Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
07.08.2009, 18:53.24

Nove Showboxy - pozor na baterie AAA

Posledni dobou se mi stava, ze baterie AAA v krabici zakratko vytecou, bohuzel v DO.Radeji je hned vyhazujte a kupte tam neco normalniho a tyhle sracky.Jeste se mi lepi ruce... :bomb:
uživatel
Saxon
07.08.2009, 19:28.20

RE: Nove Showboxy - pozor na baterie AAA

tak to asi nevydrží napájet DO třeba 6 let jako mi vydrželi v tv philips :lookaround:
uživatel
trouba
07.08.2009, 19:29.53

Tak to je samozremá vec , pred vložením dať nové. A najlepšie sú tie slepé ,značka Wonder. :laughing:
uživatel
oneeeee
07.08.2009, 20:14.38

ak je to samec a samica tak potom je to v poriadku :)))
uživatel
banda989
07.08.2009, 21:00.11

Jen aby kvalita tech Showboxu nebyla stejna jako tech baterii, zlate openboxy ...
uživatel
007
07.08.2009, 21:19.27

showboxy, dreamsky na jedno kopyto.. ja sa len cudujem, ktoremu blbcovi sa chcelo klonovat dreamsky.. ci to len neni reklamny tak na nepredavajuci sa cerep Rv
uživatel
Vlado Fogo
07.08.2009, 21:50.44

@VF

Je to low end s parametrami midle.A o nepredavajucich cerepoch by si mal pomlcat-skus sa spytat,kde predavaju showboxy a dreamsky,ci nejdu na odbyt a zistis opak.Nedavno(pred par mesiacmi) dokonca bol o nich zaujem a malo kde ich mali.
uživatel
Kasr
07.08.2009, 22:20.56

bohužel je to tak, že nikdo z výrobců nedá do balení alkalické baterie, to by jsme chtěli moc, jedna z posledních reklamací byla na DO k Digipal2
prostě nešel, po otevření krytu bat. a zjištění, že vytekly chtěl majitel reklamovat to, že byly přidány výrobcem a že ho to nezajímá a DO musí fungovat...
po tom co jsem skoro vytek, naštěstí fungoval dál, obsah starých baterek se nedostal nikam kde by způsobil škody,
orig baterie prosím rovnou vyhodit do kontejnerů jim určeným
uživatel
veris
07.08.2009, 22:36.09

for vf

Ja netvrdim ze je to svaty stroj, ale co ma clovek lidem montovat. Vzdyt jsou kramy plny kramu a sracu. Tenhle stroj mi vychazi s poslednim softem z cervna jako nejlepsi.Editor na zakladni veci funguje, nahrava to na overene disky taky.Ctecka tak nejak taky chodi.Sdili to uz taky dobre a AU je prijemny bonus.Po vybaleni z krabice ho mam za pet minut pripravenyho pro zakaznika.Nedavno jsem zkousel Koscoma 5400, az na otresnej terestrickej tuner u Comba je fajn, ale je o tago drazsi a s tim co umi neni prodejnej. Kazdymu nelze vnutit HD masinu...Zdravim do P.B.
uživatel
Saxon
07.08.2009, 22:43.22

@Saxon

mne tam nedavno dorazil jeden zufalec d 2 dreamsky, ze mu nejde zdielacka.. hernajz naozaj ono to ma problem aj na LAN-ke zdielat
mozno to znie ako papagajovanie, ale ja naozaj ked pride niekto radsej mu ponuknem toho cinskeho klonovaneho a zatracovaneho dreama 500, nie preto ze by to bol najlepsi stroj, ale preto ze uz ho pomaly aj naspamat viem opravit, a karty ?? nepoznam ziadnu ktora by v nom nechodila, od beznych cw, cez cw-ice, nagra3, tnt sat az po exotiky ako dreamcrypt a pod.. az mi niekto ukaze v cenovej relacii do 100 € lepsi prijimac co sa tyka univerzalnosti rad mu budem robit reklamu
BTW: dik za pozdrav, az pojdes opat so tatier stav sa
uživatel
Vlado Fogo
07.08.2009, 22:45.21

Když jste u těch baterií pánové.

