07.08.2009, 18:53.24 | |
Nove Showboxy - pozor na baterie AAAPosledni dobou se mi stava, ze baterie AAA v krabici zakratko vytecou, bohuzel v DO.Radeji je hned vyhazujte a kupte tam neco normalniho a tyhle sracky.Jeste se mi lepi ruce... :bomb: |
![]() Saxon |
07.08.2009, 19:28.20 | |
RE: Nove Showboxy - pozor na baterie AAAtak to asi nevydrží napájet DO třeba 6 let jako mi vydrželi v tv philips :lookaround: |
![]() trouba |
07.08.2009, 19:29.53 | |
RE: Nove Showboxy - pozor na baterie AAATak to je samozremá vec , pred vložením dať nové. A najlepšie sú tie slepé ,značka Wonder. :laughing: |
![]() oneeeee |
07.08.2009, 20:14.38 | |
RE: Nove Showboxy - pozor na baterie AAAak je to samec a samica tak potom je to v poriadku :))) |
![]() banda989 |
07.08.2009, 21:00.11 | |
RE: Nove Showboxy - pozor na baterie AAAJen aby kvalita tech Showboxu nebyla stejna jako tech baterii, zlate openboxy ... |
![]() 007 |
07.08.2009, 21:19.27 | |
RE: Nove Showboxy - pozor na baterie AAAshowboxy, dreamsky na jedno kopyto.. ja sa len cudujem, ktoremu blbcovi sa chcelo klonovat dreamsky.. ci to len neni reklamny tak na nepredavajuci sa cerep Rv |
![]() Vlado Fogo |
07.08.2009, 21:50.44 | |
@VFJe to low end s parametrami midle.A o nepredavajucich cerepoch by si mal pomlcat-skus sa spytat,kde predavaju showboxy a dreamsky,ci nejdu na odbyt a zistis opak.Nedavno(pred par mesiacmi) dokonca bol o nich zaujem a malo kde ich mali. |
![]() Kasr |
07.08.2009, 22:20.56 | |
RE: Nove Showboxy - pozor na baterie AAAbohužel je to tak, že nikdo z výrobců nedá do balení alkalické baterie, to by jsme chtěli moc, jedna z posledních reklamací byla na DO k Digipal2prostě nešel, po otevření krytu bat. a zjištění, že vytekly chtěl majitel reklamovat to, že byly přidány výrobcem a že ho to nezajímá a DO musí fungovat... po tom co jsem skoro vytek, naštěstí fungoval dál, obsah starých baterek se nedostal nikam kde by způsobil škody, orig baterie prosím rovnou vyhodit do kontejnerů jim určeným |
![]() veris |
07.08.2009, 22:36.09 | |
for vfJa netvrdim ze je to svaty stroj, ale co ma clovek lidem montovat. Vzdyt jsou kramy plny kramu a sracu. Tenhle stroj mi vychazi s poslednim softem z cervna jako nejlepsi.Editor na zakladni veci funguje, nahrava to na overene disky taky.Ctecka tak nejak taky chodi.Sdili to uz taky dobre a AU je prijemny bonus.Po vybaleni z krabice ho mam za pet minut pripravenyho pro zakaznika.Nedavno jsem zkousel Koscoma 5400, az na otresnej terestrickej tuner u Comba je fajn, ale je o tago drazsi a s tim co umi neni prodejnej. Kazdymu nelze vnutit HD masinu...Zdravim do P.B. |
![]() Saxon |
07.08.2009, 22:43.22 | |
@Saxonmne tam nedavno dorazil jeden zufalec d 2 dreamsky, ze mu nejde zdielacka.. hernajz naozaj ono to ma problem aj na LAN-ke zdielatmozno to znie ako papagajovanie, ale ja naozaj ked pride niekto radsej mu ponuknem toho cinskeho klonovaneho a zatracovaneho dreama 500, nie preto ze by to bol najlepsi stroj, ale preto ze uz ho pomaly aj naspamat viem opravit, a karty ?? nepoznam ziadnu ktora by v nom nechodila, od beznych cw, cez cw-ice, nagra3, tnt sat az po exotiky ako dreamcrypt a pod.. az mi niekto ukaze v cenovej relacii do 100 € lepsi prijimac co sa tyka univerzalnosti rad mu budem robit reklamu BTW: dik za pozdrav, az pojdes opat so tatier stav sa |
![]() Vlado Fogo |
07.08.2009, 22:45.21 | |
Když jste u těch baterií pánové.Mám tady na stole kalkulačku zn. SHARP EL-5812. Dostal jsem ji na studia, když jsem šel v r.79 na učňák. Že ještě pořád slouží svému původnímu účelu by ještě nemuselo být tak mimořádné jako to, že v ní mám stéle ještě původní "tužky". Je to prostě neuvěřitelné. Je to můj každodenní pomocník, a stále šlape jako hodinky. Koženkové pouzdro je už několikrát znovu obšité. Kalkulačka sama o sobě už také vykazuje značné známky opotřebení ale ty dva monočlánky jsou pořád jako nové. V tomto mě SHARP opravdu mile překvapil. |
![]() Enik |
