Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
22.07.2009, 17:00.04

Optibox Crypton

Kupil som primac Optiox Crypton a sky link karta , primac ma original citacku cryptoworks , ked dam kartu do primaca tak mi naskoci len stv2 CT1 nic viac nejde uz som to nal pustene aj 10 hodin . Ked dam kartu do cryptoworks modulu tak vsetko ide ako ma ist cela karta aj balik multi , ked kartu vytiahnem z modulu a dam spat do primaca Optiox tak stale ide len STV2 atd to co islo nic viac ale module ide vsetko .
Neviete mi poradit co to moze byt .
Dakujem
uživatel
intel
22.07.2009, 17:03.38

RE: Optibox Crypton

Vyhoď to a kup si normální přijímač!!
uživatel
miks
22.07.2009, 18:52.17

Ľudia si nedajú povedať,stále kupujú tie šmejdy z Lídla a teraz aj z NAY!
uživatel
pixla
22.07.2009, 19:23.37

nemáš uloženy frekvence.Najdeš to v přehledech.
uživatel
koax
22.07.2009, 20:09.37

to sis teda koupil pixlu,taky jsem jeden mel ale kdyz jsem prepnul na kodovany kanal tak jsem musel znovu vyvolat menu a prepnout dale(prakticky nepouzitelne pro normalniho cloveka-pekna kopie Fergusona 63.. ale ten alespon neblokoval ovladani pri kodovanem kanalu)vyhodit a nekupovat neco co je o 80kc levnejsi nez ty prijimace co "fungujou"
uživatel
skohy
22.07.2009, 21:49.17

Jak píše skohy - "pěkná" kopie Fergusona, ale o tom, že by tento přijímač měl opravdu originální (licencovanej) dekodér CryptoWorks teda nic nevím (a docela bych se divil)...

BTW: to logo na čelní panel si tam může nechat nastříknout kdokoliv, realita může být ale celkem jiná... ;)
uživatel
gespa
22.07.2009, 22:31.59

Ab fórum a zmena sw! jinak souhlas-hnus,ale funguje,možna i dvaroky to vydrží ,...
uživatel
kuldan