Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
01.08.2009, 14:24.34

Discovery HD

Neviete ci sa planuje tento program lokalizovat do cestiny?
uživatel
TV FANUSIK
01.08.2009, 16:11.35

RE: Discovery HD

volej na 595 694 310 a nezapomen se podelit co ti odpovedel R^
uživatel
chocholos
01.08.2009, 17:10.22

Volal jsem kamsi, prej se máš naučit angličtinu (a já prej taky)
uživatel
Orion
01.08.2009, 17:47.54

no však taky jo, proč ne. na tom není nic špatnýho, oni se v usa a uk taky učí cizí řeči, hlavně španělštinu, francouzštinu a němčinu.
uživatel
vortimond
01.08.2009, 18:16.45

ber to takhle. když tam můžou bejt tři programy v maďarštině, tak tam může být klidně jeden HD v angličtině. abysme nakonec nebyli papežštější, než papež sám. koukni na nabídku kabel dojčland. tam je spousta programů ve francouzštině, taky italský programy tam najdeš a turecký. a porovnej to s nabídkou kabelovky upc. tam je to tak dokonale vyčištěný, že bez satelitu se takovej student neobejde.
uživatel
vortimond
01.08.2009, 20:56.05

Vortimonde, nech toho

Naučil ses díky shodě okolností, či tě někdo dotlačil naučit se angličtinu. To je dobře a konkrétně díky tomu se od tebe dozvídáme informace, ke kterým bychom se třeba ani nedostali.
Ale neumíš zase mnoho jiných věcí, třeba opravit střechu na kostele, vyrobit židli, hrát na housle, či vyoperovat slepáka nebo upéct bábovku.
A nikdo, kdo to umí se tady nepovyšuje, a tím, že neměl možnost, či podmínky, naučit se angličtině, není méněcenný. To platí i pro Antonína. A proto není důvod, někomu, kdo si HD řádně platí, češtinu neposkytnout, zvláště, byla-li slíbena.
Samozřejmě vortimonde, nic ve zlým ;)
uživatel
Nervoš
01.08.2009, 21:36.55

zajímavý, že ta maďarština a maďarský programy nikomu nevadí. to sponzoruješ taky, nemysli si, že to platí ze svýho.
uživatel
vortimond
02.08.2009, 10:18.50

nevadí maďarština?
prosímtě neblbni, toto je ostře sledované fórum od českých providerů, berou to něco jako "hlas lidu" nebo odborný pohled na věc a ještě si budou myslet, že to s tou maďarštinou zvládli dobře-opak je pravdou!!!
Maďarské programy vůbec neprolaďovat a ty "české" s maďarskou reklamou ať si nechají, co se týká Discovery HD, české titulky by opravdu stačily...
uživatel
Babui
02.08.2009, 18:04.54

Babui - svatou pravdu píšeš R^ R^
Ono třeba History HD. Skvělý a zajímavý kanál, každopádně, ale zdá se mi, že český zvuk je většinou jedním hlasem, a připadá mi to jako chyba. Přistihl jsem se párktát, že mi to docela vadilo.
Pravda, mám ještě asi na 8 měsíců předplaceno, ale musí si být Skylink vědom, že přijde doba, kdy se budeme rozhodovat, zda zaplatíme znovu.
A myslím si, že Skylink nevybral rozhodně málo.
uživatel
Nervoš
02.08.2009, 19:15.01

Kde byla slíbená čeština na Discovery HD? Co si pamatuji, tak maximálně titulky v angličtině, ale třeba mi něco uteklo.
uživatel
ws79
02.08.2009, 21:40.29

Nerad bych se pletl, ale slibováno bylo český dabing bna History HD do léta a Discovery do konce roku ????
uživatel
Nervoš
05.08.2009, 09:52.30

Mne by osobne

na DiscHD stačili CZ titulky (ale nie preboha teletextove). Ono keď to mal človek zadarmo cez premiere tak mu to tak neprišlo, ale teraz, za tie ťažké prachy by do nejakých subtitlov mohli investovať.... Ak nie, asi to nepredĺžim. :(( Ja ale čakám že niečo začnú robiť keď budú ubúdať klienti čo si to objednali "na skúšku".
uživatel
dauphin