07.08.2009, 23:04.34 | |
@VFObcas mas pravdu s tvojimi prispevkami-casto ludom otvoris oci,ale kopec tvojich prispevkov mi pripada komercnych-ospevujes iba to,co lahko opravis a na co mas nahradne diely(mozno aj nadnormativne zasoby) a teraz kvôli boomu lacnych stb s pvr ti ostanu. |
![]() Kasr |
07.08.2009, 23:06.51 | |
re EnikPOTVRDZUJEM !!!! A pridávam aj skúsenosti ďalších s týmto super strojom: http://www.nepa.cz/udalosti/kalkulacka.html |
![]() lubomir63 |
07.08.2009, 23:08.53 | |
for vfDik za pozvani, urcite se ozvu. Je se snazim davat lidem prijimace s USB.Uz nechci trapit svyho Dellika pres 232. Nedam dopustit na zakladni radu 2xx od Vantage, jak S, tak Combo.Skoda ze uz asi nikdy nebudou s USB.Mam je rad. Je mi na zvraceni, kdyz mi chodi ruzne letaky s vyhodnymi komplety. Opensat, Opentel...To by me ta prace brzy prestala bavit.Cau |
![]() Saxon |
07.08.2009, 23:18.48 | |
kalkulačkaTo čumím, jaké je to dělo...by mě zajímalo, kolikrát v životě jste na ni použili ty hyperbolické funkce... :)) |
![]() D2MAC |
07.08.2009, 23:34.19 | |
re D2MACchvalabohu len na výške. Potom v robote už ani omylom |
![]() lubomir63 |
07.08.2009, 23:37.25 | |
re D2MAC 2ale najviac som využíval tie štatistické funkcie ( v pravej časti)- mal som totižto diplomovku zo štatistiky Rv |
![]() lubomir63 |
07.08.2009, 23:38.12 | |
A co Ty Vlado VF ?Jak jsou na tom Tvé baterky ? :laughing: |
![]() lubos3nec |
07.08.2009, 23:51.03 | |
@lubos3necja idem na zalozak ;)ale inak tento tyzden bol uspesny, podarilo sa mi nasrat teba a dnes aj big bossa z XYcomu .. no ale co niekto pravdu znasa lepsie, niekto peni :laughing: @Kasr opak je pravdou, suciastky musim velakrat objednavat v zahranici, ale daju sa, co sa pri niektorych inych boxoch neda povedat. nie som skodoradostny ale az ti doma na tom lacnom stb s pvr padne digi na emulaciu a nasledne zistis ze skylink karta a conax embeded citacka sa nemaju nejak radi, zistis ze box z niekolkorocnou trvalou podporou je to prave orechove kde mas support pre madarske obticumy na baze 5119, t.j 40xx - 70xx .. no turek sa na to vykaslal.. digi au tam nechodi a citacka mrzne, zvuk sa oneskoruje a teba ide porazit neboj to caka aj hdckovy optibox .. komercia je hold komercia |
![]() Vlado Fogo |
08.08.2009, 00:01.52 | |
@lubomir63Uf, statistiku jsem neměl moc v oblibě, přišla mi taková nezajímavá, resp. neměla v sobě takovou tu jednoduchost a eleganci jako např. funkce komplexní proměnné a integrální transformace.Btw - ty hyperbolické funkce tam nejsou vůbec třeba, pokud kalkulačka zvládá e^x, dají se nahradit. Semtam je používám v teoretické elektrotechnice nebo elektroenergetice při výpočtu průvěsu řetězovky. |
![]() D2MAC |
08.08.2009, 00:32.40 | |
RE: Nove Showboxy - pozor na baterie AAAstatistika nee... (kvantové stavy modelované na 2d plochách v souvislosti na topologii a transformací a následnou statistikou - vselijakou ... anyony...) kdyz se tu teda mrská diplomy. Jinak s AAA v DO Showbox nemám problém. |
![]() Xon |
08.08.2009, 07:40.42 | |
RE: Nove Showboxy - pozor na baterie AAAKeď , som v roku 1993, kúpil video recorder AKAI ,prvé čo bolo som vymenil baterky. Podobne to bolo z inými baterkami. Aj z bateriami čo mi dal kamarát predajca spotrebnej elektroniky. A tak som si začal robiť zbierku batérii. Mal som 26 druhov . z takých značiek ako boli Akai kenwood,sony, sencor ,salora ,varta a podobne za tie roky sa fakt držali. postupne to však púšťalo a začali púšťať. Neboli to alkalické , ale obyčajné. Prvá pustila sony po nej salora . Sencor akai , tým nič nebolo a dokonca aj po 12 rokoch boli funkčné. Lenže vtedy bola iná doba a baterie sa robili kvalitné.Kvalita ,vymenila kvantitu. Dnes si kúpiš bateriu značky wonder(alkalickú) a po mesiaci máš robotu vyčistiť diaľkové ovládanie. Na vyčistenie potečených kontaktov sa osvedčil ocot. Najlepšie dostupné baterie sú GP a Varta. Samozrejme obyčajné. |
![]() oneeeee |