Mám tady na stole kalkulačku zn. SHARP EL-5812. Dostal jsem ji na studia, když jsem šel v r.79 na učňák. Že ještě pořád slouží svému původnímu účelu by ještě nemuselo být tak mimořádné jako to, že v ní mám stéle ještě původní "tužky". Je to prostě neuvěřitelné. Je to můj každodenní pomocník, a stále šlape jako hodinky. Koženkové pouzdro je už několikrát znovu obšité. Kalkulačka sama o sobě už také vykazuje značné známky opotřebení ale ty dva monočlánky jsou pořád jako nové. V tomto mě SHARP opravdu mile překvapil.
uživatel
Enik
07.08.2009, 23:04.34

@VF

Obcas mas pravdu s tvojimi prispevkami-casto ludom otvoris oci,ale kopec tvojich prispevkov mi pripada komercnych-ospevujes iba to,co lahko opravis a na co mas nahradne diely(mozno aj nadnormativne zasoby) a teraz kvôli boomu lacnych stb s pvr ti ostanu.
uživatel
Kasr
07.08.2009, 23:06.51

re Enik

POTVRDZUJEM !!!! A pridávam aj skúsenosti ďalších s týmto super strojom: http://www.nepa.cz/udalosti/kalkulacka.html
uživatel
lubomir63
07.08.2009, 23:08.53

for vf

Dik za pozvani, urcite se ozvu. Je se snazim davat lidem prijimace s USB.Uz nechci trapit svyho Dellika pres 232. Nedam dopustit na zakladni radu 2xx od Vantage, jak S, tak Combo.Skoda ze uz asi nikdy nebudou s USB.Mam je rad. Je mi na zvraceni, kdyz mi chodi ruzne letaky s vyhodnymi komplety. Opensat, Opentel...To by me ta prace brzy prestala bavit.Cau
uživatel
Saxon
07.08.2009, 23:18.48

kalkulačka

To čumím, jaké je to dělo...by mě zajímalo, kolikrát v životě jste na ni použili ty hyperbolické funkce... :))
uživatel
D2MAC
07.08.2009, 23:34.19

re D2MAC

chvalabohu len na výške. Potom v robote už ani omylom
uživatel
lubomir63
07.08.2009, 23:37.25

re D2MAC 2

ale najviac som využíval tie štatistické funkcie ( v pravej časti)- mal som totižto diplomovku zo štatistiky Rv
uživatel
lubomir63
07.08.2009, 23:38.12

A co Ty Vlado VF ?

Jak jsou na tom Tvé baterky ? :laughing:
uživatel
lubos3nec
07.08.2009, 23:51.03

@lubos3nec

ja idem na zalozak ;)
ale inak tento tyzden bol uspesny, podarilo sa mi nasrat teba a dnes aj big bossa z XYcomu .. no ale co niekto pravdu znasa lepsie, niekto peni :laughing:

@Kasr
opak je pravdou, suciastky musim velakrat objednavat v zahranici, ale daju sa, co sa pri niektorych inych boxoch neda povedat.
nie som skodoradostny ale az ti doma na tom lacnom stb s pvr padne digi na emulaciu a nasledne zistis ze skylink karta a conax embeded citacka sa nemaju nejak radi, zistis ze box z niekolkorocnou trvalou podporou je to prave orechove
kde mas support pre madarske obticumy na baze 5119, t.j 40xx - 70xx .. no turek sa na to vykaslal.. digi au tam nechodi a citacka mrzne, zvuk sa oneskoruje a teba ide porazit
neboj to caka aj hdckovy optibox .. komercia je hold komercia
uživatel
Vlado Fogo
08.08.2009, 00:01.52

@lubomir63

Uf, statistiku jsem neměl moc v oblibě, přišla mi taková nezajímavá, resp. neměla v sobě takovou tu jednoduchost a eleganci jako např. funkce komplexní proměnné a integrální transformace.
Btw - ty hyperbolické funkce tam nejsou vůbec třeba, pokud kalkulačka zvládá e^x, dají se nahradit.
Semtam je používám v teoretické elektrotechnice nebo elektroenergetice při výpočtu průvěsu řetězovky.
uživatel
D2MAC
08.08.2009, 00:32.40

statistika nee... (kvantové stavy modelované na 2d plochách v souvislosti na topologii a transformací a následnou statistikou - vselijakou ... anyony...) kdyz se tu teda mrská diplomy. Jinak s AAA v DO Showbox nemám problém.
uživatel
Xon
08.08.2009, 07:40.42

Keď , som v roku 1993, kúpil video recorder AKAI ,prvé čo bolo som vymenil baterky. Podobne to bolo z inými baterkami. Aj z bateriami čo mi dal kamarát predajca spotrebnej elektroniky. A tak som si začal robiť zbierku batérii. Mal som 26 druhov . z takých značiek ako boli Akai kenwood,sony, sencor ,salora ,varta a podobne za tie roky sa fakt držali. postupne to však púšťalo a začali púšťať. Neboli to alkalické , ale obyčajné. Prvá pustila sony po nej salora . Sencor akai , tým nič nebolo a dokonca aj po 12 rokoch boli funkčné. Lenže vtedy bola iná doba a baterie sa robili kvalitné.Kvalita ,vymenila kvantitu. Dnes si kúpiš bateriu značky wonder(alkalickú) a po mesiaci máš robotu vyčistiť diaľkové ovládanie. Na vyčistenie potečených kontaktov sa osvedčil ocot. Najlepšie dostupné baterie sú GP a Varta. Samozrejme obyčajné.
uživatel
oneeeee