Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
06.08.2009, 12:34.06

Cryptoworks - Irdeto - podpora

Zdravím pánové. Chci se zeptat. Nevíte, jak to bude s vestavěnými čtečkami systému Cryptoworks potom, až bude ukončena jeho podpora a SkyLink s CS Linkem přejdou na systém Irdeto ? Budou se muset měnit příjmače, nebo se to vyřeší jednoduchým updatem přes OTA ??? Rád bych si koupil 4x příjmač Technisat DIGIT S2 a zajímalo by mě, zda ho nebudu muset po roce 2011, kdy bude podpora CW ukončena, měnit. Díky za odpověď
uživatel
King
06.08.2009, 12:37.15

V případě

čteček to nebude problém. Tam postačí přepsat nový FW. U originálních CW dekoderů to už bude podstatně horší. Tam bude nutná výměna.
uživatel
Enik
06.08.2009, 13:46.06

RE: Cryptoworks - Irdeto - podpora

To bude taky zajímavý, a kdo ty recievery zaplatí?
uživatel
netace
06.08.2009, 13:54.43

Pry to ma byt zpetne kompatibilni a ma to fungovat i v CRW cteckach, takze uvidime. Na druhe strane proc chces zrovna ty Technisaty ?
Kvuli nizke cene ?
Dnes bych do toho nesel, masti se to v polsku a poruchovost je dost vysoka, zatim nam vychazi poruchovost technisatu vyrazne vyssi nez levnych TF6000CR.
uživatel
J a
06.08.2009, 14:30.43

Tak nad tímto přemýšlím pokaždé,když někomu instaluji 4x Mascoma 1110 CRCI.Jsou to většinou známí a starší lidé.Co mě asi řeknou kdyby to za 2 roky přestalo být funkční.Moduly do šachty budou asi dražší než samotný nový přijímač.
:((
uživatel
Jarous
06.08.2009, 14:32.58

RE: Jarous

Tak tak. Já to právě instaluji starším lidem na 2 televize a 2 televize v patře kamarádce, která je vdaná v Německu a sem jezdí celkově na 3 měsíce v roce, když mají děti prázdniny. Kdo ví ale, jak to bude. Bude to zajímavé sledovat, jestli originální čtečky CRW nepůjdou přes OTA přehrát na Irdeto a tisíce lidí si budou muset kupovat nové boxy. Mně je to fuk. Já mám Openbox X-820, který Irdeto zabudované má.
uživatel
King
06.08.2009, 15:04.33

Cryptoworks - Irdeto - podpora

Třeba na TF6000CR je na čelní straně znak CRW i IRDETO. S toho usuzuji,že zpětná kompatibilita asi bude fungovat. Ale jestli to nepůjde ani přehráním SW, tak nám lidi asi pěkně nakopou ... víte co!
uživatel
brambora
06.08.2009, 15:15.02

A jak to bude z Humaxem 5400? ten měl původně IRDETO pojede to tam? moc děkuji za odpověď
uživatel
doktor1
06.08.2009, 15:41.58

za 3 roky bude vše Full HD

za 3 roky bude vše Full HD ... možná ....
životnost přijímače (morální a HW) v dnešní době 3 roky ,
pak si koupí nějaký HD za 2,5 - 3 litry ...
kdoví co bude za 3 roky možní Infinity 3D HD
uživatel
lubos3nec
06.08.2009, 16:26.28

King

To že má Openbox uni čtečku ještě neznamená, že to bude stoprocentně funkční s novými kartami a jelikož podpora KO,
tak může být problém...Showbox měl nedávno fix na ty nové karty u ORF, takže :lookaround: ;P
uživatel
drobeček
06.08.2009, 16:54.52

Za tri roky ti uz Technisat S2 made in Poland fungovat stejne nebude. Vubec bych se tim netrapil. To jsou takovy srace, ze to svet nevidel!Ani zadnou origo CRW ctecku nemaji, je to pouha lez.
uživatel
Saxon
06.08.2009, 16:58.32

Problémy budoucí.

Kdo si koupí dnes šroty typu Opentel,Mascom apod,které mají jen licencovanou čtečku Cryptoworks,mají určitě do budoucna problém.Já doporučuji svým známým koupi alespoň s jedním CI slotem do budoucna.Takový Koscom SDC 5050 je dobrá volba,pokud chtějí jen SD,má 2 CI sloty.
uživatel
Baron
06.08.2009, 19:21.26

Mascom 1110 crci má 2 CI sloty tam bude taky problém?
uživatel
jackino
06.08.2009, 19:44.43

Spíše bych viděl problém u uni čteček "již nepodporovaných" značek, než u originálních CW CAM modulů. Věřím, že si tu zpětnou kompatib.ilitu pohlídají. Určitě nebudou mít radost z toho, když jim lidé přestanou kupovat placené programy, protože jim přestanou hrát. Nicméně problémy se čtečkami se nutnou "generační" výměnou přijímačů, ať už třeba za HD, vyřeší samy. SD přijímače už teď jsou levnější než karty či moduly. Takže netřeba dělat z komára velblouda.
uživatel
Tomik535
06.08.2009, 19:48.34

Mascom 1110 CRCIMkII. Přijímač je plně přizpůsoben podmínkám vysílání pro ČR a SR a podporuje instalaci nových verzí software.
Podle toho co píší v návodu by neměl být v budoucnu problém.Nebo snad ano?
uživatel
Jarous
06.08.2009, 21:53.34

ice karta by mala podla vyjadreni p. Glisnika slapat vo vsetkych cw moduloch bez najmensich problemov.
Ci to tak skutocne aj bude, sa uvidi, ked bude nova karta v obehu

viac ma ale mrzi, ze ice zatial nechodi v newcs a pritom v inom cs chodi tak ako ma
uživatel
jozef BA
06.08.2009, 22:17.15

Na ORF ICE kartách načítají a fungují bez problémů moduly Mascom Cryptoworks,přijímače Koscom 5050,5400 a 7400. K jiným přijímačum a modulům se můžou vyjádřit ostatní prodejci, kteří dostaly na test ORF karty.
uživatel
RAFI007