Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
01.08.2009, 18:01.53

DVBviewer-probem s cz stanicemi

Predem se omlouvam za tento dotaz, protoze podobnych dotazu uz tady je, ale za ziveho boha nemohu zprovoznit DVBviewer, aby mi na Astre 23,5 behaly cz a sk programy. V pc mam vista home SP2, 4 GB ramky, uplne posledni dvbviewer 4.2.1.0 a ovladace ze softu 1,3 a karta Skystar HD2 a slot na kartu (skylink), prijem ze ctyr druzic pres diseqC. V options mam zatrzeno dvb-s2 device.
Kdyz proskenuji Astru 23,5, tak mam pouze funkcni cz frekvenci 12525 GH (CT a Prima). To je ok, ale ostatni je nechytacka. V ini souboru na 23,5 (jak ve skryte slozce "program data", tak i v programu files jsou frekvence v poradku, ale nic se nenaladi. Na "hd frekvenci" skylinku 12110 mi sice nabehla zelena sila signalu, ale programy se nenacetly. Tak jsem to zmenil na 12109 v obou ini souborech, ale porad nic. Ani free stanice jako Z1 nebo TA3 nejdou naladit. Nekde jsem cetl, ze dvbviewer ma problem s vistou a jejima SP, kde je 4 Gb ramky, tak jsem ji "snizil" na 3 Gb, ale porad nic. Muze mi pls nekdo poradit, co s tim mam delat? Pred casem, kdyz jsem jeste nemel stolni Hd reciever, tak mi na pc behalo vse normalne, ale od te doby jsem pc nekolikrat preinstaloval a ted uz se nechytam. Predem dekuji.
uživatel
parnicek
01.08.2009, 23:12.37

RE: DVBviewer-probem s cz stanicemi

Bud nemas zatrhle DVB-S2 v nastaveni karty, anebo nejaky problem vista vs. ovladac. Vcera se mi stalo v podstate to same tak jsem restartoval visty a vse uz je zas OK. Hodne stesti.
uživatel
gravi
02.08.2009, 03:28.36

RE: DVBviewer-probem s cz stanicemi

Tak uz jsem asi prisel na muj problem. V transeditu jsem si vsiml, ze dvbviewer proskenoval jenom kanaly s vertikalni polarizaci a na horizontalni polarizaci se nechytal. Koukal jsem se na forum dvbvieweru, tam mel borec podobny problem zase s vertikalni pol. Vyresil to dopsanim kanalu do ini souboru. U me jsou kanaly v ini ok. Zkousel jsem i Proga, vysledek stejny. Takze kdyby mi nekdo mohl poradit, jak prinutit skystar hd2, aby mi projela i horizont. polarizaci.
uživatel
parnicek