Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
28.07.2009, 07:28.13

Technisat HD8-S nahravání

Zdravim, mam technisat hd8 nahral jsem si novy firmware a uz nekolikrat jsem zkousel nahravat na ext hdd. Bohuzel jednou za cas se mi pri ulozeni filmu, film zacne dlouho ukladat na hdd a po te se pristroj vypne a zapne a film se neulozi. Myslim ze je problem v hdd. Nesetkal jste se nekdo s timhle ?
uživatel
Destik
28.07.2009, 08:58.57

jiný problém

Já zas mám problém s přehráváním,nemůžu nahraný pořad přehrát.
uživatel
Miroslav B
28.07.2009, 10:36.13

RE: Technisat HD8-S nahravání

Dobry den, mam rovnaky problem, aj ked vynimocne, kedze nahravam skoro kazdy den. Taktiez sa mi stalo, ze pri pouziti timera nic nenahral (asi rovnaky problem). Pouzivam SSD disk, takze v rychlosti zapisu to nemoze byt. Pravdepodobne je problem vo FW.
So starym HDD recorderom Panasonic s DVB-S tunerom som taketo problemy nemal...
uživatel
matulo
28.07.2009, 17:31.53

Tech.hd8-nahrávání

S novým i předešlým fw jsem neměl a nemám problém nahr./přehr.Používám ext. hdd WD MY BOOK ESENTIAL 500G!!
uživatel
MONY
17.12.2009, 11:18.26

RE: Technisat HD8-S nahravání

Ja tiež také problémy nemám (používam externý 3,5" SEAGATE EXTERNAl DESKTOP 1TB). Vyskúšaný mám aj 2,5" TOSHIBA STORE art 320GB. Zaujímavé je, že som skúšal aj FUJITSU-SIEMENS STORAGEBIRD 35EV821, ale po zapnutí sat. prijímača som mu musel vždy vytiahnúť a znova zastrčiť napájanie, lebo sa nechcel sat. prijímaču vôbec hlásiť!!! Používam ho teda v PC a tam chodí bez problémov...
uživatel
brga