DVBS PVR a stal "jen" 3600,-) |
![]() fahrus |
21.07.2009, 22:21.26 | |
RE: jaký DVBT STB? Opiumex?Dej na radu Saxona a netace a nebudeš litovat.Lepší stb na našem trhu nenajdeš. |
![]() sirda |
21.07.2009, 23:08.25 | |
opiumextechnisat samo že souhlas, ale říct že jsem nikdy neřešil reklamaci digipal 2 to nemůžu, přibližně před rokem a půl jsem stejně (jako saxon)licitoval zákazníkovi přednosti digipal2 a řešil s ním už dvě reklamace, to nebyla jediná ... osobně při pohledu na prodané kusy/reklamované kusy z nich mam smíšený pocit, na 100%a opiumex je skutečně byCzech, dle výrobce je montován tuner Philips a uživatelsky asi okopírovali Strongy menu atd. 4320 je nejlevnější základ s jedním scartem, 4260 má 2scarty a funkci PVR rozdíl v pořizovací ceně tech/opi je 500-600,- je to o prioritách ;) |
![]() veris |