| 22.07.2007, 08:27.17 | |
openbox 820 problémSetting aj keys ide aktualizovať ale nový soft nie.,vypíše error connection a svietia dve bodky ,po vytiahnutí zo siete nabehne normálne,v čom je asi problém?Druhý problém je že niekedy vypadne obraz aj zvuk a po nejakom čase to samé naskočí.,ale signal stále je v poriadu.,najprv zamrzne ,potom vypíše kodovaný prog. a tma,robí to na hocijakom programe ,skúšal som aj inú parabolu a konvertor - to isté.,poradte prosím...dik |
![]() sivko44 |
| 22.07.2007, 08:35.14 | |
RE:Podle toho, co tady v poslední době čtu, tak Openboxy mají vynikající podporu, ale nechovaj se vždycky zrovna moc předvídatelně, což je dost blbý. |
![]() deltagama |
| 22.07.2007, 08:46.57 | |
RE: openbox 820 problémMám dva dny x-810 a šlo nahrát všechno jedině špatny postup. |
![]() 056152 |
| 22.07.2007, 08:59.55 | |
RE: openbox 820 problém1) Ty dvě tečky se samy do půl minuty žmění v nápis boot , není nutné rvát to ze zásuvky.Vinu hledej v egu tvojeho operačního systému. Např. XP Home se v případě nahrávání softu do Openboxu chovají naprosto napředvídatelné. 2) Osobně jsem zaznamenal v minulých dnech na X810 pravidelné procvaknutí ve zvuku Eurosportu CZ z HB. Jinak mi uživatelé Openboxů X820CI co jsem namontoval (vždy s varováním) nic mimořádného nehlásí. Takže zkus výzálohovat setting. Uvést Opena do továrního nestavení. A zanovu setting zavést. Pokud by si stěžovalo na podobné chování více uživatelů , nový SW by na sebe nenechal dlouho čekat. Je doba dovolených a také lidé z Openbox týmu na ní jezdí. Každopádně bych ještě pro jistotu vyzkoušel nahrát starší soft. Pokud by problémy přetrvávaly i s vypnutou emulací při použití různě starých softů, určitě bych nebohý Openbox reklamoval. Čipset je tak zastaralý, že podobné výpadky se možná budou vyskytovat v budoucnu častěji. Troufám si odhadovat, že ty softy jsou psány s minimální reservou vůči čipsetu. |
![]() mirasat |
| 22.07.2007, 09:28.48 | |
RE:Třeba já mám toho eMTecha starýho, podpora teď zdá se úplně skončila nebo co, ale vždycky, když mi někdo popíše problém s tím softem, tak hned vím, o co se jedná, protože ten problém buď máme všichni a nebo ho nemá nikdo. Nikdy bych si nekoupil receiver, kde je to různý. |
![]() deltagama |
| 22.07.2007, 09:50.34 | |
RE: openbox 820 problémPro sivko44:Z toho přehrávání SW bych tragédi nedělal. U Openu se přehrává soft v půměru maximálně jednou za 14 dnů. Když mi zrovna windousy stávkujou, vezmu to do práce na starej shit komp a jde to napoprvé. K bodu jedna bych snad jen dodal, že pokud vypadne mžikově signál vinou špatného ,,doteku,, někde v signálové cestě, tak pro nahození obr.a zvuku je nutné přepnout na jakýkoliv program. Ještě laboruj a uvidíš. Pro deltagama: Předběžně jsem skončil na tomto: Audiograbber a Radium Fraunhofer Mp3 Codec v1.263 profesional od 192kb/s výše. Dělal jsem všechno možné, všelijak nastavoval Lame až do verze 3.9 a furt bída. Takže bych ještě chtěl někde sehnat enkodér co napodobuje se v ším všudy iTunes AAC m4a , abych viděl , co z toho leze. Pokud ho neseženu, zůstanu u Fraunhofera. Zdar. |
![]() mirasat |
| 22.07.2007, 09:50.46 | |
RE: openbox 820 problémskontroluj či dávaš správny SW,mohol si sa pomýliť a dávaš Sw na X-810 potom by sa X-820 takto chovala |
![]() Igor |
| 22.07.2007, 10:01.50 | |
mirasatJá takový věci vůbec neznám, jako iTunes, iPod a podobně, takže s tím ti nedokážu vůbec poradit. U mě to začíná a končí tím, že mám mp3 discmana na klasický CD, takže to vždycky akorát hodím do mp3, proženu kdyžtak nějakýma filtrama, když si chci hrát a vypálím to v Neru jako datový CD. |
![]() deltagama |
| 22.07.2007, 10:02.08 | |
RE: openbox 820 problémUž som robil nie raz ,takže aj postup ovládam,skušal som to na synovom pc tiež Xp,ale to isté....setting ,klúče ide oboma smermi soft nie,mam tam 5.03....skúšal som tam hodit 4.95 ale nejde -error,normálne bootuje. |
![]() sivko44 |
| 22.07.2007, 10:23.03 | |
@sivko44 @deltagamaVyzkoušej to na kompu s win 98, musí to jít.- Chci to probnout jenom kvůli tomu Autorádiu, který podporuje z FLASH USB .mp3 .aac (pouze iTunes .m4a) .wma 9 a 9.1 základ No a to aac je jediné , co mi zatím nenačte (obyč AAC CLI nestačí). Musí to být v tom šíleném iTunes m4a (m4p to nepřehraje). IPod si rozhodně kupovat nebudu, FLASH je to pravé médium. |
![]() mirasat |
| 22.07.2007, 13:32.24 | |
@mirasatmôžeš poradiť aky soft je momentalne najlepši do OPBX820 a čim ho nainštalovať/progr./dik za radu-maj sa :) |
![]() mat |
| 22.07.2007, 13:57.16 | |
RE: openbox 820 problémU mě doma na X820CI je ten nejnovější 5.04 a přijímač se chová stabilně.Já používám AllUpdater 1.00 a jak jsem již napsal, pokud to někdy nejde na mojem kompu, tak v práci to jde vždy. Oficiální soft bez emu jsem viděl vždy jenom v novém nezasáhnutém Openboxu. V praxi se používají jen tyto: http://www.openbox.ua/download.php |
![]() mirasat |
| 22.07.2007, 19:34.48 | |
@mirasatmam ešte jeden dotaz,stiahnutie softu medzi 2 SAT prebieha v pohode,alebo su tam problemi?-da sa stiahnuť medzi 810 a 820 ? diky |
![]() mat |